2. motoru almak aptallıkmıdır ?
Reklamlar
-
atiTheSun adlı üyeden alıntı
Belkide Emre, cub'ın üstüne yatıp 160 km hız yapıyodur
Geçen izlediğim youtube videosunda cub'ların üstüne yatıp 160 km hız yapıyorlardı, videoyu çeken doblo yetişemiyordu.. Şok şok şok :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
toplayınca 1200 cc etti
O sebepten toplamıyorum bende
tek tek daha fazla faliyet yapıyorum ))
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
-
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
ben ninja 250 ve scooter kullanıyorum,
ninjayı şehir içinde uzun yolda gezilerde vs kullanıyorum
scooter da market alış verişi,semt içi kısa mesafelerde,iki arkadaş semt içi dolaşıcaksak, sigara almaya,annemi taşımak için vs kullanıyorum.aslında 2. motor gerekli iye düşünüyorum
iki motor almak aptallık değildir, sonuçta bir yarış motoruyla market alışverişi yada cross yapamazsın.
motobolu14 kardeşim arkadaşın yazdığı açıklama gayet yeterlidir.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
Arkadaşlar ben 250'lik enjeksiyonlu hyosung kullanıyorum.Yakıtı, şehir içi-dışı ve kullanım bakımından tam ortada dolayısıyla daha düşük cc'li scoter gibi bir alternatif düşünmüyorum.Tabiki bu benim düşüncem ancak yüksek cc'ye geçersem kesinlikle 2. küçük bir motor düşünüyorum yakıt ve şehir içi kullanım açısından.
-
600 veya 1000lik bir motorla şehir içinde yaz sıcağında trafikle boğuşmak aptallıktır.Sırf şehir trafiğinde kullanmak için daha hafif ikinci bir motor mutlaka gerekli.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
600 cc üzeri bir motorun varsa o hobi motorun olur günlük kullanım içinde ufak bir motor alınabilir 1200 cc bir aletle trafikte olmanın hic bir mantığı yok. 1. motor 150 cc 2. motor 250 cc olması cok sacma geliyor bana ama bir 50cc scooter birde 250 cc motorun varsa olabilir. Hemde güzel olur.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)