bu motora binilmez beraber uyunur...
bu motora binilmez beraber uyunur...
herşey güzel hoş ...şekil de 10 numara bir de kawa tmm da
800cc daha çiçeği burnunda bir de bukadar donanımlı bir makina 244 de kaliyor hızda bu tuaf ...
benim 600 cc emektar düldül bile daha dün 240 ı gördü ben de 82 kg mım ...şimdi bu kawa şirketinin 4 km mi başıma kaktığı
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Bunun 250 CC'sini isteyenler SuzukiInzuma - SYM Wolf 250 Tercih edebilirler. Gerçi Bende Motorumu sattıktan sonra Almayı düşünüyorum. Ama 250 CC Motora 10-11 Bin TL vermektense 2.el Daha güzel Ve Yüksek CC motosiklet almayı düşünüyorum. Olmadı Kredi ile Z800 Alacağım (: Benim e30'un yanına Çekerim (: Ver Yansın...
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Yok satıyormuş.. İkinci parti daha inemeden gümrüğe tükenmiş.. Ben Z moto nun yalancısıyım
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Valla benim olmadıgı sürece yollardaki şenlik hiç umurumda değil ha alırız bir tane o zaman da kendi yollarımızı şenlendiririz
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Bende iki gün önce uğradım Z-Moto'ya. Yeni modellerden vitrinde var ama Z800'ler yok. Hemen satılmışlar.
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)