Bi baksanız,, iyimi yapıyorum?
-
herkese iyi günler 17 yaşındayım boy 1,73 zar zor 2000tl biriktirdim bi communter almayı düşünüyorum 1-2 hafta içinde, bizim burda birisi 2011 model 3000km de Motoran Comanche 125 satıyor 1750 tl ye iyimi?, çok fazla sürat istemiyorum ama yine hız yapsın arkadaslarla gezcez öyle çok fazla uzun yol yapmıcaz işte hafta sonları falan en fazla bursadan mudanyaya giderim oda 20-30km falan öyle yani titreşim falan çok varmıdır baktım titreşim yok diyolar bana sorun çıkarırmı ne yapayım veya başka tavsiyesi olan varmı bütçem en fazla bu..Üzerine şukadar daha koy onu bukadar daha koy bunu veya birazda biriktir demesseniz sevirim bekleye bekleye bi hal oldum zaten
Reklamlar
-
Ehliyetin varmıydı arkadaşım
Üzerine biraz daha koy demicem ama ehliyetin yoksa 1,2 ay daha bekle ehliyet paranı biriktirip al ceza yersen 650 lira gider
-
ehliyetide yeni aldım herşey tamam yani 500tlde ekipmana ayırdım 2000tl motor param var en fazla
-
motorana bulaşma bence şikayeti çok intenette araştırabilirsin onun yerine de önerim 2. el salcano wolf al bin dua edecen bana :D araştırmadan alma hiç birini
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
bende gördüm internette sitede ama genelde garanti ile ilgili bilmiyorum bide wolfa bakıyım ozaman sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97196183/detay bu ilanı buldum şimdi nasıldır iyimidir ?
-
Bende mondial mh drift önere bilirim ama o fiyata bulmazn biraz zor 135cc 12.5 beygir son hızı gayet iyi kulanıcıları memnun ama fiyat aralığını 2.300 e filan çıkarman lazım şöyle güzel bişey alabilmek için
-
driftler benimde hoşuma gidiyo ama işte 300-500 daha lazım bunu ruhsat masraflarıda olcak tabi bide bu ilanı gördüm bu nasıldır fiyatı falan uygunmu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96621671/detay
-
RiddleJr. adlı üyeden alıntı
bende gördüm internette sitede ama genelde garanti ile ilgili bilmiyorum bide wolfa bakıyım ozaman sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97196183/detay bu ilanı buldum şimdi nasıldır iyimidir ?
bence bu motora bi bak birazda pazarlıkla 1700 e filan alınır galiba hem ruhsat vs parasıda toplamda motora verceğin para 2000 i geçmez 75 lira noter galiba sen bilirsin bu motor güzel :D
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
The ybr onermionmu
-
ya wolfada baktım forumda ondada varmış sorunlar galiba 2010 modellerinde hele karbiratör sıkışınca benzin gitmiyomus elektrik sorunları falan varmış adamlar baya kötülemişler olurmu öyle şeyler bundada?
-
Para abi ne kadar az o kadar kotu.
-
ya bende az paraya 4 4lük olsun demiyorum olamazda zaten ama ilk motorum paramda bukadar öyle motorlara alışınca alcam elbet düzgün bişey ama bu parayada olanın iyisi olsun diyorum yani wolf 2010 modelleri kötülemişler ama wolf s 125 2011 2012 modeller baya iyi diyolar bakalım belki ondan alırım
-
2000 e zor. Bende cok bktm her kafadan bi ses ckio.7 aydr her motora bktm en son 2012 ybr aldm 4.650 ye
-
ilk gösterdiğin balıkesirdeki wolf ü al derim.pazarlıkla 1600-1700 tl ye alırsın.o kadar da kötülendiğine bakma elindeki bütçeye uygun çinli wolf dür sanırım..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
sağolasınız bende öyle yapcam heralde wolf tipide fena degil benim işimide görür ama wolf - wolf s arasında ne fark var?
-
Salcano wolf al arkadaşım ybr ile aynı ekipmanlara sahip kalite olarak çinlilere bin basar. kafan da rahat eder
-
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
motorana bulaşma bence şikayeti çok intenette araştırabilirsin onun yerine de önerim 2. el salcano wolf al bin dua edecen bana :D araştırmadan alma hiç birini
YAMAHA YBR kullanıcısı başka motor öneriyorsa dinle bencede... Şimdiden hayırlı olsun toprak...
-
sağolun mondial 125 mh drift aldım
-
Hayırlısı olsun.Allah kaza bela vermesin.Tekerin düz bassın.
-
doğru karar...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)