yardımcı olabılecek?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
arkadaşlar bir sorum daha var ayarlara girince spot var off konumunda o on olunca ne oluyor ?
yardımcı olabılecek?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
arkadaşlar bir sorum daha var ayarlara girince spot var off konumunda o on olunca ne oluyor ?
ferdinandd, asıl ben teşekkür ediyorum tamamladığın için
SonpoL, Bu benim deneme çekimlerimden bir tanesi, pek artistik olmasada görüntü kalitesine bakabilirsin,
https://contour.com/stories/corsacortaistanbul--4
rapidhacker5, Gopro ile ilgili sorunlarını GP5001st' e sorabilirsin! Kendisi Gopro kullanıcısıdır, daha iyi anlar...
sordum yanıtlar ınsallah.cozemedım su meletı.sıkıyorum ama elımle sag sol yapınca oynuyor yıne kamera anlayamadım
vakum aparatı depona uydu mu? eğer uyduysa motosikletinde denemelisin,
kaskına takıcaksan eğer yapışkanlı aparatları kullanmalısın,
en uygun görüntü alabileceğin yeri belirleyip çekim yap.
kameran hayırlı uğurlu olsun!
kaska vakumladım valla süper oldu ne yalan söyleyeyim ama yapıştıracam en kısa surede.
birde ben çok takıntı yaptım ne kadar sıkarsam sıkayım kameranın aşağı yukarı oynatabiliyorum.birde kaskı takınca rockcular gibi sallarsak kafayı kamera aşağıya dönüyor ama normal sallarsam bir şey olmuyor
bilemiyorum, belki hassaslık ayarı falan vardır, kullanma klavuzunu incele istersen faydası olur.
türkçesi, goproturkiye.com da mevcut.
aslında kolay ve pratik...
biraz forumları vs. araştırırsan epey faydası olur.
yeni aldığın için acemilik çekiyor olabilirsin.
evet biraz biraz öğrendim ancak dediğim gibi çok sıkıyor ama yine de kamearyı oynatabiliyorum yukarı aşağı olarak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)