Hepiniz motorcusunuz ama bi kere forumun taziye ve tebrikler bölümünü açıp saatlerce araştırma yaptınız mı?Bu forumun o kısmı biraz karışık.Bayram tebrikleri , kaza haberleri karışık ama başka forumları da araştırabilirsiniz.Ben araştırdım ve gördüm ki ölümlü motosiklet kazalarının %90'ı yüksek cc ve spor motorlar(naked'lar dahil).
Lütfen kendimizi kandırmaktan vazgeçelim.Ben cbf150'yi iki sene kullandım.Tamam kamyonları sollarken biraz zorlanıyosun ama ben düz yolda her zaman 100'le gidebiliyodum.Hiç bir kamyonun da üzerime çıkmaya teşebbüs ettiğini görmedim.Tamam belki 50 cc maximum 70-80 km yapan bir motor büyük tehlike ama 100 km hızla gidebilen bir motor o kadar da küçümsenmemeli.Kamyon senden hızlı bile olsa tepene çıkacak hali yok.Verir sinyali sollar seni.Ama abartmakta üstünüze yok.Sanki diğer araçlar tepemize çıkacak gibi izlenim oluşturuyosunuz.Olaya istatiksel açıdan bakın.Birazcık zamanınızı ayırıp motosiklet forumlarının ölümlü kaza haberlerinin olduğu bölümleri araştırın.Kafadan sallamasyonlarla hem kendinizi hem de etrafınızdakileri kandırmayın.