Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu

Ybr ybr ybr nedir bu ybr?

REKLAM ALANI
    250-MaCiT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Modenas GT 135
    Alıntı SİMSON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaz kış değil o jickle acma denılen unsur.genellikle kışın kullanılır. Ki bu bir kronik sorun falan degıldır.Hava soğuk olduğu için ilk çalıştırma jikle yardımı ile olabilir.
    Her motosikletde olabılecek bir durumdur kı bu da vardır.Bildiğim kadarıyla jikle her motosiklette bulunuyor.Senin acından bakarsak 250-MaCiT her motorda kronik sorun vardır o zaman.
    Şu ana kadar bindiğim özellikle son yıllardaki tüm ybr lerde var bu tuhaf huy..dört mevsim,motor soğuduktan sonra motor hemen çalıştır git olayında biraz nazik kalıyor..Sanırım bu sorunda ybr lerde az yakıt tüketimi için sınırlandırılmış küçük karbüratör yüzünden....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ENDURO
    Alıntı 250-MaCiT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu ana kadar bindiğim özellikle son yıllardaki tüm ybr lerde var bu tuhaf huy..dört mevsim,motor soğuduktan sonra motor hemen çalıştır git olayında biraz nazik kalıyor..Sanırım bu sorunda ybr lerde az yakıt tüketimi için sınırlandırılmış küçük karbüratör yüzünden....
    Bu konu hakkında tam bir bilgim yok fakat YBR'de olsa çinlide olsa şu da olsa bu da olsa motosiklet sabahları soguk sabahları ilk çalışmada jikle isteyebilir. YBRler her calıstırmada istemez oyle tahmın edıyorum yanlıs olmasın fakat her defasında olmaz.bir tek olursa sabahları ilk çalıştırdıgında olabılır ki o da normal dir yani bence
    ENDURO

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kendi kullanma tecrübeme göre anlatayım
    1 kaliteli
    2 saglam
    3 cok ekonomik (yakıt olarak)
    4 parcası ucuz
    5 titreşimsiz
    6 konforlu
    7 seri
    8 yolda bırakmaz
    9 sorun cıkarmaz
    10 bütçeye uygun
    11. Her ay ybr ye zam.

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    Alıntı anaconda84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepimiz çinliyiz hepimiz motorcuyuz
    öldüm gülmekten sağolasın

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    YBR'ler Km'de kaç kuruş yakıyor?
    112ciyiz

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR'ler Km'de kaç kuruş yakıyor?
    hergün benzine zam geldiği için bilinmiyor. Bugün şu kadar kuruş yakıyor desek yarına gene o oran değişecek. Bırakın bu kuruş hesaplarını. 100 km de 2.4, 2.6 litre falan.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de bir yoklayayım demiştim 2010 mart ayında YBR'ler 10 KR/km yakıyordu, bu da 2,6Lt/100km eder. Aynı aracın bugün km'de 12,8-13.0 Kr yakması lazım ama ısrarla 10-11 kuruşta takılı kalan arkadaşlar vardı.
    112ciyiz

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hergün benzin fiyatları değişirken ybr ısrarla 10 kuruşmu yakmaya devam ediyomuş? ne teknoloji ama

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de bir yoklayayım demiştim 2010 mart ayında YBR'ler 10 KR/km yakıyordu, bu da 2,6Lt/100km eder. Aynı aracın bugün km'de 12,8-13.0 Kr yakması lazım ama ısrarla 10-11 kuruşta takılı kalan arkadaşlar vardı.
    bende geçen yıl 10 11 kuruş diyordum
    yalan olduk benzim zamından
    şimdi 13 kuruş yakıyor
    Acil112 bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler ben kuruş falan bilmem 30 tl ye 284 km yol gittim ama benzin 4.72 idi
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    istedikleri kadar zam yapsınlar ben hep 10 liralık alıcam...)

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hergün benzine zam geldiği için bilinmiyor. Bugün şu kadar kuruş yakıyor desek yarına gene o oran değişecek. Bırakın bu kuruş hesaplarını. 100 km de 2.4, 2.6 litre falan.
    tapa gaz dahil mi bu verilere ?

bence okadar da az yakmıyor ben bile 3lt yakıyorum (tapa gaz hariç)

ama harbiden ybr kral motordur. sınıfında

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    ybr ile dünya turu yapan var. ha mondialle yapsan yapılmaz mı yapılır ama adı çıkmış bi kere işte
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

altayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    ya şimdi şöyle düşünmek lazım bu motoru kaç km yada kaç yıl kullanıcağım diye bence.
    atıyorum yılda 15 bin km desek...atıyorum şimdi ortalama bir çinli 3.5-4 lt yakar yakmıyo diyen yanılır.ybr 2-2.5 lt yakar ortalama 100km de 1lt kar edersin.garanti süresince kullanıldığını düşünelim mesela 2 yıl ortalama 30bin km buna göre ybr 300 lt benzin kar ettirecek 300 tl benzin şuan ortalama 5tl desek 1.500 tl...
    aldığınız bir çinli ortalama 2.500 tl civarındaysa 2 yıl sonra taş çatlarsa satabileceğiniz rakam 1.500-1.750 tl dir.ybr yi 2 yıl sonra 30bin kmde 4300 e aldıysanız 3300-3750 arası vermeniz muhtemel.şimdi kısaca bi hesaplama yaparsak çinli bir motor 2.500 araç + 6.000 tl yakıt =8.500 tl - 1.750 araç (imkansız olsada)=2 yıllık motor sevdanızın bedeli 6.750 tl arkadaşlar
    ybr ye gelirsek 4300 araç + 3750 yakıt gideriniz = 8050 - 3500(en kötü ihtimalle)=4550 tl yapar arkadaşlar sadece benzinden ortalama 2 bin tl daha karlıdır ybr almak.bunun yanında bakımlar yağlar çorbalar vakit kayıpları gerisini siz düşünün siz siz olun ucuz mal alcak kadar zengin olmayın...

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı altayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya şimdi şöyle düşünmek lazım bu motoru kaç km yada kaç yıl kullanıcağım diye bence.
    atıyorum yılda 15 bin km desek...atıyorum şimdi ortalama bir çinli 3.5-4 lt yakar yakmıyo diyen yanılır.ybr 2-2.5 lt yakar ortalama 100km de 1lt kar edersin.garanti süresince kullanıldığını düşünelim mesela 2 yıl ortalama 30bin km buna göre ybr 300 lt benzin kar ettirecek 300 tl benzin şuan ortalama 5tl desek 1.500 tl...
    aldığınız bir çinli ortalama 2.500 tl civarındaysa 2 yıl sonra taş çatlarsa satabileceğiniz rakam 1.500-1.750 tl dir.ybr yi 2 yıl sonra 30bin kmde 4300 e aldıysanız 3300-3750 arası vermeniz muhtemel.şimdi kısaca bi hesaplama yaparsak çinli bir motor 2.500 araç + 6.000 tl yakıt =8.500 tl - 1.750 araç (imkansız olsada)=2 yıllık motor sevdanızın bedeli 6.750 tl arkadaşlar
    ybr ye gelirsek 4300 araç + 3750 yakıt gideriniz = 8050 - 3500(en kötü ihtimalle)=4550 tl yapar arkadaşlar sadece benzinden ortalama 2 bin tl daha karlıdır ybr almak.bunun yanında bakımlar yağlar çorbalar vakit kayıpları gerisini siz düşünün siz siz olun ucuz mal alcak kadar zengin olmayın...

güzel hesap yapmışsınız, tabi motorun ne amaçla kullanıldığınada bağlı!

eğer ulaşım ve zaman karı olayını eklersek, bu denklem değişir. motorun en büyük + artısı da budur

Motosikleti
    CBR 600RR
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir motosiklet olduğu için olabilir mi!

YBR 125cc Dünya Turu : http://www.re-moto.com/photos.php?lang=tr&gallery=1

Yanlış anlamayın sakın küçümsemek değil anlatmak istediğim fakat Mondial Drift veya Mcx ile Dünya turuna çıkmayı gerçekleştirmeyi bırakın, aklından geçiren dahi olmamıştır.

Şehir içi fıtı fıtı binerim, ayağımı yerden kessin yeter gibi bi beklenti yok ki insanlarda

Yakınlarınızda mondial servisi var ise, ev-iş gidip geliyorsanız, tabiki 2000-3000 TL fazla ödenmeyebilir.

Fakat eşim ile İstanbul' dan Manavgat Festivaline gidecekseniz, yolda bişey olurmu motosiklete diye aklından bile geçirmemek için ödeniyor bu fark.

125cc de gözü kapalı güven duyulan motosikletlerden biri olmasıdır YBR yi YBR yapan bence.
    Manavgat <3 Seneye tekrar bekleriz. YBR' Hurdaya Çıkmaz Tek Fark budur.
    [COLOR="#FF0000"][B]Racing'e İlk Adım.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    ENDURO
    sahibinden com da 2001 Brezilya malı ybr var.kasa 2005 2006 yuvarlak fardan ama frenler on ve arka disk.jant ise tel.fakat şu var bu motor tamı tamına 2001 model yani 11 yaşında.bir motosiklet için sağlam ve kusursuzluk için çok çok ideal bir motor.Bizim halkımız çok zengindir.Ucuz mala para harcayacak kadar zengindir.Ne demiş atalar "Al malın iyisini, çekme kaygısını", "Ağrısız dişim, kaygısız başım"=işte bunlar ybr'dir.
    ENDURO

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kemboo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr ile dünya turu yapan var. ha mondialle yapsan yapılmaz mı yapılır ama adı çıkmış bi kere işte
    Mondial'le de dünya turu yapan var:

Bir İddia İle Başladı, Çinli Mondial Motosikleti İle 22.000 km. Yol Yaptı…

http://www.a2teker.com/haber-4090-bir_iddia_ile_basladi_motosikleti_ile_22.000_km._y ol_yapti

YBR, CBF iyi motor amma fiyatları olması gerekenden ÇOK YÜKSEK!

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Otomobilde Mercedes Bmw akla gelir ya ilk ;hani ulan o kadar para verilirmi benimkide iyi ayağımı yerden kesiyor ne olacak dersin; ama diğerlerinin

içine oturunca kapı kapanması bile farklıdır sağlamlığı hissedersin tank gibi dersin işte öyle birşey.
    28indensonra bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Üzerine biraz daha ekleyip,al dedikleri motordur ybr
    Alisilin ve shooter1 bunu beğendiler.

9. sayfa BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)