yavaştan kışa hazırlık,elleri ilgilendirir :)
Reklamlar
-
31 Ağustos 2012, 04:01
Reklamlar
-
31 Ağustos 2012, 04:13
kışın eksi derecelerde
bunlardan bir adet edinmiştim bende
eldiven ve bunlarla daha sıcak bir elcik hissi güzeldi
fakat içeride tuşlar vs kontrol biraz zorlaşabiliyor
-
31 Ağustos 2012, 05:06
Abi bu torbalar hertürlü çok çirkin yahu, bende ilk kışımı geçireceğim inşallah bukadarına gerek duymam Gerek duyarsamda çirkin mirkin bişeyler uydurucaz mecburen.
Sanki enduromtrak elcik koruma takıp rüzgarı kessek bile çok şey değişir gibi geliyor bana ama yaşamadan bilinmez tabi
Elimizde eldivende olacak sonuçta, şu tür elcik korumalar epey bi rahatlatmazmı dersiniz?
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
31 Ağustos 2012, 05:29
-
31 Ağustos 2012, 05:54
Şuan bile gece yolculuklarımda ellerim donuyor resmen Gerçi henüz yazlık eldivenle kullanıyorum.
Havalar biraz daha serinlesin kışlığa geçicem o da yetmezse aklımdaki en ideal çözüm buydu.
Seninde desteklemen sevindirdi Olur mu olmaz mı bende bilmiyordum da bir şekilde takarım diyordum.
Bende yakışacağını düşünüyorum ama fotoğraftaki kalitede ürünleri bulmak çok zor veya uçuk fiyatlarda.
Piyasadaki kolay bulunanlar ise çocuk bisikleti için tasarlanmış gibi
Birde elcik ısıtma hikayesi var onu tam çözebilmiş değilim, elimin dışı zaten üşüyor, eldivenim ıslanıyor v.s avuç içimin sıcak kalması nekadar değiştirir acaba ki
Bakalım 1-2 aya kalmaz dayanılmaz olur durum, bende bu kış motosikletimi yatırmaya pek niyetli değilim
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
31 Ağustos 2012, 05:54
http://www.motoaccessoriweb.com/inde...67&language=en bu sitede benim en sevdiklerim var,şansa yeni buldum bunu fiyatlar 100 liraya yakın
-
31 Ağustos 2012, 07:29
her kışın hep kullanırım nede olsa kuryeyim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
31 Ağustos 2012, 09:48
ben bu konuya çözüm olarak elcik ısotma aldım... Geçtiğimiz kışı rahat geçirdim
-
31 Ağustos 2012, 10:16
Elcik ısıtma süper bişey. Karda kışta hep yarım parmak eldivenle kullanıyorum. (Bendeki Hein Gericke)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)