hata dostum fuarın sabah açılış saati on sabah erken buluşup gidersek fazla kalabalık olmadan fuarı rahat bir şekilde dolaşabiliriz diye düşünüyorum
hatta biyerde birlikte kahvaltı bile yapabiliriz benimkisi bir fikir eğer uygun görürseniz...
hata dostum fuarın sabah açılış saati on sabah erken buluşup gidersek fazla kalabalık olmadan fuarı rahat bir şekilde dolaşabiliriz diye düşünüyorum
hatta biyerde birlikte kahvaltı bile yapabiliriz benimkisi bir fikir eğer uygun görürseniz...
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
valla bana uyar dostum
ne güzel bir fikir!
kontenjan doldu mu?
bi de nerede toplanılacak?
yok be hocam ne dolması hala mınıbus boş sayılır buyur sen gel.tanışmış oluruz ilk duragımız bostancı carrefour yada bostancı köprüsü sonrası allah kerim
kesin bi yer söyleyin artık yaaaaa
...............
bızım kalkış noktamız bostancı carrefour
bostancı carefour kozyatağındakimi oluyor bostancı köprüsünden sonra orasıysa saat verin orada olurum
ewet kardeşim ama saat için kararsızım ama 10 gibi desek nasıl olur
banada yeriniz varsa eşlik etmek isterim pendikteyim buluşulucak yer saat kesinleştiginde bende ista dönüş yapıcam kocaelide kalıyorum şuan ve hata cidden tşkler
capitolün onundede bı grup 10 da kalkıcak herkes ıyı organıze olsa bı yerden cıksalar ıyı olur
hata dostum eğer sana uyarsa saati 9.30 yapalım ordan çıkar seninde dediğin gibi börekçi falan yaparız tek bir noktada buluşalım birde kaç kişi olduk bir liste yapalım hala yer varmı
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
fuar için hala ve hala yerımız var ılgılenen arkadaşlara duyurulur .bu arada bu gece nete gıremeyecegım ama yarın bu işe son noktayı koyuyoruz arkadaşlar .ıstersenız cepten ukasabılırsınız 05352731990 cengiz
gelmeyı düşünen arkadaşlar buluşma noktamız(kozyatağı-bostancı carrefour önü saat 9,30-10.00 arası)
ewwet ben orda olucam başka kim geliyo parmakları görelim
burnumdan soluyorum şu motor yüzünden ya
kazadan dolayımı..?hasar varmı çok..
yok ya yeminle kadından farkı yok
her ay başı bişi çıkarıyor şimdide çalışıyor
şase yapmış
balata çakılı motor boşta gitmiyor
yarın son kez yakacam yaw
aşşağı in yukarı çık işlerin yoğun olduğu havaların ii olduğu zaan yapıyor hep
pek anlamadım
fren balatasını yeni değiştirdin.... motor boşta hareket etmiyormu..eğer öyle ise papuçlar sıkıdır gevşetemiyormusun..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)