0 Çinli Motor mu ? İkinci El Marka Motor mu ?
Reklamlar
-
Gidip sakın çinli motor alma pişman olursun ! Hem 5-6 sene idare etsin diyorsun o alacağın çinli motora yapacağın masraf kendi parasını bulur. Bütçene 1000 TL daha ekle ikinci el YBR 125 yada CBF 150 modellerine bak. Bu fiyata alabileceğin en iyi motor bunlar. İlla çin malı alacağım diyorsan sadece CUB tarzı motorlara bak en dayanıklısı ve parasının hakkını veren onlar.
Reklamlar
-
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
2, el salcano wolf alabilirsin bence en iyisi 2000 lira zaten 2. el de hem de sağlam motordur
Seçenekler arasına ekliyorum sağol
-
Peder adlı üyeden alıntı
Yakıt olarak nasıl ?
yakıtı az yakıyor 10 liralık benzinle 140-150 km yol yaptım artçı yoktu arkamda
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
-
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
Bende ayni sekilde max 2000 tl butce ile motor ariyorum. Mondial mg 100 prince dusunuyorum 0 olarak sende bunu dusune bilirsin ikinci el konusu beni tedirgin ediyor .s extra gene bir ton masrafi olacak ikinci el sonucta.
-
Peder adlı üyeden alıntı
Öncelikle tavsiyen için teşekkürler.
1. Has köylü olarak tabir ettiğin motor türü nedir ? cup yada commuter mı ?
2. Mantıklı bir fikir. Ancak 100 cc üzeri vergiye tabi olduğundan pek cazip gelmiyor ve ikinci el bir motora ne kadar güvenebilirim bilmiyorum
3. Ybr'ler konusunda tamamen kararsızım ve pekte eski model istemiyorum
2, el salcano wolf alabilirsin bence en iyisi 2000 lira zaten 2. el de hem de sağlam motordur
kanuni breton mondail uag mg filan var kuba nında o tarz motorları var
ama bak en saglamı ybr dir
yakıtı az sende 90 tl vergisi var hepsi bu
Ybr alamazsan
salcano wolf s al
oda aynı ybr motor var üzerinde
saglamlıgı tartışılmaz
geri kalan motor modellerini kulak arkası et
ucuz diye alırsın
sanayiye ortak olursun
1 kere para ver sonra hem yakıt olarak hem parca olarak ybr amorti eder o paranı
-
pekala. Choopperlar da ilgimi çekmeye başladı. özellikle Keeway superlight 150 modeli Bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
-
o fiyata hem şekli güzel hem parça sıkıntısı olmayan hem az yakan hemde uzun süre idare edebilicek bi motor bulman çok zor. Öyle bi motor olsaydı ülkemizde en çok tercih edilen marka model olurdu. sıfır diyosan anahtar teslim fiyatı artar. motora ayırdığın bütçe daha da düşer. o yüzden ikinci el temiz bi motor bak. 50 tl vergi için de 100 cc almaya değmez. sonuçta her ay ödemiyorsun bu parayı. bence arama yelpazeni biraz değiştirmende fayda var. ya 100 cc üzeri bakıcaksın, ya bütçeni biraz arttırıcaksın, ya şekilden ödün vericeksin, ya yedek parçalarında sıkıntı yaşarsın yada fazla yakar vs. bu böyle uzar gider. bu kriterlerde bu şekilde bi motor bulman gerçekten çok zor
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:57 ----------
Peder adlı üyeden alıntı
pekala. Choopperlar da ilgimi çekmeye başladı. özellikle Keeway superlight 150 modeli
Bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
keeway tamamen titreşim makinasıdır. balansör olmadığı için çok fazla titreşim hissettirir. parça sıkıntısı çekersin çorluda. ağır hantal bi motordur. ayrıca çok ta yakar ki bu uzun km ye vurunca baya fark ediyor. bide onu aldığın zaman tümseklerden geçerken kullanmak için bi mıknatıs almalısın. tümsekten biraz hızlı yada sert geçtiğinde düşen vida ve somunları toplamana yardımcı olur :D
-
Keeway hakkinda dediklerine tamamen katiliyorum :-) :-) cok sahit oldum 80 90 ile gidwrken yolda dagiliyor motor resmen kendi titreseminden saka gibi saga cekip parca toplardik ya aahaha :-)
-
belderia 250 manyak motor 1 vites teker havada 2 vites teker havada kullanan arkadaşım öyle diyor kalkışta baya motorları yiyiyor int. araştır sağlamlığını kullanıcı yorumlarına bak
http://www.google.com.tr/url?sa=t&rc...mHnKCHzy0YNUdQ
-
Chopperlara sardım bu ara bakalım
-
gv 250 sınıfının lideridir =)
kendi motorumu önerecegim
ybr motor var üzerinde ama geri kalan aksama cok iyi bakman lazım
yani biraz motordan anlaman lazım
balansor oldugu için titreşim sıfır
mekanik aksamdan hiç bişi cıkarmaz ...
ben senin yerinde olsam ikinci el temiz ybr alırım 2 bin 2 bucuk arası
biraz param varsa da sıfır salcano wolf s alırım
-
2 bin civarı choopperlar var jiunlin, çelik, kanuni ve keeway'in. Bunlardan birini düşünüyorum 2006 model ve altı. Hangisini tercih etmeliyim ?
-
Peder adlı üyeden alıntı
2 bin civarı choopperlar var jiunlin, çelik, kanuni ve keeway'in. Bunlardan birini düşünüyorum 2006 model ve altı. Hangisini tercih etmeliyim ?
bence hiç düşünme
son sahibi sen olursun
sanayiye ortak olursun
-
Son sahibi olmak sıkıntı yaratmaz. bakımlarını düzenli yaptırıp uzun süre kullanabileceğim motor hangisi olur ? Saydıklarımdan hangi marka model daha iyi ?
-
100 LÜK MOTOR KULLANDIN MI BİLMİYORUM AMA BEN KULLANDIM KÖYLÜ MODELLERİNDEN MOTOR SAĞLAM OLMASINA SAĞLAMDI AMA GİTMİYORDU TİTREŞİM ÇOK FAZLA OLUYORDU EN HAFİF RÜZGAR BİLE SENİ ACAYİP KESİYOR ARKANDA BİRİ VARSA YANDIN O ZAMAN HİÇ GİTMEZ...ŞİMDİ ARORA TİGER 200 KULLANIYORUM ÇOK GÜÇLÜ MAKİNA ACAYİP HIZLANIYOR İKİ KİŞİYLE RÜZGAR FELAN DİNLEMİYOR ÇOK DA SAĞLAM 200 CC DÜŞÜNMÜYORSAN BİLE EN AZINDAN 125 CC AL 100 CC ÇOK ÜZER SENİ...
-
Vergiden kurtulmak için 125 cc düşünmüyorum
-
Arkadaşa %100 katılıyorum Wolf konusunda Vergiler yıllık 90 TL gibi. Yakıt Wolf için 100 km/ 2.5 lt civarıdır tahminim.
2000 TL gibide resmen "0"km diyebileceğin bi motosiklet bulabilirsin bencede :http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97777772/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Peder adlı üyeden alıntı
Saydıklarını 2006 dan daha eski model alacak paran varsa zaten, "0" Japon' da alabilirsin bikaç ay bekleyip Arkadaşlarımda keeway ve kanuni vardı yıllarca belleri doğrulmadı harcadıkları paradan ve satarak kurtuldular kendilerince.
Keeway 0km aldılar 2-3 yıl çokbi şikayetleri yoktu hakkını yemiyeyim
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
2006 model altı olanların fiyatları 2000 tl civarı zaten..
Nasıl olduklarını bilmediğim için burda soruyorum ya zaten
-
Şimdi aslında sen daha kararını veremedin galiba, hem 100cc diyorsun hem gitmesini istiyorsun. 100cc alırsan bir ay içinde pişman olursun,titreşimden,gidişinden yani herşeyinden. Aslında benim motorum tam sana göre. Kuba kh125-12d googlea yaz bak tipine. Hoşuna giderse 1500tl'ye bırakırım. Motor üstten egzantrikli,2010 modeli,10.000km'de, üstünde michelin lastikleri var(toplam 2000 km yaptım onlarla yani yeniler,balanslı,faturalı),zincir ve ön dişli yeni,debriyaj balatasını kendim değiştirdim. Motorun hiç bir yamukluğu yok. Bir arabaya kapora verdim alırsam motorum satılık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)