s.a arkadaşlar aranızda yeni sayılırım bundan 5 6 ay önce bi kaçınızı sıkbugaz etmişligim var lakin bunu tekrarlıcaz sanırım
2000 km kadar scooterimle yol yaptım bazı arkadaşlarında bildigi üzere gidip b.. var gibi çinli bişe aldım ve daha 1500 km de ön disk arka jant yamuldu fren merkezi bozuldu bi ton tantana bunlarında tuz biber olmasıyla birlikte bir vitesli motora geçiş düşünüorum 600 f le başlasam olurmu diye garip bi soru sormucam tabiki :D
bütcem kıyafetlerimin eksiklerinide tamamlıcagımdan dolayı biraz az 3500 civarı diyebiliriz ben bu paraya 2005 6 gibi cbr 125 mi almalıyım yoksa
aşşa yukarı aynı model cbf 150 mi almalıyım bu 2 model arasında kaldım kullanım amacım genelde iş ev arası agırlıklı şehir içi diyelim çok nadirde olsa ayda yılda bi şehir dışı 150 200 km gibi şehir dışı yolculuk yapacak biriyim sizce hangisi daha mantıklı olur
ilk motorumda motordan anlamadıgım 30 binde 40 binde motor alınırmı acaba bilmedigim için çinli olsun sıfır olsun demiştim şimdi bu sorunun cevabını halen bilio sayılmam ama çinli almıcagım kesin yani sormak istedigim şu bu 2 modelden hangisi olursa olsun en yukar 2008 flan anca yetişio cebimdeki para ve 30 bin km lerde oluyo genelde makineler ikinci elde ortalama olarak yani atıyorum cbr 125 30 bine gelmiş bu motorun toplam yapabilecegi km kaç bilmedigim için bişe diyemiorum mantık yürütemiyorum yani 30 bine dayanmış 40 bine dayanmış cbf yada cbr almak mantıklımı yoksa hiç kıpırdamayıp 1 sene daha çinliyle servis poposumu kovalıcaz :S
şimdiden herkese teşekkr ederim saygılar ..