servis açısından hangi markalar iyidir
Reklamlar
-
kawasaki er 5 almaya kara verdim ancak bir iki motorcu arkadaş yedek parçalarının çok pahalı olduğunu ve zor bulunduğunu söyledi. siz ne dersiniz ? Honda için servis ağı çok iyi dediler (ben onların yalancısıyımk
bir de k er 5 denginde önerebildeceğiniz başka motor var mı 8-9 bin ytl civarında
teşekkürler
Reklamlar
-
9.799 YTL ye honda cbf500 var. er5 den daha güçlü honda olduğu için de servisi yedek parçası daha iyi.
kawasakinin yedek parça stoğu çoğu parçasında yok. yurtdışından gelmesi en az 1 ay. mesela ben konyadayım istanbuldan da konyaya gelmesi var.
bu sınıfın en iyisi cbf500. 57hp honda. er5 50 hp
9799 ytl ye çıkabilirsen Hondayı incele derim hoş makine
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
drandroid kardeşim hoşgeldin de önce tanışsaydık hani başlık vardı tanışma yazıyor oraya bire girsende bende geldim şurdan geldim adım bu motor şu desen
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
9.799 YTL ye honda cbf500 var. er5 den daha güçlü honda olduğu için de servisi yedek parçası daha iyi.
kawasakinin yedek parça stoğu çoğu parçasında yok. yurtdışından gelmesi en az 1 ay. mesela ben konyadayım istanbuldan da konyaya gelmesi var.
bu sınıfın en iyisi cbf500. 57hp honda. er5 50 hp
9799 ytl ye çıkabilirsen Hondayı incele derim
hoş makine
Bu ikisi arasında kalsam, servis açısından hiç düşünmeden honda alırdım...
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
ylmzzz+10000
aynen aktılıyorum.biraz kasarsan honda alabilirsin.pişman olmazsın ve aradaki farkıda telafi eder(parça fiyatı,servis kolaylığı,parça temini)
bu arada hoşgeldin
-
evet honda daha yaygın.Parçalar ellerinde hazır oluyo
-
kişisel kanaatim ama, cbf daha hoş duruyor
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler