siz maltepedemi ikamet ediyorsunuz.ben de kartallıyım.yakınmışsınız.Sadobey adlı üyeden alıntı
bizim regal raptorcular fuardan sonra çatalcaya gidelim diyorlar bakalım kısmet
siz maltepedemi ikamet ediyorsunuz.ben de kartallıyım.yakınmışsınız.Sadobey adlı üyeden alıntı
bizim regal raptorcular fuardan sonra çatalcaya gidelim diyorlar bakalım kısmet
zahmet olurmu hiç bilakıs severek yapıyorum.saati ve buluşma nokta veya noktalarını katılımcı arkadaşların verdıgı bılgılere gore yapacagım buda sanırım 1-2 gün sonra netleşir.
sen katılımcılara ne bakıyorsun sen şurda şu saatte diyeceksin bizde sana itaat edicezhata adlı üyeden alıntı
...............
Olabilir Fuar günü gelsin bakalım abim (bawebaran) İzmir deydi 1 aydır motorla gidip motorla geldi bu akşam. dinlensin bir konuşurum. slwer 'ada söyleyeyim. Yolculu gelirsek yolcularımızın isteğini de göz önünde bulundurur orada karar veririz.kaldera adlı üyeden alıntı
Sadobey
olurmu hiç !!! bi motor sevdalısı digerine böyle davranabilirmi ? hele 1-2 gün geçsin herkese uygun birşeyler ayarlıyacagız bakalım
aman abi beni unutmaaaaa
neyse çekeriz benzin yağ felan fıstık
herkez gebze harem yoluna çıksın işte
müthişsin
you rock
siz motorlarınızla mı gideceksiniz fuara,eğer motorlarınızla gideceksiniz pazar sabahı buluşabilir birlikte gidebiliriz belki bir aksilik olmazsa..Sadobey adlı üyeden alıntı
mustı 81 kardeş senın çayını içtik sohbetını paylaştık dükkanında başımın üstünde yerın var o gün senden sonra dıger arkadaşa da gıttım hatta 1-2 saat bekledım ama gebzeye çıkmış tanışmak nasip olmadı
o arkadaşta çok iyi senden iyi olmasın oda gelir ben haber veriim ona
aramızdaki kuşak farkına rağmen çok iyi anlaşıyoruz
bende bu zırılttı motorla nasıl gitcem diye düşünüyordum
olur benim msn omersado@hotmail.com eklekaldera adlı üyeden alıntı
Sadobey
motorla gelecek arkadaşlar belkıde bıze eskortluk yapmak ıstersınız ne dersiniz
hata, davetiyeleri nereden temin edicez? biyerden temin edip minibüste mi dağıtırız? nasıl yaparız?
bende ve kız arkadaşımda davetiye yok, woriderda da olmadığını biliyorum. bir çözüm bulalım buna da...
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
sevgılı kardeşim inanki o konu beni aşan bır konu keşke bu konuda sıtedekı yetkılı arkadaşlar yardımcı olsa dıyecegım amma sanırım gene fuar onunde bılet dagıtılabılır .
arkadaşlar başlığı üstte tutalım biraz görmeyenler olur belki bu arada benimde işim çıkmazzsa kesin gelirim işim çıkarsa motorla giderim
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
erhanda davetiye kaldıysa minibusle gelen bi kisi alabilirbi kac tane... Dur konusalım bakalım skull la
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
o güne kadar moderatörlerle bir iletişim kurarız.
en kötü ihtimal kapıda dağıtılır herhalde.
ben siz el atın diye demedim yanlış anlamayın bilginiz var mı diye sordum
hem fuara götür, hem bilet dağıt ohhh
yüzsüzlük olur walla
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
keşke biletler hazır olsada bu konudada bır yardımım olsa sen yazdıktan sonra shemoto ve zuhtupaşaya msn den ulaşmaya çalıştım ama kapalıydılar artık yarın bıdaha denerız
yarın bir iletişim kurarız ozaman onlarla. ben de msnde görürsem konuşurum.
eğer siz pm atmadıysanız ben zuhtupaşa'ya pm atayım da minibüs kapasitesi kadar bilet ayırsınlar bize (15-18?).
zuhtupaşa bana yakın sayılır, gidip alabilirim biletleri. minibüste de dağıtırız.
ne dersiniz?
bu bilet nasıl bişi bende var arkadaş verdi bumu acaba
en kötü ihtimalle girişte alırız les biliyosun biletsizlere öncelik tanıyolar hatırlatıyııııımmmm
...............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)