Özür Dilerim. Bende Motorcuyum !...
Reklamlar
-
Bu akşam arka sokaklarda motorumla ilerlerken soldaki sokağa girmek için sinyal verip sola doğru yöneldim. Arkamdan gelen otomobil bir anda ani bir gazlamayla beni solladı. Otomobile yandan vurmamak için frenlere asıldım. Vurmaktan kurtuldum. Fakat arka teker kilitlenince motor kayarak altımdan savruldu ve yan yattı. Ben ayakta kalmayı başardım. Belimde hissettiğim hafif ağrı dışında bir şey olmadı. Motorumu yerde görünce aklıma ilk olarak küfür etmek geldi. Fakat araçta sürücünün yanında bir kadın olduğunu farkedince ağzımı bozmaktan vazgeçtim. Otomobil sürücüsü aracını sağa çekti. Koşarak yanıma geldi. "Özür dilerim. Bende motorcuyum. Bir şeyiniz varmı?" dedi. Bu cümle öfkemi yatıştırdı. "Bu yaptığın olacak şeymi?" dedim. Tekrar özür diledi ve gitti. Yaşadığım adrenalin patlaması nedeniyle normale dönmem 15-20 dakikayı buldu. Motorumda da ufak bir çizik dışında bir şey olmadı. Fakat otomobilin altına girmek veya motorumla beraber yolun kenarına uçmaktan kurtuldum. Bu dört tekere binenler kırk yıllık motorcu da olsalar güvenilmiyor. Kazasız belasız sürüşler...
Reklamlar
-
-
geçmiş olsun. en azından özür dilemek gibi nezaket göstermiş. şuçlu olup bide utanmadan üstüne yürüyen tipler var.
bu arada yeni farkettim. cbf den kurtulmuşsun.x-city hayırlı olsun.
-
CBF ciler duymasın. O motordan nefret ediyorum...
-
geçmiş olsun araba nasıl bi alet ise artık binenin nevri dönüyor demekki
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
büyük geçmiş olsun. en azından gelip özür dilemiş. direk kaçıp gidebilirdi de.
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
bende ama kullananlar görmemezlikten gelsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun araba nasıl bi alet ise artık binenin nevri dönüyor demekki
kanka bi gün motora bi gün arabaya biniyorm arabada cok güvende rahat vurdum duymaz oluyo insan motorda tam tersi:D
trafikte arabaya güvenmicen kanki en büyük düşman 4 teker
-
Cok gecmis olsun . Bugun eski bir motorcu abimi soyle 50 yaslarinda apartmana girerken karsilastigim icin biraz motor ve sehirde motor surmek ile ilgili fikirlerini alayim dedim. Bana ozetle sunu soyledi mert sunu unutma arkandan gelen hayvan oglu h...... dedi Eee bende bazen araba suruyorum dedim o zaman sende ogle oluyorsun dedi
Cok hakli her nedense arabanin genisligimidir , trafikte yarattigi stresmidir yoksa motoru gorupte ozenip bi sikistirivereyim sunu psikolojisimidir bilinmez ama Turkiyede motorcunun motorculardan baska dostu yok .
-
Geçmiş olsun.
Ben arabaya binince hiç öyle bir psikolojiye kapılmıyorum.
Hatta bir gün Şile dönüşü, tek şeritli yolda arkadan endurocu bir grubun geldiğini gördüm.
Hemen yol vermek için sağa doğru kaçtım.
Ama fazla yol vermişim, az daha V şeklindeki derin su kanalına düşüyordum arabayla
Fakat korna çalıp selam verdiğim halde, oralı bile olmadı o arkadaşlar
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Geçmiş olsun, iyi kurtarmışsınız birkaç sıyrıkla.
Bu tür şeyler her zaman başa gelebiliyor, trafiğe çıkınca mutlaka karşılaşıyoruz, yapacak bir şey yok onlara, biz dikkatli olmalıyız.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
söyledigin olay benimde başıma geldi bende panikledim ama neyseki ani fren yapmadım birde sagımdan kocaman pick up geçti.
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
-
Gecmis olsun eger motorcu olmasa dovmeye mi gelecekti acaba
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
geçmiş olsun,bende hem otomobil hemde motosiklet kullananlardanım ve şunu anladımki;sürücülerin yanlız motosiklet'e değil otomobil'e bile saygısı yok...ayrıca motosikletlere karşı baya dikkat etmeye çalışırım ama gel görki bir defasında ben değil motosiklet gelip bana çarpmıştı....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Motosiklet kullanırken araba sürücülerin beni ezmek istercesine bakması beni deli ediyor. Geçenlerde gidiyorum sağda park halinde araçlar var soldan araç beni geçti bilerek sıkıştırıyor park halindeki araca çarptırmak istiyordu , kornasını basılı tuttu. Çok fena küfür ettim bütün cadde duydu.. Araç sürücüsünü görünce yüzüm kızardı şaka maksatlı yapmış yakın bir tanıdığımdı olay 1 hafta önce oldu hale kendime kızıyorum :(
-
valla motorla şeritlerin kenarından kenarından gitmeyin...araba gibi kaplayın bütün şeridi, ki sağınızdan solunuzdan silme geçmeye çalışmasınlar...araç sürücüleri de ani hareket yapmadığı sürece pek kaza olmaz ama kazaların geneli sürücülerin ani hareketlerinden ya da motorcuyu görmemelerinden kaynaklanıyo (ikincisinde bi miktar haklılar)
bir de zayıf commuterlar küçümseniyo onu anladım...onlara karşı araçların daima üstünlüğü var trafikte. ama az kalıplı gösterişli bişey olursa adamlarda istemeden bi saygı oluşuyo gibi geliyo bana..en azından motora bakmak için bile yol verip geçmenize müsade edebiliyolar
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
ne alıp veremediğin var motorla be :D
-
Geçmiş olsun, bende motosikletçiyim ama araba kullanırken sağımdan motosiklet geçtiğinde çok kızıyorum
Dikkat ediyorumda, özellikle alanya şehir içi trafiğinde çoğu motosiklet kullanıcısı arkasına bakmadan sollama
yapıyor neyine güvenerek motosiklet kullanıyor, aklım almıyor, kimi zamanda bir anda çıkıyor
Bende motosiklet kullanığımdan dolayı sizce benim üstüme mi çok geliyorlar???
Dün alanya konaklı kasabası D 400 yolunda, normal seyir halinde clio tarzı araba yolunda ılerlerken bir anda durdu, geri vitese takıp gaza yüklendi, ara yoldan ana yola çıkan cbf 250 gri bir anda fark etmesiyle sola kendini zor attı, iyi arkasından araba gelmedi büyük bir kaza atlattı. Aracı kullanan kısıye kufur edıyorum, cbfte 2 kısı, onların yerınde olsam döner gerı gelırdım, hesabını sorardım
-
erro adlı üyeden alıntı
valla motorla şeritlerin kenarından kenarından gitmeyin...araba gibi kaplayın bütün şeridi, ki sağınızdan solunuzdan silme geçmeye çalışmasınlar...araç sürücüleri de ani hareket yapmadığı sürece pek kaza olmaz ama kazaların geneli sürücülerin ani hareketlerinden ya da motorcuyu görmemelerinden kaynaklanıyo (ikincisinde bi miktar haklılar)
bir de zayıf commuterlar küçümseniyo onu anladım...onlara karşı araçların daima üstünlüğü var trafikte. ama az kalıplı gösterişli bişey olursa adamlarda istemeden bi saygı oluşuyo gibi geliyo bana..en azından motora bakmak için bile yol verip geçmenize müsade edebiliyolar
Kenardan gitmiyordum. Hatta sokağa sapmaya başladığım için yolun ortasına göre biraz da soldaydım. Krokisini aşağıya çizmeye çalıştım.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Ben arabaya binince hiç öyle bir psikolojiye kapılmıyorum.
Hatta bir gün Şile dönüşü, tek şeritli yolda arkadan endurocu bir grubun geldiğini gördüm.
Hemen yol vermek için sağa doğru kaçtım.
Ama fazla yol vermişim, az daha V şeklindeki derin su kanalına düşüyordum arabayla
Fakat korna çalıp selam verdiğim halde, oralı bile olmadı o arkadaşlar
Otomobil bile sürsen belli oluyo demek ki evladım, sefil fakir adam Enduro tayfası genelde öyle. 1200 GS e binmiş b sürü adam azcık da eğitim alınca dünya etraflarında dönüyor zannediyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)