Abiler Kardeşler Bakmadan Sakın Geçmeyin Önemli!
Reklamlar
-
Bildiğiniz üzere 9 şehit verdik yine! 23 kardeşimiz de yaralı. Yaralı olan kardeşlerimiz için kana ihtiyaç var bilgisi geldi. Şırnak ve çevresinde ikamet eden abilerim kardeşlerim varsa bu konuyla ilgilenmeleri ve gereken özeni göstermelerini rica ediyorum. Herkes bu vatan için elinden geleni yapmalı...
Reklamlar
-
kardeşim vanda, kayınçom ankarada asker. Geçen gün kardeşim silahlı çatışmaya girmiş. Hain pusu ya düşürmüşler. Araçlara uzun namlulu silahlarla saldırmışlar. Kardeşim araçtan atlayarak canını zor kurtarmış. Komutanın biri miğferinden kurşun yemiş. Darbeyle boyun kemiği çatlamış. 3 şarjör boşalttım ama 1 tane leş bulduk gerisini bulamadık kaçmış dedi. Abi kimseye söyleme dedi pusu yediğimizi. Allah kahr etsin pis domuzları. Destekleyenleride. Destekleyem pçleri soysuzları yazsam heralde msjım ya silinir, yada uyarı alırım. Irkçılık gırkçılık meselesi. Ya bırakında şu itlere doya doya yazayım, kalaylayayım, küfür edeyim. Ben kardeşimi bilmem ne ülkelerinin desteklediği, beslediği itlere, çakallara hedef olsun diyemi büyüttüm gönderdım askere? Aramızda 11 yaş var. Doğduğu günü dün gibi hatırlarım. Bide cenazesinemi gideyim? Bu dağa çıkan çiyan sürüsü ve destekleyen parti murti,bunlara direk idam cezası vereceksin. Bak 1 tane kalıyomu? Allahın laneti ve gazabı üstlerine, üstlerinde olsun. Aminnn...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)