motor sürme hevesimi kacırıolar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
okuma yazma bilmeyen birinin motor sürmesi pek desteklenemez zaten.
-
-
Her geçen motor hevesini kaçırıyorsa hiç motorsiklet kullanma kardeşim Mersin gibi bir yerde
Bende mersinde oturuyorum Mezitlide özellikle sahil yolu ve çevre yolunda günde hiç yoksa 200 tane SS,Naked geçiyor bende olsun istiyorum ama Soğutmuyor beni
-
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Her geçen motor hevesini kaçırıyorsa hiç motorsiklet kullanma kardeşim Mersin gibi bir yerde
Bende mersinde oturuyorum Mezitlide özellikle sahil yolu ve çevre yolunda günde hiç yoksa 200 tane SS,Naked geçiyor bende olsun istiyorum ama Soğutmuyor beni
Ne yapayım her gün ss geçiyorsa turisttir onlar çevre illerden gelenler
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
alısırsın zamanla merak etme :D
-
o zaman fazla magazin programi izleme yaşama hevesin kaçar
-
neyse zamnla alısmam lazım galiba :D
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
Bende mersindeyim dediginiz motorları gördüm ama adamlarda ne kask var ne koruma daha dogrusu mersınde kask takan yok diyelim
-
Kanmix
Alakaya çay demle ben ne diyom sen ne diyorsun
Turistte değiller hepsi mersinin yerli apachleri
Hiç birinde kask yok hiç bir korunak yok
%80 Oranında da Kot pantolonlu kısa ve dar elbise li kızlar oturuyor arkalarında
Her gün görmekden bıktım hel bi tanePenpe R1 var ona gıcık oluyom
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Kanmix
Alakaya çay demle ben ne diyom sen ne diyorsun
Turistte değiller hepsi mersinin yerli apachleri
Hiç birinde kask yok hiç bir korunak yok
%80 Oranında da Kot pantolonlu kısa ve dar elbise li kızlar oturuyor arkalarında
Her gün görmekden bıktım hel bi tanePenpe R1 var ona gıcık oluyom
çok var o apaçilerden nesilleri tükenmez biz tavsiyemizi yapalım.. uyup uymamak onlara kalmış. yarın bir gün gömerler kafayı bir yere "bok yoluna gitti derler" arkasından. bana göre kask takmayan adamın tek amacı(bazı istisnalar dışında) kendini gösterip fors yapmaktır. bırakınız ölsünler efenim.. belki çoğu kişi kınayacak beni ama benim umurumda bile olmaz. bende insanım, zor durumda kalsam bile kasksız korumasız yola çıkmam öyle bir hataya düşmem umarım hayatım boyunca.. (nasıl uzun cümle oldu yahu nefesim kesildi :D)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)