Merhaba.bana bir motor bulalım:)
Reklamlar
-
Bende bursa gemlikteym 3900 kmde 2011 rtr var bitane garantisi bile devam ediyor hemde siyah yan yatmasi bile yok:-) tam adresi burdan vermek istemiyorm ama sahıbindende arastirirsaniz ilana bakip telefondan goresibilirsniz.. Evelsi gun gorustugumde takas tekliflerini degerlendiriyodu:-) hatta gecen ben alicaktm onuda kismet olmadi ybr almistim. Bence rtr dusunurseniz baska motora bakmayn..
Reklamlar
-
derby terra tam sana göre ama birazcık pahalı.e biraz pahalıysa nasıl tam sana göre ? anlayamadım :D
-
Elindeki paraya göre en iyisi bence CBF 150 ;)
-
babaduru adlı üyeden alıntı
Ben 17 yaşındayım ama yinede bi tavsiyede bulunabilirim dikkate almak size kalmış.2007-2008 model cbr 125r.
Motosiklet kültür ve tekniğinden anlamayan bir ergen genç. Adam boyum 1.87 demiş dalga geçer gibi cbr 125 önermişsin.
the A.G.Z
-
kış geldı artık yaw boşver yaza alırsın
-
cbf 150 tam sana göredir kalıplıdır nefeslidir az yakar çok kaçar parçaları ucuzdur bakımı kolaydır... Sıradan yag hava filtresi buji değişimi zincir germe gibi bakımlarını rahatlıkla yaparsın... Satmak istediğinde de kolaylıkla satarsın ama apache ve ybrler ya çok ucuza gidiyo yada geç satılıyo....
-
Toprağım sana en yakışacak motor cbf150.Bursa gibi bi yerde yaşayıp ta dağ bayır gezmemek olmaz.Ben zamanında cbf150 ile uludağ'ın tepesine bile çıktım.Her yola gelir.Rahat ettirir , yormaz.Parçası ucuz , arıza yapmaz , asla yolda bırakmaz.Boy maşallah 1.89 olunca bence başka motor düşünme.Diğerleri altında ufak kalır.CBF150 baya kalıplı bi motordur.
-
ustam nacizane önerim cbf150'dir.
-
150 mr vulture geldi benim aklıma
-
önerilen motorların arasında en güzel ve çekici olanı cbf dir hocam, tabi benim fikrim.
-
ysn_erl adlı üyeden alıntı
150 mr vulture geldi benim aklıma
150 mr vulture test sürüşü yaptım boyum 1.85 kilom 92 motor kayboldu altımda tavsiye etmem 1.87 boyundaki birine rahat sürüş olmaz.
-
RTR görüntü olarakta çok modern CBF den güzel
-
Kardeş ben bir asya kullanıcısı olarak asy tavsiye ederim tabi yeni surusler için kolay ayrıca aksesuar her türlü her aksesuar yakısıyo alırsan zaten bırakmak istemiceksin :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97519232/detay bu senin işini görür
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97866595/detay bu motorda bizim ordan sağlam motordur.. :D tavsiyem bunlar.
-
Sonuçta benim için scoter'lar çok tatlı,racing'ler karizmatik,nakedlarda çok asil duruyor
bu cümlen çok güldürdü:D aradığın motor cbf150 alternatifleri de ybr,tvs aslında yazıyı okurken aklımdan direk gv250 geçiyordu ama 4000 tl kısımını görünce,o fiyata gv250 bulunur ama zor bulunur.
-
Anıl_88 adlı üyeden alıntı
Motosiklet kültür ve tekniğinden anlamayan bir ergen genç. Adam boyum 1.87 demiş dalga geçer gibi cbr 125 önermişsin.
Benim boyum 1.86 bende altımda küçük durmasın diye gidip gidip s1000 rr filan alabirim 3-4 bin liraya BahKhj bütçem o demiş bende cbr 125 dedim cbf 150,mr vulture dahamı kalıplı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)