TRANSALP XL700
onemli olan gecip gecmemesi değil.şehir dışına falan çıkınca yolda kalır mı kalmaz mı bozulur mu bozulmaz mı olmalı.bu yüzden ilk sırada ybr sonra cbf derim begenmiorsun onu sonra apache tvs.çinliye para kaptırma zaten iice piyasaya hükmettiler.bide sen ekmek kazandırma.onlarla rekap etmek için japonlarında kalitesi düştü eksi motorlara göre :S
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Arkadaşım bende kullanıcısı olarak tvs derim kesinlikle 10500 kmde uzun yola çıktım 1400 km yaptım ortalama 12.5 krş yaktım yarısı 2 kişi olarak güç varki motorda titreşim var ybrye bindim mesela tamam güzel titreşimsiz de aynı gaz tepkisini göremedim. tvsde dokun şahlanıyor güç istersen katlanıcaksın 4 günde 1400 km titreşim yokmu var ama gerçekten motor kullanmadan keyif aldım. şu an 12000 km ye yaklaştı çok memnunum satmak gibi bir düşüncem yok uzun bir süre.
Tsubasa bakalim ben motoru nisan gbi alicam o zamana neler gelir tvs ye.sen neler gelir diyosun 150 200cc arasinda?
Ben motoru alip 5-6 yil sorunsuz sekilde bincem,satmicam diyorsan cbf yi begenmiyorsan ybr al bence
ya bak nasıl diyeyim
acıkcası bende bekliyorum neler olacagını yeni ataklar olacak ninja 250 nin belirsizliği
tvsden gelecek modeller
yamaha 250 cc filan cıkartıcak diyorlar
inazuma hala piyasada yok..
bu sene böyle geçti
ben motorumdan memnunum şuan için ama az geliyor 125 cc
250 cc ideal bence her anlamda
ama tvs apache nin en kralı 180 cc absli olan ama o da türkiyeye gelmiyecek
cbf oturaklı rahat konforlu bi motor biraz yag yakar
benzini biraz fazla yakar ama cok memnun kalırsın
uzun yolda bayılırsın geze geze gidersin mesut eder 3 lü canta takımını yapınca da
tvs seri bi alet hızlı güçlü güzel görünümlü
ama insan 2 kişi binince popo uyuşuyor
biraz da titriyor
bak bu titreme meselesi cok büyük biş değil mondialle karıştırma
ama uzun yolda adamı yorar seme yapar
saglam bi motor cbften az yakıyor
frenleri gayet iyi ..
bence bekle biraz
şu 250 cc ler bi cıksın herkes satacak altındaki motorları =)
piyasa baya düşecek kanısındayım
bak bunu bi izle =)
http://www.youtube.com/watch?v=vIK0lKdUFAM
# motosikletle.blogspot
tvs hiç kullanmadım ama çok araştırdım elimde imkanım olsa bende tvs derim ha mondial mcx roadracer iyi değil mi o da güzel bence çok kötü arada kalmışsın her ikisiinde tipi güzel ama performans dersen tvs apache derim bende bir de ne cbfsi onu yoldan toplar apache. çok seri atak bir motordur.( araştırdığım öğrendiğim kadarıyla)
TVSNİN SCOOTERLERİDE VARDIR. BURADA BAYA VAR. FIRSATINI BULURSAM RESİMLERİNİ ÇEKER BURAYA KOYARIM.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Ben illa alacaim,seneye 250 ye gecerim diyorsanda 2.el bi mcx al ucuzundan
bende tvs e mail attım 160 ve 180 likleri
Türkiyeye uygun değil dediler. Yeni modeller gelecekmiş yakında bekliyoruz..
Bu sene benimde kafamda cbr olmazsa tvs olur diyorum
Everhqrd nerden atiliyo msj bende atayim
Mcx nedir ya cbf mi desen ybr felan ayrı da aynı kalitede olan motorla kıyasla ilkin sakın çok iyi diyene inanma tokatdi basamadigim çinli daha uretilmedi racer 200 geçiyor ama kalkışta 80 e kadar nal topluyor o bile mcx neymis illa marka dersen cbf iyidir tvs ile yanyana gelene kadar
www.erkakurye.com
abi cahil cahil konuşma hiç mcx e bindim mi de titriyor diyosun.mcx i son devirde kullan yine titreşim yok.önce bi bin motora sonra konuş.ben tvs ye kötü demiyorum süper motor imkanım olsa ve titreşim olmasa ben de alırım fakat ne demek mondialler kadar titremiyor.orada koskaca ''Balancer System'' yazıyor onuda mı görmüyorsun.ben çok fazla motorları testeden biri değilim ama mcx ve ybr kullandıklarım arasında en titreşimsiz olanı idi.bir şeyi bilmiyorsan sallama.
Bir japonlu, koreli, ve çan çin çon motosiklet kullanmış biri olarak mcx'de titreşim yoktur. Hatta nerdeyse Cbr125 kadar bir titreşimi var. Sadece malzeme kalitesi orta karar. Tvs kadar olaydı malzeme kalitesi şu an on numero motor olurdu. Çok satılmasının sebebide fiyat performans açısından diğer rakiplerine göre avantajlı olmasıdır. Cbf'e gelince, ikide bir yağ yakan bir motosiklette ben rahat edemem. Şu an sağlamlık, kalite diyorsan Yamaha Ybr derim ama o da insanlara yetersiz geliyor. Motor performansı iyi değil. Sonuçta Tvs hariç hepsi çinden gelme. Hiç biri saf capon değil.
Mcx de güzel TVS Apache 'de..
Motor performansı açısından ikisininde büyük bir farkı olacağını zannetmiyorum. (Titreşim heriç)
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Apache ile MC X karşılaştırılamaz. Ben MC X aldım, arkadaşımda Apache vardı, teknik verileri ortada MC X kullanmış birisi olarak Apache ile karşılaştırılamayacak kadar üstünlüğü var. MC X sekmentinde çok iyi bir motordur.
Orhan KÖNİ
biri has çinli
digeri hindistan malı
ben kıyaslamam bile
ona bakarsanız çinliler 4 silindir 600cc motorda yapıyor :D
o zaman çinin yaptıgını 600rr la mı kıyaslıycaz ?
# motosikletle.blogspot
Mcx e binmeyenler mcx e salliyor,apaciye binmeyenler apaciye salliyor.. bazilari kiyaslanmaz diyor...niye kiyaslanmasin arkadaslar.biri çinin en dandik motoru digeri hayabusa mi ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)