Sizce ülkemizde motora halkın bakış açısı değişirmi ??
1.) CBF-150 2.)HYOSUNG 250-GT
3.)CBR250 4.)HYOSUNG 650-NAKED
5.)KAWASAKİ Z-750 6.)HONDA 600F 7.)BMW1200 GT...
belki bir 10 sene sonra evet
önce bazı motorcuların motora bakış açısı değişmeli.
Soba borulu motorlar kafa şişirmeyi bıraktığında değişebilir.
Hiç zannetmiyorum
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
değişir değişmesine fakat şu apaçi adı verilen arkadaşalar azımsanacak seviyeye düşerse belki
akşm üzeri saat 18 sularında izmir ankara asvaltında arkamdan bir mg sesi ama bir şey gürünmüyor
yanıma gelene kadarda fark etmedim
17-18 yaşlarında bir vatandaş mg nin üstüne up uzun yatmış ne farı yanıyor ne park lambaları
yanımdan geçene kadar anlamadım
kimi aracın emniyet şeridi kısmı sağından kimi aracın solundan slalom yapa yapa gidiyor
sırtında gri bir kısa kollu gömlek ağağına koyu renkli bir kot kafada kask yok
benim hızım ortalama 100km/h gibi
yanımdan vın dedi geçti
gelin bakalım şimdi motorculara tik kapanlara kızın
ben İKİTEKER sevdalısı olarak içimden bin kahır yazdım arkasına
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
değişceeek hatta 30 yıl sonra Türkiye'de ciddi anlamda kullanıcı sayısı artacak.Artık apaçilerin bir kısmı kazaları göre göre ders alıyor.Abi kask alıcam koruma alıcam diyorlar.Yani Türkiye'de bilinçleniyor ama malesef geç bilinçlencek bir topluma sahibiz.
Sür gari
Ya motorun ustune duz yatanlarmi dersin Full Face kaski kafasina sapka gibi takan paket servis motorcularina ne demeli . Sordum neden boyle takiyorsunuz diye cevap olarak polis gorunce ustten basip kaski takiyorum dedi. Bir geri zekali yapmis bu kask takma olayini kafa ustusapka modeli bizim imsanimizda hemen kopyalamis marifetmis gibi .
Kaza animda napican dedim bos bos bakiyor suratima.
Kari koca motorda ortasinada cocugunu bazen bebegini alanlar hele tam bir kabus , aile fertlerinin hic birinde kask yok.
Motorda kiz arkadasini yan oturtanlar Ne demeli ? Sag virajda motor yatsa artci direk kafa ustu asfalta ?
Tamam araba suruculeri cok kolay ehliyet aliyor , bizi hice sayiyor vs vs vs ama icimizden bazilarida gercekten motorculari bosu bosuna lekeliyor. Yazik .
10 yil bence cok yakin bir tarih bu egitim sistemi ve ehliyet sistemi ile onumuzdeki 20 yil hic umut yok .
Mert
Asgari ücret 3.000tl olduğu zaman-İnsanların günlük çalışma saat leri 14'ten (hani A4 kağıdına BU İŞYERİNDE ÇALIŞMA SAATLERİ 08:00-17:00) yazısı gerçek olduğu zaman-senelik izinler hakkıyla kullanıldırıldığı zaman-fazla mesai ücretleri gerçekten ödendiği zaman-yaya geçitlerindeki yayalar bir topsahası dolusunca insan yığılıp artık kaldırıma sığmayınca yola taşması sonucu (120 ile gelen aracın acı firen yaparak durup KÖRMÜSÜN YOLA ATLIYOSUN DEMESİ VEYA AYNI İMADA BAKIŞ ATMASI) olmadığı zaman-gençliğim bitip emekli olduğum zaman nasıl yapıcam kaygısı taşınmadan ömür yaşandığı zaman.....
İŞTE O ZAMAN ...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Herkesin söylediği gibi apaci diye tabir edilen kişiler yok sayılacak konuma inerse ve otomobil ehliyeti vermeden önce kişinin en az 1-2 yıl motor kullanmasını gerektiren bir kanun çıkınca değişir.Çünkü bu adam motor kullanınca diğer motor kullananların halindende anlayacaktır ve bu sorun ortadan kalkacaktır diye düşünmekteyim.Yada anca 15-20 yıl sonra oda belki.
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Cem yılmazın Neden Karikatür skeçi gibi bir soru olmuş ..
Değişmez !!!!
Özlü soruya özlü cevap.. Anlayan anlar ne kasacam
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
insanlar kendini süperman filan sanıyorlar ...
En başta scooter kullanıcıları sucular kasksızlar ...
Bütün ters işleri yapıyolar ters yollar kırmızı da beklememeler ...
onlar böyle yaptığı sürece zor..
Ben her gördüğüm kasksız sürücüyü uyarırım çevremde 2.kez görürsem ceza yazdırırm...
Yazdırdıklarım artık kaskla dolaşıyor
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
apache dediğimiz kardeşler olduğu sürece değişmez. sokak aralarında yanlayarak ve motoru bağırtarak gitmeler. yine sokak aralarında kontrolsüzce hız yapmalar. ekipmansız yola çıkıp kaza sonucunda kalıcı hasar aldığında da tehlikeli şeytan icadı düşünce boyutu var. bu arkadaşlar akıllanmadan bu bakış açısı değişmez.
Motora bakış açısının değişmesi ülkemizde fizik kurallarına aykırı
değişede bilir,değişmeyede bilir...
ben motora yeni başladığımdada şeytan icadı şimdide.... onu alacağına şahin alsaydın diyorlar... en azından rüzgar yemezmişim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Önce kendimiz degisirsek, Türkiye degisir.
Cok mu hayalperestim bugun ne
ülkemizin motora bakış açısının değişmesi gerektiğini değişmediği taktirde ülkenin yerle bir olacağını bile söyleseniz yine değişmez yine değişmez
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)