29 Ekim ile ilgili fikir..
Reklamlar
-
29 Ağustos 2012, 14:36
Reklamlar
-
29 Ağustos 2012, 14:42
bence katılım az olur ses getirmez getirsede çok tehlikeli olur.. 10 kişinin üzerindeki sürüşlerbana göre güvenli değil....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Ağustos 2012, 15:14
O kadar uzun ve kapsamlı bir sürüş olmasa bile hiç olmazsa Bağdat Caddesi'ndeki geleneksel kortej e daha fazla katılım gerçekleştirmeye çalışabiliriz.
-
29 Ağustos 2012, 15:17
Daha fazla ama daha doğru katılım...
Her sene sürüş esnasında, anlamadığım bir şekilde birbirini geçmeye çalışan arkadaşlar oluyor... Farkında olmadan çok sıkıntı yaratıyorlar...
OGUZHANKY adlı üyeden alıntı
O kadar uzun ve kapsamlı bir sürüş olmasa bile hiç olmazsa Bağdat Caddesi'ndeki geleneksel kortej e daha fazla katılım gerçekleştirmeye çalışabiliriz.
-
29 Ağustos 2012, 15:29
Kortejler kendini bilmez arkadajlar yüzünden sıkıntı oluyor ciddi bir uzun yol, uzuzn yol tecrubesi olmayan kişilerle yola cıkmak sıkıntılı olur ayrıca Ankara ve Bolu gecişleri var o mevsimde Havların soguk olması bir öncesinde don olayı olma ihtimali Yüksek gectiğimiz yıllarda 29 Ekimde Kastamonu'ya gittim düz yolda gözükse ciddi performans, sabır ve hoş görü isteyen bir sürüş olur.
Ben kandi adıma bu tür bir korteje katılmayı güvenli bulmazdım. Biden arkadaşların yolu acık olsun. Yapılırsa ilk olur ve bence katılımın cokluğu ve iyi organize edilirse iyi ses getirir.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler