Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

karasızlık bilgisizlik

REKLAM ALANI
    metin6gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100 loyal rks titanic 150 cbr125r
    s.a arkadaşlar aranızda yeni sayılırım bundan 5 6 ay önce bi kaçınızı sıkbugaz etmişligim var lakin bunu tekrarlıcaz sanırım

2000 km kadar scooterimle yol yaptım bazı arkadaşlarında bildigi üzere gidip b.. var gibi çinli bişe aldım ve daha 1500 km de ön disk arka jant yamuldu fren merkezi bozuldu bi ton tantana bunlarında tuz biber olmasıyla birlikte bir vitesli motora geçiş düşünüorum 600 f le başlasam olurmu diye garip bi soru sormucam tabiki :D
    bütcem kıyafetlerimin eksiklerinide tamamlıcagımdan dolayı biraz az 3500 civarı diyebiliriz ben bu paraya 2005 6 gibi cbr 125 mi almalıyım yoksa
    aşşa yukarı aynı model cbf 150 mi almalıyım bu 2 model arasında kaldım kullanım amacım genelde iş ev arası agırlıklı şehir içi diyelim çok nadirde olsa ayda yılda bi şehir dışı 150 200 km gibi şehir dışı yolculuk yapacak biriyim sizce hangisi daha mantıklı olur

ilk motorumda motordan anlamadıgım 30 binde 40 binde motor alınırmı acaba bilmedigim için çinli olsun sıfır olsun demiştim şimdi bu sorunun cevabını halen bilio sayılmam ama çinli almıcagım kesin yani sormak istedigim şu bu 2 modelden hangisi olursa olsun en yukar 2008 flan anca yetişio cebimdeki para ve 30 bin km lerde oluyo genelde makineler ikinci elde ortalama olarak yani atıyorum cbr 125 30 bine gelmiş bu motorun toplam yapabilecegi km kaç bilmedigim için bişe diyemiorum mantık yürütemiyorum yani 30 bine dayanmış 40 bine dayanmış cbf yada cbr almak mantıklımı yoksa hiç kıpırdamayıp 1 sene daha çinliyle servis poposumu kovalıcaz :S

şimdiden herkese teşekkr ederim saygılar ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    şehir içi en rahatı cbf 150 tabiki cbr 125 e göre
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

metin6gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100 loyal rks titanic 150 cbr125r
    bende onun kanagtindeyim
    lakin bu 30 binde 40 binde cbf olsun cbr olsun alınırmı bilmiorum yani atıyorum honda bu motora 300 bin km yol yapar diye satar 30 bin km bu motorun yakşaık %10 demektir ki bu hiçbişe atıyorum honda bu motoru 50 bn km diye satar ömrünün %80nini tamamlamış bi motorda almak istemem açıkcası bu kullanıma göre deişir ama genel olarak soruyorum tabki

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı metin6gs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende onun kanagtindeyim
    lakin bu 30 binde 40 binde cbf olsun cbr olsun alınırmı bilmiorum yani atıyorum honda bu motora 300 bin km yol yapar diye satar 30 bin km bu motorun yakşaık %10 demektir ki bu hiçbişe atıyorum honda bu motoru 50 bn km diye satar ömrünün %80nini tamamlamış bi motorda almak istemem açıkcası bu kullanıma göre deişir ama genel olarak soruyorum tabki
    ben 7 binde aldım cbf e 2. sahibiydim memurdan aldım yaşlı bi amcaydı tertemizdi
    o zamanlar sıfırı 3.800 filandı
    ben 3000 e aldım
    ben onu 2 sene sonra 36 binde sattım cok da saglamdı hiç bişeyi yoktu aldıgım paraya sattım diyebilirim
    1 hafta önce gördüm motosikletimi konuştuk ettik cocukla 2 senedir onda motosiklet 34 binde
    burada cakallıgı anladın mı ?
    motosikletten önce alacagın adama iyice bi bak
    cünkü cok büyük 3 kagıtlar dönüyor bu işte
    bilen birini götür servise götür masraftan kacınma 50 tl verirsin en fazla
    ama ya seni cok buyuk yanlıştan döndürür
    ya da cok iyi bir motosiklet sahibi yapar bunu da unutma..
    cbf 150 al iyi motordur
    paranı elinde tut denk gelir elbet güzel uygun bi cbf
    # motosikletle.blogspot

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    o fiyata salcano wolf 125 düşünebilirsin. Yamaha ybr 125 ile aynı fabrikada üretimi yapılıyor. Bunun kanıtları da forumda mevcut. Üzerinde ybr motoru var mesela. salcano damgası olsa da özellikleri bire bir aynı. az yakar kullanımı kolay ve rahat. ybr nin parçaları da uyumlu olduğu için sıkıntı da çekmezsin parça konusunda. bu motora bi bakmanı öneririm

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o fiyata salcano wolf 125 düşünebilirsin. Yamaha ybr 125 ile aynı fabrikada üretimi yapılıyor. Bunun kanıtları da forumda mevcut. Üzerinde ybr motoru var mesela. salcano damgası olsa da özellikleri bire bir aynı. az yakar kullanımı kolay ve rahat. ybr nin parçaları da uyumlu olduğu için sıkıntı da çekmezsin parça konusunda. bu motora bi bakmanı öneririm
    salcano k.bora ve kadırga modeli ybrnin jianshe fabrikasında üretilir ybrnin tüm aksamları uyar ucuzdur..
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YBR_125
    http://www.jianshetrade.com/newproduct/sy.asp buradan görebilirsin hangi firma tarafından yapıldıgını
    1256a salcano wolf
    1256c kanuni bora
    ybryide aynı şekilde aynı firma yapılıyor
    bu firma zaten yamahaya ait biraz araştırınca anlaşılıyor =)
    deprogadias bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Cbr temiz zor bulunur.genelde gençler hor kullandigi için.cbf iyidir

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Tavsiye ve yorumlar çok olacaktır. Mademki sörup bilgi edinmek istiyorsun; Hep büyük motosikletlerin, çeşitli araçların üstünde bu güne gelen kendince deneyimli biri olarak CBF 150 almanı tavsiye ederim. Kulanımı çok kolay ve seri, yedek parçası bol ve ücüz, masraf ve fazla bakım gerektirmiyen, tüm Türkiye'de kurye ve iş yerlerinin tercihi olan, satarken müşteri beklemeyen (Daha anlatmama gerek kaldımı bilmem) bir cabbardır. Tabi sen yine bildiğini yap.

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    salcano k.bora ve kadırga modeli ybrnin jianshe fabrikasında üretilir ybrnin tüm aksamları uyar ucuzdur..
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YBR_125
    http://www.jianshetrade.com/newproduct/sy.asp buradan görebilirsin hangi firma tarafından yapıldıgını
    1256a salcano wolf
    1256c kanuni bora
    ybryide aynı şekilde aynı firma yapılıyor
    bu firma zaten yamahaya ait biraz araştırınca anlaşılıyor =)
    gereken açıklama zaten yapılmış

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gereken açıklama zaten yapılmış
    paran varsa yine de ybr 125 al cbf 150 al
    yoksa salcano wolf s alabilirsin
    # motosikletle.blogspot

Tvs Apache 150 de aklında bulunsun derim.

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Çağrı-91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tvs Apache 150 de aklında bulunsun derim.
    180 cc ABSLİ olanı türkiyeye bugun gelsin donu dumanı, tası taragı satıp yarın alırım
    # motosikletle.blogspot

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)