Ybr ybr ybr nedir bu ybr?
-
Arkadaslarimiz motor onerin diyorlar hemen ybr.bu ybr yi 1 numara kilan ne?biraz ozelliklerine baktimda mondial driftle hemen hemen ayni.sadece ureticisinin japon olmasimi?adi var farki yok.bakis acinizi genisletin arkadaslar tamam parcasi iyi olabilirde cinli mis gibi motorlara 2-3milyar fark atip asiri bi ozelligi yok.
Reklamlar
-
kullandıgın motora binmişliğim var 3-4 kez
şöyle diyeyim sana
ybr sorun cıkarmaz kolay kolay
ybr yolda bırakmaz
evereste cıkmış adamlar motorlar sorunsuz
titreşim yok parcası ucuz yakıtı az saglam balansorlu
japon malı değil yanlışın var
oda mondial gibi bir çinli
jianshe motosiklet firması üretiyor
aynı motosikleti salcano ve borada da kullanıyor..
-
kardeşim hani derler ya adın çıkacağına canın çıksın hah işte bu da o misal. çinlinin adı çıkmış bir kere adamlar ucuz işçilik yapıyorlar ya ondan ürettikleri motorlar da dandiktir diyorlar. yükleniyorlar japona ne alaka kardeşim. japonlar da hiç mi titreşim yok yada hiç mi arıza yapmıyor, hiç mi parça sorunu yaşamıyorsun. hepsi var o zaman çinliden farkı ne? sadece fiyatı ve markası biri yamaha kawasaki honda vs. diğeri mondial modenas yuki vs. vs. ha birde şu fark var yamaha, kawasaki, honda filan 250cc üstü motorlarda çok üretiyor çinlilerde ise bu yok. en fazla ürettikleri 250liktir. artık at gözlüğünü çıkarın arkadaşlar. bir japona binen arkadaş bir zahmet gidip birde çinliye binsin aradaki fark ne? yukarıdakilerden farklı hiçbişey bulamaz sanırım.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
Aynen. ybr ye 4bin tl...cbf150 ye anlarim ama ybr...sonuçta 125lik.kaliplida deil cbf gibi. Ben 2 bin tl ye mcx roadracer aldim 2.el hemde kazaliydi ama herseyi orjinaliyle deistirmis adam.ve cok memnunum.titresim yok,ariza yok 1 senedir
-
Yav yaz basindan beri alayim diyorum artik ama nisana kaldi.ilk fikrim driftti sonra mcxroadracer oldu ama bugun ybr yi gordum aklim karisti.en sonunda almicam olucagi o :D mcx iyidir
-
-
yarın ybr den sıkılırsan 200 300 lira zararla satarsın
ama diger motosikletler için aynısını söyleyemem
ybrnın alıcısı vardır
hemen cıkar
alırsın başka bişi aylarca beklersin
Ben bi toparlasam parayı Ybr Cbf bişi alıcam tekrardan
-
-
sağlam dayanıklı az yakıtlı ve ölümsüz bir motor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Şöyle bir motosiklet olduğu için olabilir mi!
YBR 125cc Dünya Turu : http://www.re-moto.com/photos.php?lang=tr&gallery=1
Yanlış anlamayın sakın küçümsemek değil anlatmak istediğim fakat Mondial Drift veya Mcx ile Dünya turuna çıkmayı gerçekleştirmeyi bırakın, aklından geçiren dahi olmamıştır.
Şehir içi fıtı fıtı binerim, ayağımı yerden kessin yeter gibi bi beklenti yok ki insanlarda
Yakınlarınızda mondial servisi var ise, ev-iş gidip geliyorsanız, tabiki 2000-3000 TL fazla ödenmeyebilir.
Fakat eşim ile İstanbul' dan Manavgat Festivaline gidecekseniz, yolda bişey olurmu motosiklete diye aklından bile geçirmemek için ödeniyor bu fark.
125cc de gözü kapalı güven duyulan motosikletlerden biri olmasıdır YBR yi YBR yapan bence.
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
YBR 125cc Dünya Turu :
http://www.re-moto.com/photos.php?lang=tr&gallery=1
Yanlış anlamayın sakın küçümsemek değil anlatmak istediğim fakat Mondial Drift veya Mcx ile Dünya turuna çıkmayı gerçekleştirmeyi bırakın, aklından geçiren dahi olmamıştır.
125cc de gözü kapalı güven duyulan motosikletlerden biri olmasıdır YBR yi YBR yapan bence.
YBR HARBİDEN YBR
fotolar cok iyi
adam hayatının seyahatini yapmış
ölse dahi unutulmaz bu
-
Soyle diyebiliriz ki performans olarak driftle ayni ama dayaniklilik olarak ybr.arada 2 milyar oynuyo bir motor dha cikar sizce deger mi?
-
sonuna kadar değer..emin ol aradaki farkı ybrden inip bi mondıale binince anlarsın
-
I.Love.Drift adlı üyeden alıntı
Yav yaz basindan beri alayim diyorum artik ama nisana kaldi.ilk fikrim driftti sonra mcxroadracer oldu ama bugun ybr yi gordum aklim karisti.en sonunda almicam olucagi o :D mcx iyidir
Niye nisana kaldı, kışın neden alamazsın ?
-
Driftin 2 milyar daha ucuz olmasının sebebi var, YBR'nin de o fiyatta olması sadece Yamaha markasıyla da ilgili değil. Ucuza getirmek için malzeme kalitesi mümkün olduğunca düşük tutuluyor çinli markalarda. Uzun yola gitmeyeceksen, 2-3 sene sonra motoru bırakır araba alırım diyorsan evet çinli alınabilir. Çok fazla bişey beklememek gerek 2-3 senelik çinli motorlar ne halde biraz etrafa bakınmak yetiyor. YBR'nin ömrü çok daha fazla, belki onlarca yıl kullanılabilir.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
YBR 125cc Dünya Turu :
http://www.re-moto.com/photos.php?lang=tr&gallery=1
Şehir içi fıtı fıtı binerim, ayağımı yerden kessin yeter gibi bi beklenti yok ki insanlarda
Yakınlarınızda mondial servisi var ise, ev-iş gidip geliyorsanız, tabiki 2000-3000 TL fazla ödenmeyebilir.
Fakat eşim ile İstanbul' dan Manavgat Festivaline gidecekseniz, yolda bişey olurmu motosiklete diye aklından bile geçirmemek için ödeniyor bu fark.
fotolarda hersey acıklanmıs
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
Bi çinli y1llarca binmek icin alinmaz zaten.ben seneye mcx i satip gv250 veya regal almayi düsünüorum.ama kisa mesafeler icin mcx weya drift le yillarca rahat edersiniz.dier çinlileri bilemem
-
ybr den daha sağlam ve sorunsuz 125 cc lerde var. Unutmayın. Bilin bakalım ne?
-
buda ybr nin başka bir '' nasıl '' sorusuna olan yanıtlar mı? artık başka sorular sorun arkadaşlar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)