arkadaşlar 2003 model titan es brezilya üretimi motoruma yedek parça temin edebileceğim biryer varmı tecrübelerize ihtiyacım var kuyruk granajı kontak seti ve yan kapaklar teşekkürler .
arkadaşlar 2003 model titan es brezilya üretimi motoruma yedek parça temin edebileceğim biryer varmı tecrübelerize ihtiyacım var kuyruk granajı kontak seti ve yan kapaklar teşekkürler .
adem80 e adem abiye mesaj at
titanın cigerini biliyor
# motosikletle.blogspot
söyledim bi yer orda yokmuş. Sahibinden e gir. Yedek parça- motosiklet bölümüne gir. Cg yaz ve tarat. Büyük ihtimal çıkacaktır. Ordada çıkmazsa bende bi arayayım bakam internetten. Arka grenaj lazım galiba sana?
adem usta sahibindene baktım hep diğer titanlar için var baya bi heder olmus granaj ve ayrıca kontaga kendi anahtarına benzer bi anahtar dürt motoru açıyor
kontak çinli markaların bile uyar. Orjinal olacak diye bi kaide yok. Du bende bi bakem arka granaj
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
arka grenaj 100 tl. Sahibinden buldum. Es modelleri için. Bi ara bakam. Cep=0537 349 87 74. Link atamıyom.cepten yazıyorum. Bi ara bakam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93125422/detay
sanırım bu,,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
çok sağolun şansıma mavi rengi yok
boyayabilirsin veya boyatabilirsin.
aynen hocam öyle yapayım çok teşekkürler zahmet verdim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)