Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ehliyet Kursunun Yaptığı Hata! Muaf Dersten Sınava Gireceğim (İlk Yardım)

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar.

A2 Ehliyet sınıfı sahibiyim ve B sınıfı ehliyet gerekiyor iş gereği. Bugün sınava giriş belgemi almaya gittim, baktım sınava gireceğim dersler arasında İlk Yardım'da var.. Yahu adama söyledim, diyor yanlışlık olmuş. Bana üstelik sen A2 ehliyet fotokopini vermemişsindir diyince deliye döndüm ama dosyayı kontrol edince gördü. Beni ilgilendirmez, olay sizinle alakalı. Zaten o adamla iyice görüşmüştüm. Yahu saçmalık. Kurs devreye girecek ama sizce çözülür mü bu sorun? Beni etkiler mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    gir ya nolcak kolay zaten
    fatih545 ve Mengu16 bunu beğendiler.
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gir ya nolcak kolay zaten
    Yahu orası öyle de, şimdi hiç çalışmadım. İlk yardım önemli tekrar etmek lazım tabii ki ama hiç zamanım yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Acayip yorgunum. Bir göz gezdireyim yarın.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    ilk yardım benim tek korktugum sınavdı ehliyette.gerisinden 100 almıstım ilk yardımdan 73-74 öyle bişey almıstım yılda taa 2005 tam hatırlamıorum.ilk yardım az sıkıntılı bi ders.geçmiş sorulara falan bak şakaya gelmez.
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Trajikomik derler ya ondan olmuş. Gerçi bu saatten sonra kursu sıkıştırmana bağlı olarak ne elde edersin bilemiyorum.
    Ama devlet babaya sınavda ismin verildiyse bu iş uzadıkça uzar. Birazda kursun sana olan ilgisine bağlı.

Ben kursa tövbe ettim. Bi ara öyle bir gaza geldim ki bütün harfleri almak istedim. A2+B+G şuan var. D+E+F de almak istedim.
    Ancak telefon muhabbetine kavga edip kaydımı sildirdim. Tam sınav zamanı hoca telefonu git büfeye ver dedi. Ulen dedim. Büfedeki mallar bile telefondan daha ucuz vermek istemiyorum.
    Telefonu off haline getirip 3 parça halinde hocanın önüne koydum. Adam kurs size söylemedi mi diyip inat etti. Çıngar çıkardı. Benim durumda olan ama sabırsız 3 abi daha hocayı silkelemeye kalkınca polis içeri girip bizi dışarı aldı. Tabii sınavın süresi çoktan başlamıştı girsem bile elime bir şey geçmezdi. Hocaya saygılarımı sunup kursa gittim. Açtım ağzımı yumdum gözümü, sildirdim kaydımı bir daha da kursa gitmedim. Kaçak binin len almayın ehliyet şaka şaka gidip alın kafanız rahat olsun. Sağlık dersi o kadar da zor değil. Serviste dolmuşta arabada bir yerden bir yere giderken göz bile atsanız yeter. Sana sınavda başarılar.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yanlıslıklar olabilir. Üc Dersten de gir sınava bişi olmaz
    Kursun değil de Kurstaki elemanların hatasından bu tip olaylar olabiliyor. Bunu Kursa tabi tutmamak gerekir....
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)