Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Go Pro hd hero 2'si olanlar

REKLAM ALANI

arkadaşlar hd her o2 motor sporları aldım bugün yarın elime ulaşırda bir kaç sorum olacaktı.
    1-yapışkanları napıyorsunuz? mesela diyelim cbr125'in deposuna vakumluyor muyuz? yoksa yapışkanla mı ?yapışkansa hangi yapışkan düz mü eğik mi?
    2-bu yapışkanları yıkamada ne yapıyoruz?
    3-kaska neyle takıyorsunuz vakum mu eğik veya düz yapışkan mı ? kaskın kılıfı yapışkanı deforme etmiyor mu ?
    daha aklıma gelirse sorarım.umarım yardımcı olursunuz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    deponda tank pedin engellemiyorsa vakum aparatı ile çok verimli kullanabilirsin... yapışkanların birinide kaskının uygun biryerine takıp hiç çıkarmadan kullanmalısın.. kaskının yüzeyi müsade ediyorsa düz yüzey yapıştırıcıyı kullani bozuk yüzeyi harcama

tank pad var ne olacak kı ?

deponun kapagı ve ön kısmı vakumu yerleştirmek için uygun değil... vakumu tıkıcagın yer hafif depoda eğimli aşagı inen seleye yakın taraf... benim tank ped neredeyse milimetrik olarak izin veriyor o alanda... Tenk ped biraz yukarıya yapışmışsa veya genişse vakum aparatı sığmıyor o alanda... dediğim gibi benim pedi sökmeden milimetrik sıgdı

fotografını atarım bırazdan yorumlarsan sevınırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

hocam bu işte depo
    http://c1208.hizliresim.com/10/x/cf2h3.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=L8p2ez5x8jw&feature=plcp tank pade vakumla mı yapıştırdın yoksa yapışkanları mı kullandın hocam ? vakum güven veriyor mu acaba?

kaskın tepesıne vakumlasam mı yapıstırıcı mı kullansam ? Duz yapıstırıcı mı egrı yapıstırıcı mı uygundur kask ıcın? Kaskın yanı mı ıyı ustu mu sızce arkadaslar?

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaska vakum olmaz! özel yapışkanlı aparatını kullanmalısınız,
    vakum aparatı genellikle depo üstü alanda kullanılır.

ne gibi sonuçlar ortaya çıkabilir depo üstüne vakum sığmazsa ne yapacağım motorda vakumu nerde kullanacağım ? camın ustune mı koymalıyım o zaman ? cbr125 camı biraz titreşim yapıyor

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaska vakum olmaz! özel yapışkanlı aparatını kullanmalısınız,
    vakum aparatı genellikle depo üstü alanda kullanılır.
    Sn. glock

Siz kamera konusunda her hangi bir karara vardınız mı acaba? Ben size daha önce konuştuğumuz gibi, biraz daha araştırdım. En iyi seçenek hd hero 2 gibi görünüyor. Bu gece Kıbrıs'tan dönüş yapacağım. Bir kaç güne kadarsa hd hero 2'yi sipariş geçmeyi düşünüyorum. Siz de eğer biraz araştırdıysanız, görüşlerinizi almak isterim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne gibi sonuçlar ortaya çıkabilir depo üstüne vakum sığmazsa ne yapacağım motorda vakumu nerde kullanacağım ? camın ustune mı koymalıyım o zaman ? cbr125 camı biraz titreşim yapıyor
    Ürün elinize ulaştığın da hangi aparatı, nerede kullanacağınıza dair açıklamalar bulunur zaten. Canınızı sıkmayın hiç. Kameranız hayırlı olsun.
    Önce emniyet, sonra hareket...

arkadaslar orta tepeye mı yapıstırsam yan tarafa mı

Sn. SonpoL, ben araştırmalarım sonucu Contour GPS modeline karar verip satın aldım ve aparatlarınıda aldım...
    toplamda 1200tl ye geldi herşey.
    fakat Gopro hero2 aldığınızda aparatlarıyla birlikte motorsport kit olarak alınıyor, fiyatı uygun gibi gözüksede
    ekstra ekran vs.. aparatlarını aldığınızda çok daha pahalıya geliyor! (alınması gereken bir parça)
    oysa ki Contour GPS aldığınızda Android veya Iphone gibi telefonlarda programını yüklediğinizde Ekrandan faydalanıyorsunuz (bluetooth kart takıldığında)
    lazer, gps, alüminyum materyalden üretilmiş oluşuda Gopro'dan üstün olduğunu gösteriyor bence... Çekim kalitesi olarakta gayet güzel! tavsiye ederim.

Motosikleti
    -
    Sn. SonpoL, ben araştırmalarım sonucu Contour GPS modeline karar verip satın aldım ve aparatlarınıda aldım...
    toplamda 1200tl ye geldi herşey.
    fakat Gopro hero2 aldığınızda aparatlarıyla birlikte motorsport kit olarak alınıyor, fiyatı uygun gibi gözüksede
    ekstra ekran vs.. aparatlarını aldığınızda çok daha pahalıya geliyor! (alınması gereken bir parça)
    oysa ki Contour GPS aldığınızda Android veya Iphone gibi telefonlarda programını yüklediğinizde Ekrandan faydalanıyorsunuz (bluetooth kart takıldığında)
    lazer, gps, alüminyum materyalden üretilmiş oluşuda Gopro'dan üstün olduğunu gösteriyor bence... Çekim kalitesi olarakta gayet güzel! tavsiye ederim.
    Cevap için teşekkürler. Aslında tüm ürünler bir birine yakın. Her ikisinin de sürücüsünü üzeceğini sanmıyorum. Fakat contour gps'i tercih ederken ki yaklaşımınız mantıklı. İlla hd2 alacağım diye bir şey yok. Countour da tercih edebilirim.

http://www.goproturkiye.com/index.ph...&product_id=57

Linkte ki ürünü 16 veya 32gb kart ile beraber almayı düşünüyorum.

Paket içeriği:

1 adet 11 MP HD Hero 2 Kamera
    1 adet su geçirmez housing
    1 adet açık arka kapak.
    1 adet Şarj edilebilir Li-İon batarya.
    1 adet USB kablo.
    1 adet J kanca.
    2 adet eğik yüzey yapıştırıcı.
    3 adet düz yüzey yapıştırıcı.
    1 adet kafa bandı aparatı
    1 adet hava delikli kask aparatı
    1 adet 3 açılı pivot kol.

Bu içerikte ne gibi eksiklikler var başka. Örneğin ben ekstra ekran dediğiniz olayı, telefonunuzla senkronize edilip, kayıtları incelemek mi oluyor onu bilmiyorum? O konu hakkında cahilim malesef . Aslında benim kayıt sırasın da tek istediğim, görüntü kalitesinin yanında, rüzgar sesini minumum düzeyde tutan bir kamera. Ama hepsi ses konusun da sıkıntı yaratıyor. vidyo çekimi yapıp forum altında paylaştınız mı hiç? İleri de paylaşırsanız sevinirim .
    Önce emniyet, sonra hareket...

benim bahsettiğim aparatın linki,
    http://www.goproturkiye.com/index.ph...&product_id=60
    alınması gereken birşey, fakat Contour alırsanız gerek kalmıyor, sadece bluetooth kartı almanız yeterli olacaktır.
    ben çok araştırdım bir çoğunuda inceledim ve en kalitelisi Contour olduğuna karar verdim...
    Sen konusunda program kullanmanız gerekiyor, waterproof housing bir parça rüzgar sesini engelleyebilir belki.
    çektiğim video var tabi fakat internete aktarmadım henüz...
    size bir link daha vereyim. En gelişmiş sitelerden bir tanesi,
    http://pointofviewcameras.com/
    http://pointofviewcameras.co.uk/ (alışveriş yapacak olursanız eğer ingiltere şubesinden faydalanabilirsiniz, güvenlidir, ben alışveriş yaptım.)

Motosikleti
    -
    Verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim. Dediklerinizden yola çıkarak, tekrar bir araştırma yapayım en iyisi :D...

elime geçen son bilgilerden bir taneside sony yeni bir ürün çıkardı, inceleyebilirsiniz...
    http://gizmodo.com/5938842/sonys-new...-weve-ever-see

Motosikleti
    -
    elime geçen son bilgilerden bir taneside sony yeni bir ürün çıkardı, inceleyebilirsiniz...
    Sony görüntü kalitesi olarak çok iyi bir firma. Kesinlikle dikkate alınmalı. Paylaşım için teşekkürler.

Sevgili Deniz bey, kamera işi de halledildiğine göre Çekiminiz olursa izlemeye talibiz...

@ Rapidhacker

Size hemen cevap yazdıp ama site habire kilitlendiğinden gitmedi dün.. Verdiğin alana vakum aparatı sığar, zaten sığmassa da 25 tl lik tankpedi sökersiniz.

GP500-1st, bir deneme çekimi linki vericem birazdan, fakat çok şey beklemeyin lütfen

arkadaşlar ürün geldide aparatları ben taktım da doğru mu bilmiiyorum biri fotoğraflasa tek tek sevinirim. birde bataryanın geldiği kapak var böyle açık kapak gibi.onu nerde kullancağız yoksa o batarya korunsun diye mi gelmiş? bazıları bu kapalı kapak ses yapar motorda o yüzden açık kapak kullan diyor.bu yarı bataryanın üstünde geldiği şey nedir? bugün kaska taktım vakumla gayet stabil durdu ama çok dikkat çekti tepemde 1 metrelik şey :D bide en dikte kullanmışım salak gibi :D 8gb class 10 hafıza kartı yetmedi. goproturkiyeden aldım ama başka sitede havale ile 755 tl + yanında pil hediye azcık üzüldüm bu haberi alınca
    birde unutmadan bu go pro kutusndaki yapışkan ayağı kullanmaz mıyız

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Elime geçen son bilgilerden bir taneside sony yeni bir ürün çıkardı, inceleyebilirsiniz.
    SONY güzel bi alternatif olacak gibi. Wi-Fi siz olan modeli için 200 USD gibi fiyat, kalitesine bakılırsa makul gibi geldi bana.

Ürün incelemesi:

Görüntü kalitesi:

Teşekkürler glock paylaşım için
    glock bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)