0 Çinli Motor mu ? İkinci El Marka Motor mu ?
Reklamlar
-
kaç insana vesile olduk bilmiyorum ybr konusunda
kimsede niye aldırnız lan bana bunu
bu şöyle kötü böyle kötü demedi
aksine hep iyi şeyler duyduk
inşallah güzel bişi alır binersin ..
şu forumda bile bi süre geçirsen neyin ne oldugunu anlarsın
ybr yle evereste cıkıldıgını biliyordum
ama brezilyadan cıkıp avustralyaya gittiğini buradan ögrendim..
sende zamanla hayranı olursun.. =)
Reklamlar
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
kaç insana vesile olduk bilmiyorum ybr konusunda
kimsede niye aldırnız lan bana bunu
bu şöyle kötü böyle kötü demedi
aksine hep iyi şeyler duyduk
inşallah güzel bişi alır binersin ..
şu forumda bile bi süre geçirsen neyin ne oldugunu anlarsın
ybr yle evereste cıkıldıgını biliyordum
ama brezilyadan cıkıp avustralyaya gittiğini buradan ögrendim..
sende zamanla hayranı olursun.. =)
İnşallah
-
ybr almaya bütçe yetmese bile salcano wolf alabilirim bende. aklıma yattı iyice. peder kardeşim sağolsun fikrimi değiştirmeden önce wolf üstüne odaklanmıştım bende
-
deprogadias adlı üyeden alıntı
ybr almaya bütçe yetmese bile salcano wolf alabilirim bende. aklıma yattı iyice. peder kardeşim sağolsun fikrimi değiştirmeden önce wolf üstüne odaklanmıştım bende
Vulture şekil olarak hoş
-
Peder adlı üyeden alıntı
Vulture şekil olarak hoş
orası da öyle tabi ona söylenicek hiç bişey yok zaten ama daha ucuz olmasına rağmen nasıl daha kaliteli oluyo çözemedim. her zaman japonları övenler kaliteli oldukları için pahalı demiyolar mı?
-
Peder adlı üyeden alıntı
Vulture şekil olarak hoş
vulturenin benzin sarfiyatı fazlaymış.onun yerine mondial drift çok daha iyi bir seçim
-
furko2424 adlı üyeden alıntı
vulturenin benzin sarfiyatı fazlaymış.onun yerine mondial drift çok daha iyi bir seçim
driftin şeklini beğenmiyorum şahsen
-
Peder adlı üyeden alıntı
driftin şeklini beğenmiyorum şahsen
usta sende chopper sevdası başlamış o tipleri beğeniyorsun sen
-
usta sende chopper sevdası başlamış o tipleri beğeniyorsun sen
chopper istiyorum zaten ama herkes çinlilerden hayır yok sakın alma diyor.
Şu anda aklımda ikinci el temiz bi Ybr var
-
-
2005 den aşağı ise alma
Neden
-
8 yıllık motor oluyor.8 yıllık motora 2500-3000 istiyorlar.usta yapma ya 8 yıllık 125 cc motor alınırmı?alınır ama 1000 tl ye alınır.2500-3000 tl para verip 2004-2005 modele bineceğine aynı fiyata çinli de olsa sıfır motor al.en kötü çinli seni 5 yıl dolaştırır o da en kötü.sen şimdi 2004 model ybr alsan zaten 8 senede anasını ağlatmışlardır.sen güzel güzel en fazla 2 yıl binersin.sonra binmek istemezsen.10 yıllık motor olacak usta.o zaman satsan 1000 lira zararla satarsın.al bi mondial yada kanuni 2000 e 5-6 yıl bin,sat 1000-1100 e. para da biriktirsin yeni model ybr alırsın.senin burda iyiliğini istiyorum.burnunun dikine gitme çok pişman olursun.ybr ile dağlara çıkmışlar dünya turu yapmışlar ama 8-10 yıllık ybr ile yapmamışlar.
-
BAŞLIĞI AÇAN ARKADAŞ 2000 TL YE COK GÜZEL SUZUKİ AN 125 SCOOTER BULABİLİRSİN.......
-
8 yıllık motor oluyor.8 yıllık motora 2500-3000 istiyorlar.usta yapma ya 8 yıllık 125 cc motor alınırmı?alınır ama 1000 tl ye alınır.2500-3000 tl para verip 2004-2005 modele bineceğine aynı fiyata çinli de olsa sıfır motor al.en kötü çinli seni 5 yıl dolaştırır o da en kötü.sen şimdi 2004 model ybr alsan zaten 8 senede anasını ağlatmışlardır.sen güzel güzel en fazla 2 yıl binersin.sonra binmek istemezsen.10 yıllık motor olacak usta.o zaman satsan 1000 lira zararla satarsın.al bi mondial yada kanuni 2000 e 5-6 yıl bin,sat 1000-1100 e. para da biriktirsin yeni model ybr alırsın.senin burda iyiliğini istiyorum.burnunun dikine gitme çok pişman olursun.ybr ile dağlara çıkmışlar dünya turu yapmışlar ama 8-10 yıllık ybr ile yapmamışlar.
Kullanıcıları ve diğer çoğunluk ybr al kafan rahat etsin çinlinin sıfırından dahi hayır gelmez diyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
energy9991 adlı üyeden alıntı
BAŞLIĞI AÇAN ARKADAŞ 2000 TL YE COK GÜZEL SUZUKİ AN 125 SCOOTER BULABİLİRSİN.......
Scooter tarzı bir motosiklet istemiyorum
-
yurdum insanı işte işin uzmanı !
adam nerden bilirki 2. el ybr satın alıp 3 4 yıllık ybryle adam dünya turuna cıkmış ..
dünyayı gezmiş mekanik hiç bir sıkıntı cıkarmamış sadece teker zincir yag buji filan değiştirmiş
nerden bilsin değil mi?
http://www.re-moto.com/the_trip.php?lang=tr
10 yıllık ybr 5 tane sıfır çinli eskitir..
nerden bilirki ybrnin parcasının ucuz oldugunu her yerde temin edilebilirliğini?
ybrnin şaşesinde mekaniginde sorun yoksa
o motor 10 yıllıkta olsa has çinliyi bozar
-
yurdum insanı işte işin uzmanı !
adam nerden bilirki 2. el ybr satın alıp 3 4 yıllık ybryle adam dünya turuna cıkmış ..
dünyayı gezmiş mekanik hiç bir sıkıntı cıkarmamış sadece teker zincir yag buji filan değiştirmiş
nerden bilsin değil mi?
10 yıllık ybr 5 tane sıfır çinli eskitir..
nerden bilirki ybrnin parcasının ucuz oldugunu her yerde temin edilebilirliğini?
ybrnin şaşesinde mekaniginde sorun yoksa
o motor 10 yıllıkta olsa has çinliyi bozar
Adam haklı şimdi abi mantıklı konuşuyorsun tsubasa kardeşim takdir ettim.
Yamaha bayin falan mı var anlayamadım gitti ama aahahahaah
-
bayim filan yok
ybr motorumda yok
1 bucuk sene kullandım ama
daga cıktım 3 kişi bindim
bir günde 800 km yol yaptım
3500 km de yag değiştirdiğim oldu..
2 torba 50 kg cuvalla kömür taşıdım
debriyaj teli koptu 3. viteste 40 50 km gittim
hiç bişi olmadı ..
ben motoru sattım .. benden alan da başkasına satmış motor canakkalede bi amca kullanıyormuş 50 bin km de filan dedi sattıgında cocuk
ben o motoru bozamadım.
sanayi nedir bilmem bakıma giderim 2000 de bir yag değişsin buji değişsin ıvızır zıvırına bakılsın
cbf de kullandım
ama ybr o sınıfın lideri en saglamı..
şimdiki kullandıgımda da motor kısmı ybr
ama yine de onun tadını vermiyor..
çinliye para kaptırmıcaksın
zangır zangır titriyor sana o önerdikleri motorlar
neymiş hızlı gidiyormuş
125 150 cc motorla hız yapsan nolacak? hızı yaptın freni iyi mi? durabiliyor mu ? -hayır
hızı yaptıktan sonra rahmetli azer bülbül gibi titredikten sonra ne anlamı kalıyor hızın süratin
ben motorda dayanıklılık isterim saglamlık isterim konfor isterim titreşimsiz motor isterim..
asya mondial kanuninin servislerinde daha türkçeyi bile konuşamayan adamlarla haftada 1 görüşmek yakın arkadaş olmak istiyorsanız gidip çinli alıp
2-3 yılda yaptıgınız masrafla da ybr nin fiyatını gececegini de unutmayın..
-
bayim filan yok
ybr motorumda yok
1 bucuk sene kullandım ama
daga cıktım 3 kişi bindim
bir günde 800 km yol yaptım
3500 km de yag değiştirdiğim oldu..
2 torba 50 kg cuvalla kömür taşıdım
debriyaj teli koptu 3. viteste 40 50 km gittim
hiç bişi olmadı ..
ben motoru sattım .. benden alan da başkasına satmış motor canakkalede bi amca kullanıyormuş 50 bin km de filan dedi sattıgında cocuk
ben o motoru bozamadım.
sanayi nedir bilmem bakıma giderim 2000 de bir yag değişsin buji değişsin ıvızır zıvırına bakılsın
cbf de kullandım
ama ybr o sınıfın lideri en saglamı..
şimdiki kullandıgımda da motor kısmı ybr
ama yine de onun tadını vermiyor..
çinliye para kaptırmıcaksın
zangır zangır titriyor sana o önerdikleri motorlar
neymiş hızlı gidiyormuş
125 150 cc motorla hız yapsan nolacak? hızı yaptın freni iyi mi? durabiliyor mu ? -hayır
hızı yaptıktan sonra rahmetli azer bülbül gibi titredikten sonra ne anlamı kalıyor hızın süratin
ben motorda dayanıklılık isterim saglamlık isterim konfor isterim titreşimsiz motor isterim..
asya mondial kanuninin servislerinde daha türkçeyi bile konuşamayan adamlarla haftada 1 görüşmek yakın arkadaş olmak istiyorsanız gidip çinli alıp
2-3 yılda yaptıgınız masrafla da ybr nin fiyatını gececegini de unutmayın..
Şaka maksatlı söyledim bayi olayını abi alınacak bir durum yok..
Sözüne itimat ediyorum elbette ve şu anda aklımdaki motosiklet Ybr
-
para var care var bekle brazdaha veya k.kartı varsa 2000 pesın ver kalanı boldur.ama ybr al
-
kardeş sen 98-2000 model MODENAS al banada dua et....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)