Yalanlar Yalanlar Yalanlar ...
-
27 Ağustos 2012, 16:28
Aşağıdaki ilanı koyan sayın arkadaşımıza sevgiler, Yalanlarla dolu bir ilan, bakan varsa da koşarak uzaklaşsın... Asla adam olamayacak şasisi yamuk bir motordur kendileri. Sağ aynasıda taşıma esnasında kırılmıştır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97179992/detay
Reklamlar
-
27 Ağustos 2012, 16:32
malesef bu sevgi yüklü arkadaşlardan çok var piyasada.. yalancı hileci adamlar.. insanın ikinci el motor alası gelmiyor..
siz motoru tanıyorsunuz galiba
-
27 Ağustos 2012, 16:37
K o r @ y adlı üyeden alıntı
malesef bu sevgi yüklü arkadaşlardan çok var piyasada.. yalancı hileci adamlar.. insanın ikinci el motor alası gelmiyor..
siz motoru tanıyorsunuz galiba
Evet tanıyorum, motora bakmışlığım var, geçmişini de biliyorum. Asla ve asla yaklaşılmayacak bir motor.
-
27 Ağustos 2012, 16:39
RamuthRa adlı üyeden alıntı
Evet tanıyorum, motora bakmışlığım var, geçmişini de biliyorum. Asla ve asla yaklaşılmayacak bir motor.
bilgi için teşekkürler.. belki forumda fovorilere ekleyen vardır.. inş. görürde vazgeçer...
böyle yalancı ilanları yayımlarsak çok güzel olur..
-
27 Ağustos 2012, 17:01
Türkiye'de istisnalar dışında 2. el motosiklet alınmaz. Paranız sıfırını almaya yetmiyorsa bir alt sınıftan sıfır araç alın. Ben 2. el araca her zaman kullanan kişinin çöpü olarak baktım. Böyle bakmaya da devam edeceğim.
-
27 Ağustos 2012, 17:09
Reşit adlı üyeden alıntı
Türkiye'de istisnalar dışında 2. el motosiklet alınmaz. Paranız sıfırını almaya yetmiyorsa bir alt sınıftan sıfır araç alın. Ben 2. el araca her zaman kullanan kişinin çöpü olarak baktım. Böyle bakmaya da devam edeceğim.
adamın tipe bakıcaksın 1
adamla konuşucaksın hangi pskolojide
adamın ilanındaki yazılanları okudugum anda vazgecerim ben..
ne olursa olsun cok istisnadır hyosung gt 250 r ın temizini bulmak
çünkü böyle gerizekalı adamlar kullanıyor
apaçi motoru diye boşuna nam salmadı hyosung gt 250 r
-
27 Ağustos 2012, 17:32
Artı bu motor ben gördüğümde 3700 tl ye satılmıştı belirtmekte fayda var sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)