Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

0 Çinli Motor mu ? İkinci El Marka Motor mu ?

REKLAM ALANI
    y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Gidip sakın çinli motor alma pişman olursun ! Hem 5-6 sene idare etsin diyorsun o alacağın çinli motora yapacağın masraf kendi parasını bulur. Bütçene 1000 TL daha ekle ikinci el YBR 125 yada CBF 150 modellerine bak. Bu fiyata alabileceğin en iyi motor bunlar. İlla çin malı alacağım diyorsan sadece CUB tarzı motorlara bak en dayanıklısı ve parasının hakkını veren onlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2, el salcano wolf alabilirsin bence en iyisi 2000 lira zaten 2. el de hem de sağlam motordur
    Seçenekler arasına ekliyorum sağol
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    Alıntı Peder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakıt olarak nasıl ?
    yakıtı az yakıyor 10 liralık benzinle 140-150 km yol yaptım artçı yoktu arkamda
    Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !

TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Seçenekler arasına ekliyorum sağol
    2000 liram olsa hiç düşünmeden alırdım bundan bugün aldı arkadaşın biri salcano wolf forumunda var 4000 km de 2000 liraya aldı allah kaza bela göstermesin sende böyle bişey bulup alabilirsin bence ybr alayım desen ölüsünü alıcan ne gerek var çiçek gibi motor
    Peder bunu beğendi.
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Bende ayni sekilde max 2000 tl butce ile motor ariyorum. Mondial mg 100 prince dusunuyorum 0 olarak sende bunu dusune bilirsin ikinci el konusu beni tedirgin ediyor .s extra gene bir ton masrafi olacak ikinci el sonucta.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Öncelikle tavsiyen için teşekkürler.
    1. Has köylü olarak tabir ettiğin motor türü nedir ? cup yada commuter mı ?
    2. Mantıklı bir fikir. Ancak 100 cc üzeri vergiye tabi olduğundan pek cazip gelmiyor ve ikinci el bir motora ne kadar güvenebilirim bilmiyorum
    3. Ybr'ler konusunda tamamen kararsızım ve pekte eski model istemiyorum
    2, el salcano wolf alabilirsin bence en iyisi 2000 lira zaten 2. el de hem de sağlam motordur
    kanuni breton mondail uag mg filan var kuba nında o tarz motorları var
    ama bak en saglamı ybr dir
    yakıtı az sende 90 tl vergisi var hepsi bu
    Ybr alamazsan
    salcano wolf s al
    oda aynı ybr motor var üzerinde
    saglamlıgı tartışılmaz
    geri kalan motor modellerini kulak arkası et
    ucuz diye alırsın
    sanayiye ortak olursun
    1 kere para ver sonra hem yakıt olarak hem parca olarak ybr amorti eder o paranı
    Peder bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    pekala. Choopperlar da ilgimi çekmeye başladı. özellikle Keeway superlight 150 modeli Bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    o fiyata hem şekli güzel hem parça sıkıntısı olmayan hem az yakan hemde uzun süre idare edebilicek bi motor bulman çok zor. Öyle bi motor olsaydı ülkemizde en çok tercih edilen marka model olurdu. sıfır diyosan anahtar teslim fiyatı artar. motora ayırdığın bütçe daha da düşer. o yüzden ikinci el temiz bi motor bak. 50 tl vergi için de 100 cc almaya değmez. sonuçta her ay ödemiyorsun bu parayı. bence arama yelpazeni biraz değiştirmende fayda var. ya 100 cc üzeri bakıcaksın, ya bütçeni biraz arttırıcaksın, ya şekilden ödün vericeksin, ya yedek parçalarında sıkıntı yaşarsın yada fazla yakar vs. bu böyle uzar gider. bu kriterlerde bu şekilde bi motor bulman gerçekten çok zor

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:57 ----------

pekala. Choopperlar da ilgimi çekmeye başladı. özellikle Keeway superlight 150 modeli Bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
    keeway tamamen titreşim makinasıdır. balansör olmadığı için çok fazla titreşim hissettirir. parça sıkıntısı çekersin çorluda. ağır hantal bi motordur. ayrıca çok ta yakar ki bu uzun km ye vurunca baya fark ediyor. bide onu aldığın zaman tümseklerden geçerken kullanmak için bi mıknatıs almalısın. tümsekten biraz hızlı yada sert geçtiğinde düşen vida ve somunları toplamana yardımcı olur :D

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Keeway hakkinda dediklerine tamamen katiliyorum :-) :-) cok sahit oldum 80 90 ile gidwrken yolda dagiliyor motor resmen kendi titreseminden saka gibi saga cekip parca toplardik ya aahaha :-)

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    belderia 250 manyak motor 1 vites teker havada 2 vites teker havada kullanan arkadaşım öyle diyor kalkışta baya motorları yiyiyor int. araştır sağlamlığını kullanıcı yorumlarına bak

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rc...mHnKCHzy0YNUdQ

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Chopperlara sardım bu ara bakalım
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

Motosikleti
    Demir At
    gv 250 sınıfının lideridir =)
    kendi motorumu önerecegim
    ybr motor var üzerinde ama geri kalan aksama cok iyi bakman lazım
    yani biraz motordan anlaman lazım
    balansor oldugu için titreşim sıfır
    mekanik aksamdan hiç bişi cıkarmaz ...
    ben senin yerinde olsam ikinci el temiz ybr alırım 2 bin 2 bucuk arası
    biraz param varsa da sıfır salcano wolf s alırım
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    2 bin civarı choopperlar var jiunlin, çelik, kanuni ve keeway'in. Bunlardan birini düşünüyorum 2006 model ve altı. Hangisini tercih etmeliyim ?
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

Motosikleti
    Demir At
    2 bin civarı choopperlar var jiunlin, çelik, kanuni ve keeway'in. Bunlardan birini düşünüyorum 2006 model ve altı. Hangisini tercih etmeliyim ?
    bence hiç düşünme
    son sahibi sen olursun
    sanayiye ortak olursun
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Son sahibi olmak sıkıntı yaratmaz. bakımlarını düzenli yaptırıp uzun süre kullanabileceğim motor hangisi olur ? Saydıklarımdan hangi marka model daha iyi ?
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    100 LÜK MOTOR KULLANDIN MI BİLMİYORUM AMA BEN KULLANDIM KÖYLÜ MODELLERİNDEN MOTOR SAĞLAM OLMASINA SAĞLAMDI AMA GİTMİYORDU TİTREŞİM ÇOK FAZLA OLUYORDU EN HAFİF RÜZGAR BİLE SENİ ACAYİP KESİYOR ARKANDA BİRİ VARSA YANDIN O ZAMAN HİÇ GİTMEZ...ŞİMDİ ARORA TİGER 200 KULLANIYORUM ÇOK GÜÇLÜ MAKİNA ACAYİP HIZLANIYOR İKİ KİŞİYLE RÜZGAR FELAN DİNLEMİYOR ÇOK DA SAĞLAM 200 CC DÜŞÜNMÜYORSAN BİLE EN AZINDAN 125 CC AL 100 CC ÇOK ÜZER SENİ...

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Vergiden kurtulmak için 125 cc düşünmüyorum
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Arkadaşa %100 katılıyorum Wolf konusunda Vergiler yıllık 90 TL gibi. Yakıt Wolf için 100 km/ 2.5 lt civarıdır tahminim.

2000 TL gibide resmen "0"km diyebileceğin bi motosiklet bulabilirsin bencede :http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97777772/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Saydıklarını 2006 dan daha eski model alacak paran varsa zaten, "0" Japon' da alabilirsin bikaç ay bekleyip Arkadaşlarımda keeway ve kanuni vardı yıllarca belleri doğrulmadı harcadıkları paradan ve satarak kurtuldular kendilerince.

Keeway 0km aldılar 2-3 yıl çokbi şikayetleri yoktu hakkını yemiyeyim
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    2006 model altı olanların fiyatları 2000 tl civarı zaten..
    Nasıl olduklarını bilmediğim için burda soruyorum ya zaten
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

Şimdi aslında sen daha kararını veremedin galiba, hem 100cc diyorsun hem gitmesini istiyorsun. 100cc alırsan bir ay içinde pişman olursun,titreşimden,gidişinden yani herşeyinden. Aslında benim motorum tam sana göre. Kuba kh125-12d googlea yaz bak tipine. Hoşuna giderse 1500tl'ye bırakırım. Motor üstten egzantrikli,2010 modeli,10.000km'de, üstünde michelin lastikleri var(toplam 2000 km yaptım onlarla yani yeniler,balanslı,faturalı),zincir ve ön dişli yeni,debriyaj balatasını kendim değiştirdim. Motorun hiç bir yamukluğu yok. Bir arabaya kapora verdim alırsam motorum satılık.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)