Harçları kaldırdılar ya 2 katını alıyorlar vatandaştan.
Harçları kaldırdılar ya 2 katını alıyorlar vatandaştan.
Harçlar kalkmamış sanırım. Muaf olabilmek için mal beyanı tutanağı mı ne öyle bişey istiyorlarmış.
Araştırılıyormuş falan filan bişeyler. Sonrasında fakirlik belgesi çıkarılıyormuş. O belge ile gidersen muafsın harçtan.
Bunun adını da "Harçları Kaldırdık" koymuşlar.
Nekadar doğru bilemem ama malesef bana daha inandırıcı geldi bu haber.
Hergün 9:00-18:00 okulda olan biri nasıl fakir olmayabiliyor aklım pek almadı açıkçası
İnşallah herkes için tamamen kaldırılmıştır diycem ama bu seferde Universitelerdeki minimum düzeydeki imkanlar bile ortadan kalkar gibi geliyor.
Bikaçyıla da gereksiz binaları kapatıyoruz derler yerine "gerekli" ler gelir
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Geçenlerde atamam yapıldı(yapılacak) demiştin, gelip almayacaklar maaşından kesecekler. Artık sıradan vatandaşa bile borcun olsa maaşından kesebiliyorlar. Kısacası o parayı senden bir şekilde alacaklar. Satacak bir şey kalmadıkça da sanal istikrarı sürdürmek için sana bana sokacak yeni şeyler bulacaklar.
kaçak geçien arkadaşlara kimse sen ogs alanların hakkını yiyorsun yok 740000 milyon insanın günahına giriyon demesin ben kaçak geçen arkadaşlara helal olsun diyorum
bu devlete ne kadar vergi harç verirsen bi o kadar daha istiyorlar
gözlerini TOPRAK doyursun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
harem-sirkeci arabalı vapur motosiklet için 4 tl olmuş.akşam akşam gelde kızma.görevliye dedim 3.5 tl degilmiydi dedi zam geldi.
okullar açılması yaklaşırken herşeye başladılar yine zam yağmuruna.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Nasıl bi iktidar bu böyle ya... Hangi yönetici halkını soyup mağdur durumda bırakmak ister ki? Sadece baştakiler yüzünden koyun yerine konulup kaz gidip yolunmamız yüzünden bu ülkede yaşadığım için utanıyorum...
30 lira asgari şartı iptal edildi arkadaşlar.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
babaçi'nin dediği gibi 30 TL asgari şartı kalktı, 60 TL ilk dolum bedelide 1. sınıf araçlar için 30TL ye düşürüldü.
Aslında bu sıtmayı gösterip nezleye razı etmek yani iyi polis kötü polis hikayesi gibi oluyor biraz. Ancak kamuoyu bu derece tepki vermese değişmezdi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Gaz veriyorlar, sonra birazını geri alıyorlar rahatlıyoruz
hgs ye geçiş yapan var mı aramızda? şu etiketi motora ya da kaska takan?
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
ben 2 hafta önce aldım, içine yüklemek "zorunda olduğumuz" 30 tl ile geçiş yapıyorum, stickerı da kaska yapıştırdım, sorun olmuyor geçerken
yağmurdan falan korunuyor mu kaskın içinde? tam oalrak neresine yapıştırdınız. valla yapıştırdıktan sonra çıkmadığı için özellikle detay istiyorum bir yanlışlık yapmayalım
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
HGS
HalkaGeçirmeSistemi
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
İlk fırsatta birkaç kere kaçak geçicem. Aslında o geçişe "kaçak" diyenler utansın, kendimi hiçte kaçak gibi hissetmeyeceğim, eminim !
#sürenadam
Selam millet,
Ben de HGS yi kaska yapıştırdım demiştim. 2-3 gün yağmura da denk geldim, bugün köprü geçişinde herhangi bir problem yaşamadım.
Kaskım beyaz olmasına rağmen görüntü olarak çok sırıtmıyor. Söylemesem veya dikkat etmezlerse kaskla ilgili bir kısım sanabiliyorlar :D
Resimler:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Bu arada söylemeyi unuttum su geçirmesin diye HGS üzerine bir de bant yapıştırdım, köşelerden belli oluyor dikkat ederseniz
benimkinin camın arkasına yapıştırdım bende, üstüne birde sağlamından çift taraflı bant çektim hgs kaldı içeride güvende :D yağmur, çamur, kar işlemez artık
işte memleketi soyup soğana çevirmenin başka bir yolu
''valla helal olsun adam çalışıyor'' diyenlere artık lafım yok arkadaşlar adamlar gerçekten çalışıyor ama neremize çalışıyorlar orasını da siz zaten biliyorsunuz
kazandığımız bütün parayı zaten devlete veriyoruz adamlar vatandaşın refahını düşünmüyor ki ne yapsak da biraz daha cebe indirsek onun derdindeler
insanı zorla suça teşvik ediyorlar
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Devletin hiçbir gelir kaynağı yok halktan başka adamlar nereden vuracaklarını şaşırdı durmak yok yola devam...
hiç kimse şikayet etmesin bu adamlara Türkiyenin yarısı oy verdi..yani bu forumun da yarısı oy vermiş demektir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)