Dünyanın en yavaş hayabusa kullanıcı olduğum tescillendi...
-
Her buluşmada ve toplantılarda belirtmişliğim vardır.Değil Türkiyenin ,dünyanın en yavaş hayabusa kullanıcısı benımdır diye.
Herkez tabee tbaee derdi.Grup sürüşü yaptığım arkadaşlarda bilir.Gerekmedikçe +200'leri görmem motörümü yıpratmam,tekere kaldırmam,stopy yapmam.
Uzun gezilerde bile (+400km 160'ı pek geçmem) gazı fazla açmam
Arada sırada Edirne otoyolu yaparsak biraz yağ çalkalattırırım.
İşte ispati 83 km ile radara girip ceza yedim.Pois memuru utanmıyormusun bu motorla bu hızda radara girmeye dedi.Utanıyorum dedim..Senden 283 beklerdik dediler ..
Reklamlar
-
Madem hız yapmıcaktın niye gittin hayabusa aldın?
-
Katlanır plakalık 150TL... Senden söyle rizomanın kaliteli bir şeyini bekleriz :D
-
Çok Entel Hasan Bir durum aslında )))
Geçmiş Olsun.
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Tc kimlik numarası gizlersen iyi olur usta , geçmiş olsun
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
Maddeler halinde sıralayayım;
1-Hayabusa alan +300 kilit gidecek diye bir kaide yok.
2-Güç her zaman lazım olur.Velev ki bir çok makas ve şerit değiştirmede bu güce ihtiyacın oluyor.Uzun yol seviyor ve yapıyorum.gazı birkaç mm açmamla 15 araç geçiyor ve normal seyrime devam ediyorum.Acaba bu sollamaya ciksam ortada kalırmıyım gibi bi endişe yaşamıyorum.
3-Düşük hızda litrelikler gibi hemen bi hareret mevzuju konu olmuyor.
4-Uzun gezilerde 120-130 km sabit hızda 5lt ve altına iniyor tüketim (tork çok buyuk bir etken)2 hafta önce 2800km yo yaptım forumdan seçkinle(ZX10R) tüketim 4,8lt/100km indi.
5-Şeklini seviyorum.
6-Benım son noktamdı.Bundan sonra BMW GS ailesine katılacağım.
7-SS'lere gore çok rahat ve konforlu.
8-Rüzgar tünelinde tasarlanmış gövdesi ile kışın bile vucuduna (ayaklar dahil) rüzgar gelmiyor ve üşümüyorsun.(sadece eller üşüyor)
9-Vucut yapımı tolere eden buyuklugu
10- dünyada kabul görmüş hayran kitlesi
yeterlidir sanırım.
Hayabusa demek sadece hız demek değil ;). hız yapmak istesem GSXR1000 alırdım.
-
Ah be abim hayallerimin motoru var altında
Bende olsa bırak 160'ı üzerine oturmaya kıyamazdım seni anlıyorum o yüzden
-
blamir adlı üyeden alıntı
Katlanır plakalık 150TL... Senden söyle rizomanın kaliteli bir şeyini bekleriz :D
Plaka sökmek,katlanır plakalık gıbı uygulamalara karsıyım.
Allah muhafaza ailenden birine motosıkletli bir çarpsa,nasıl motosikleti tanımlayacaklar.
Bu uygulamaya kendımce hoş bakmıyorum.Cezamız neyse ödeyeceğiz.
-
genelde BMW Gs ailesinde bitiyor hikayenin sonu
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
genelde BMW Gs ailesinde bitiyor hikayenin sonu
customda kullandım,sport touringe...butun modellerden hevesını alınca ve ıcınde canavarı tatmın edınce artık saf sürüş kalıyor.
Bunu en iyi yola ve sana yansıtan BMW'nin GS ailesi.Bir muddet GS1150ADV deneyımım oldu.Gayet zevk aldım.Sanırım seneye yada bir sonraki sene GS1150ADV yada butcemı ayarlarsam 1200ADV ile son noktayı koyacagım.
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Madem hız yapmıcaktın niye gittin hayabusa aldın?
Cevap çok basit: Sanane...
-
seckin_ adlı üyeden alıntı
Cevap çok basit: Sanane...
Peki o zaman, arkadaşın yediği ceza'dan bize ne?
Arkadaş merak etmiş sormuş. Konu sahibi de gerekli açıklamaları yapmış. İşinize gelmeyen bir soru için kıllatmanın manası yok. Burası bir forum. Bir şey paylaşılıyorsa, soru da gelir, eleştiri de. Başkalarını ilgilendirmiyorsa özel mesaj atarsınız bir birinize...
Önce emniyet, sonra hareket...
-
Hayabusa yakışıklı motor hocam hiz yapmak zorunda değilsiniz en guzeli aheste aheste gitmek :-) takmayın hocam önce emniyet
-
Hızla geçip gideni kimse görmez bilmez tanımaz.
Ama yavaş sakin ve tutucu motor sürüşleri ile yolunu izleyen bir motor sürücüsünü görmek ve tanimak isderler + hayran kitlesi bile yaratir.
O yüzden sakin ve teslimiyetci bir şekilde motosiklet sürmenin verdigi hazzı hiçbirşeyin vericegini sanmiyorum.
-
ÜmitDURA adlı üyeden alıntı
Maddeler halinde sıralayayım;
1-Hayabusa alan +300 kilit gidecek diye bir kaide yok.
2-Güç her zaman lazım olur.Velev ki bir çok makas ve şerit değiştirmede bu güce ihtiyacın oluyor.Uzun yol seviyor ve yapıyorum.gazı birkaç mm açmamla 15 araç geçiyor ve normal seyrime devam ediyorum.Acaba bu sollamaya ciksam ortada kalırmıyım gibi bi endişe yaşamıyorum.
3-Düşük hızda litrelikler gibi hemen bi hareret mevzuju konu olmuyor.
4-Uzun gezilerde 120-130 km sabit hızda 5lt ve altına iniyor tüketim (tork çok buyuk bir etken)2 hafta önce 2800km yo yaptım forumdan seçkinle(ZX10R) tüketim 4,8lt/100km indi.
5-Şeklini seviyorum.
6-Benım son noktamdı.Bundan sonra BMW GS ailesine katılacağım.
7-SS'lere gore çok rahat ve konforlu.
8-Rüzgar tünelinde tasarlanmış gövdesi ile kışın bile vucuduna (ayaklar dahil) rüzgar gelmiyor ve üşümüyorsun.(sadece eller üşüyor)
9-Vucut yapımı tolere eden buyuklugu
10- dünyada kabul görmüş hayran kitlesi
yeterlidir sanırım.
Hayabusa demek sadece hız demek değil ;). hız yapmak istesem GSXR1000 alırdım.
Tabiya hayat BMW GS gerisi yalan.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
Herkes kurye motoruna binmek zorunda değil
-
-
aga hayabusa ile yavaş gidiyorsan ne mutlu bize
demek daha çok bizlerle olacaksın
helal olsun sana
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
derdin hay a buysa
şimdi bu itiraftan sonra yanım da olsan anlından öperdim
hızlı adamdı rahmetli bak işte cesedi muazzam yakışıklı fakat kafaya benzeyen o yumru da ne omuzlarının üstünde duran....vs
neyse sen ne olur ise olsun 83 te radara gir yeter
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
iyide yaaaav bizim seyir hızımız ne ki de 83 ile ceza yiyiyon ben scooterle 100-120 gidiyom bende radar yakalasa dürtecek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)