Selam arkadaşlar kredi kartıyla 36 ay taksitle motosiklet alabileceğimiz bayiler varsa yazarmısınız ?
Selam arkadaşlar kredi kartıyla 36 ay taksitle motosiklet alabileceğimiz bayiler varsa yazarmısınız ?
kardeş kredi kartıyla olduktan sonra her yer taksit yapar.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
İnternette motor satanlar kredi kartına taksit imkanını sunuyorlar oradan rahat bakabilirsiniz reklam yasak ama sahibinden de var
İstanbul Beşiktaş'ta -Kuruçeşme- bir motorcu var.. Sahibinden'de bulursun.. Reklam yasak olduğu için ismini veremiyorum.. versem de silerler zaten.. Genelde Y ile başlayan Japon markasını satar hatta ;-)
Asya motor satıyor 36 vade ile mesela dinamik lüx 150 ayda 77 tl ye
Ben gördüm sitelerinde yahu, cayır cayır fiyat vermişler hatta 12, 18,24, 36 ay taksit yapıyorlar.. Ama tabii ellerinde kalanlar ise bilemem.. Yani arayıp sormak lazım.. Ben bildiğimi söyledim ;-) Yalnız SYM Fiddle II için de 12, 24 ve 36 ay taksitleri vardı baktığımda (geçen gün) biraz vade farkı geliyor tabii ki ama hiç peşin vermeyeceğini düşünürsek mantıklı..
onu bulursun da ne almayı düşünüyorsun onu de hele
belki bir yanlış yapmaktan kurtarırız seni
Mondial var 36 aya kadar taksit yapabilen
http://www.mondialmotor.com.tr/?
Linke tıkla ister 10 saniye bekle kendisi ekrana geliyor ister ilk çıkan görsel öğenin üstünde siyah kareler var 7 tane 2 cisini seç
Sado
36 aya 20 milyarlık motor alsak ayda kaç para yapıyor? yani bankadan kredi çekmekle aynı pisliğin lacivertidir. berbat bir durum bana göre. ayrıca öyle limiti olan bir kredi kartı görmedim hiç. kredi çekip alsak ne farkediyor? faizi mi çok oluyor anlamadım.
hiç bir motor bayisi peşin fiyatına 36 ay vade yapmaz bildiğim kadarı ile ama 12 taksit yapıyorlar ben motorumu öyle aldım çünki daha fazla vade de ekstra fıyat koyuyorlar fiyatın üstüne buda atid in dediği gibi bankadan kredi çekmek gibi birşey .
HERKESE VERDİĞİ BİLGİLERDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)