Bizimde hayabusamız olsada 81 le girsek radara
Bizimde hayabusamız olsada 81 le girsek radara
demin çarşıdan geldim bi tane yamaha r6 yol zaten dar eleman yavaş yavaş gidiyor bi tane mondial 125mg apaçiler egsozu açık adamı görünce iyi ce sıkıştırdılar sonrada basıp yanından geçiyorlar zır zırrr :D şimdi sorsan r6 yı geçtim derler :D:D aynı şekil BMW merso ferrariyede şahinle kafa tutmaya çalışan apaçilerde mevcut :D bunları nasıl temizleyeceğiz :D
Hemen görünecek yerine ebatı küçük olmak suretiyle kawa yeşili bir sticker yapıştır.Karınca duası gibidir kawa için yeşil.Vallahi başın derde girer
Bu konu güzel olmuş yalnız ya.Olay altında ki güç değil de içinde ki şeytanda bitiyor...Yaşım 29 bu yaşa kadar bulduğum her boş yolda(şehir dışı ve otoban) gazladım.Yavaştan naked sever oluyorum.Umarım bir adet hayabusa ardından z750(yeşil ama! ) filan alırım tekrardan.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben de 29 yaşındayım, bulduğum her yolda gazlamadım gazlamam da, ara sıra otobanda (o da boş olursa) gaz açarım o kadar. Onun dışında hep sakinimdir. Yüksek performanslı motorlarda son hedefim 2013 ya da ne zaman alabilirsem o yıla air sıfır km bir ZZR 1400 olacaktır. En az 50.000-60.000 km kullandıktan sonra artık yavaş yavaş Enduro ya da Touring sınıfı bir motora geçmeyi planlıyorum. Biz yılda 2-3 kere en az 4 motor geziye tatile çıktığımızda izmire uğrar alsancakta birşeyler içer sohbet eder yolumuza devam ederiz. Bazen 1-2 gün izmirde konakladığımız da olur. Bir dahaki gelişimizde buluşalım tanışalım hocam...
FOR THE HORDE...
Ben en çok şu sakin sürüşle çıktığınız yolculuk kısmına takıldım, forumda fazla yazan eden biri değilim ama böyle bir gezi olursa ve yabancı birini kabul edersiniz bende katılmak isterim, çevremde motorlu kimse yok hep tek hep tek sıkıldım : )
Edit : son yazıdan beri baya zaman geçmiş ama genede siz çıkarsanız bir çıtlatın
Mulayim mode da ss.st kullananlara hosgeldin )
Hoşbulduk : )
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)