Profesyonel Yarışçı Gibi Manevra
Reklamlar
-
29 Ağustos 2012, 23:12
ibopaşa adlı üyeden alıntı
Ya şimdi azımın tadını bozma arkadaşım insanlık felan deyip espri yapıyoruz şunun şurasında..bizimde kemiklerimiz kırıldı bizde uçtuk!! sen uçtunmu?? motorcuyuz motorcu! uçarızda,kırarızda,parçalanırızd!a kaportanın kendin olduğunun farkındaysan bineceksin o motora!!!
yaşın baya var senin heralde espri anlaşını seveyim...
halen edebiyat yapıyor, espri yapmışmış. son şakasını yaptı deseydin belki tebessüm ederdik çakma komedyen seni. böyle konuda espri yapan motorcunun ben aklına yanayım.
Reklamlar
-
29 Ağustos 2012, 23:27
atid adlı üyeden alıntı
halen edebiyat yapıyor, espri yapmışmış. son şakasını yaptı deseydin belki tebessüm ederdik çakma komedyen seni. böyle konuda espri yapan motorcunun ben aklına yanayım.
Çakma makma nediyosun sen! nasıl konuşuyosun ne saçmalıyosun..Ne kullanıyosun he??
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
atid adlı üyeden alıntı
Çakma makma nediyosun sen! nasıl konuşuyosun ne saçmalıyosun..Ne kullanıyosun he??
Bu kafa neyin kafası??
-
29 Ağustos 2012, 23:29
onu bunu bilmemde TT adası dünyanın kara para aklama merkezlerinden birisiymiş.
-
29 Ağustos 2012, 23:55
frantisec adlı üyeden alıntı
onu bunu bilmemde TT adası dünyanın kara para aklama merkezlerinden birisiymiş.
merak ettim biraz araştırma yapayım şu ada ile ilgili. bayrakları da çok ilginç. 3 bacak; videoda görmüşsünüzdür.
-
30 Ağustos 2012, 12:20
:D Başka işin mi kardeşim senin sakatlıcan sağını solunu boşver :
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
30 Ağustos 2012, 12:53
atid adlı üyeden alıntı
nasıl yapılabilir? hayır merak ediyorum. öyle böyle yan değil adam bildiğin yatarak gidiyor yahu.. sadece tecrübe açısından sormuyorum. fiziksel özellikler dışında bir şey gelmiyor aklıma. zayıf olacaksın filan.. test ederek de öğrenilecek bir şey değil. sadece doğuştan yetenek mi gerek sizce?
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
bu adamlar analarının karnında öğrenmemişler herhalde bu çılgınlığı
GİST diye tarat orda viraj girişleri çıkışları gurup sürüşleri hepsi var
özellikle KONTRA sürüş tekniğini dikkate al yada Hz. google den tarat motorsiklet kontar sürüş tekniği diye http://www.motosiklet.net/forum/suru...a-teknigi.html
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
31 Ağustos 2012, 00:47
Steve Osbourne 24 August 2012[237] Quarterbridge Road 2012 Manx Grand Prix Practice 650cc Hyosung
bu parkurda en son Allahın rahmetine kavuşan yarışmacı hyosungluymuş
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
31 Ağustos 2012, 01:15
Tolme adlı üyeden alıntı
Steve Osbourne 24 August 2012[237] Quarterbridge Road 2012 Manx Grand Prix Practice 650cc Hyosung
bu parkurda en son Allahın rahmetine kavuşan yarışmacı hyosungluymuş
kazanın nedeni hyosung değildir bence. çünkü bu yarışları en çok kazanan bir yarışçı vardı. adam 1000cc ile defalarca şampiyon olmuş. ama gel gör ki birinci gittiği 125cc yarışında hayatını kaybetmiş.
-
31 Ağustos 2012, 01:20
Adamlar daha 3-5 yaşındayken pocket bike ile başlıyrlar bu işe.
F1 pilotlarının gokart ile başlaması gibi.
25 yıl o aletin üzerinde limitleri zorlama çabası ile geçince sonuç böyle oluyor.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
31 Ağustos 2012, 01:36
Moderatör
Olay sadece eğitim mi, yoksa eğitimle yeteneğin bütünleşmesi mi, sanırım hiç birimiz bilemeyiz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
31 Ağustos 2012, 01:49
bunlar ölümüne yarışıyor bilgiyle bilinçle alakası yok orasıda yarış parkuru değil irlanda denizinde yer alan ingilizlere ait ada bana dünyadaki en iyi eğitimi verseler ve yiyemeyeceğim kadar para ve ayıklayamayacağım kadar ........ olacak yinede yarışmam canım kıymetli
-
31 Ağustos 2012, 02:26
tr100a adlı üyeden alıntı
bunlar ölümüne yarışıyor bilgiyle bilinçle alakası yok orasıda yarış parkuru değil irlanda denizinde yer alan ingilizlere ait ada bana dünyadaki en iyi eğitimi verseler ve yiyemeyeceğim kadar para ve ayıklayamayacağım kadar ........ olacak yinede yarışmam canım kıymetli
zaten yarışanların parayla ilgili olduğunu sanmıyorum. hız tutkusu, motor aşkı. yarış hastası bunlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)