ben en çok motosikletle seyehatten sonra kaskları çıkarınca nereye koyduğunuzu merak ediyorum ben elimde taşıyorum başka bir çaresi varmı teşekkur ederim
ben en çok motosikletle seyehatten sonra kaskları çıkarınca nereye koyduğunuzu merak ediyorum ben elimde taşıyorum başka bir çaresi varmı teşekkur ederim
Sap gibi tutmak amacıyla çene altı klipslerini kapatıp çanta gibi kullanıyorum, eldivenlerimi, gözlüğümü vs. hepsini içine koyuyorum. Taşımak istemiyorsan motora da bağlayabilirsin.
Bu arada ilk mesajın galiba. Tanışma başlığı altında kendini tanıtırsan iyi olurdu.
Hiç kafamdan çıkartmıyorum ki
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Sevgli mehmet kardeşim,kask taşımak bu kadarmı zor yoksa karizmanmı çiziliyor anlam veremedim,birde yanlış yerdesin forum kuralları var bir ara göz atıver
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Benim kaskım her zaman motorun arkasında sonradan taktığım çantanın içerisinde durur +eldivenlerim+bel kuşağım. montum sığmıyor onun için montumu evde muhafaza ediyorum.
kask taşımak karizmanı çiziyorsa nedeni dandik bir kask olmasıdır. eğer böyleyse üstünde bırak motorun alan alsın
ama shoei filansa kafandan çıkarma
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ben bırakıyorum çalmıyolar.dex_cooler adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bende genelde elimde taşıyorum çanta gibi klipsi kitliyorum , içine eldiveni gözlüğü boyunlugu falan koyuyorum , restaurantta masama koyuyorum bir yere giderken elimde taşıyorum , motorun üstünde bırakmak olmaz bana göre insan dışı hal ve haraket gösteren çok insan var
DOSTUM BEN MOTORUMU PARK ETTIGIMDE MOTORUN SISIBARINA KLIPSINDEN BAGLIYORUM
AMA SANA TAVSIYE ETMEM BU 3. KASKIM BENIM
BEN BAGLIYORUM ADI HERIFLER CALIYORLAR.....
NE YAPACAKLARSA
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
Bİ motor alsamda bu da benim için sorun olsa be yakın zamanda ..
valla bende bırakıorum benmkını de calmıor lar
[B]RR gençliği[/B]
speedrunner adlı üyeden alıntı
Ben de aynen hep yanımda taşıyorum. Alışınca kendinden bir parça gibi hissediyorsun.. Mesela bugün ÜDS sınavına girerken salona kaskla girdim. Zaten son anda girmiştim. Tüm milletin dikkatini çekti..
-Vay babalar motorla mı geldin ? der gibi baktılar. Zaten yaz saati uygulaması başlamış, saat ileri alınmış felegim şaşmış.. Motara asıldım zor yetiştım sınava..
Neyse konuya dönelim.. Bence kask karizmayı takviye ediyor diye düşünürseniz rahat edersiniz...
Her yerde taşı kardeşim ne olacak. Polis savcı tutuklayacak mı kasklı dolaşıyorsun diye.. Yook !
O halde taşı... Ben tüm olaylarda bu kuralı uyguluyorum..
Mesela bir kıza çıkma teklif ederken vs.. de aynı. .Neden kaybediyoruz ? Kendi kendimizi sınırlamamızdan.. Anlatabiliyor muyum ?
Neyse kaska gelelim.. Kask bizim kepimiz. Askerde kep, sivil hayatta kask.. !
Şimdi kıza çıkma teklif ederkende mi kaskı takmak lazımpremier1 adlı üyeden alıntı
Four wheels good , two wheels better...
ben 20milyonluk kask kullanırken motorun üstüne yanına falan koyuyordum ama arai alınca yanımdan ayırmıyorum
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
en güzel çözüm top case, 2 kaskbirden bile alabiliyorlar. motosikletin tarzı müsaitse veya başlarım tarzına diyip takıyorsan çok rahat edersin.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Kaskı çene bölümü üzerinden-vizörün olduğu yerden zincir/kilit vb. ile motora bağlamak sizce uygun bir çözüm olabilir mi?
ben motorun üzerine fileyle baglıyorum. allaha şükür calınmadı daha ama bellide olmaz. sen genede tası derim.
Ben olsam kaskı tekeri bağlarken koyduğum yere birlikte bağlardım KILIÇ
haa motorun üstüne takılan file bi işe yarıyo demekki o fileyi nerden temin edebiliriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)