1 saatden fazla disarida durdu acik alanda ama yine bulamadi kor uydulaei buluyor kirmizi olarak ama gecerli uydu bulamiyor
1 saatden fazla disarida durdu acik alanda ama yine bulamadi kor uydulaei buluyor kirmizi olarak ama gecerli uydu bulamiyor
bu cihaz hakkında son durum nedir ?
ucuz etin yahnisi mi demek lazım yoksa fazla profesyonel beklentiler olmazsa kullanılabilir mi ?
Yeni dönemde kullanıcısı var mıdır ?
Harici navigasyon tarih olmak üzere cep telefonları fazlasıyla iş görüyo. Bu cihazı bende kullandım zamanında. Fiyat /performans olarak gayet iyiydi o zamanlar.
Cep telefonunu ram mount ile gidona sabitliyorum. Haritayı açıp yolu takip edebilirim ama tlf gps teyken inanılmaz şarj tüketip acayip ısınıyor.
Motora usb girişi monte edip tlf devamlı şarjda tutarak kullansam mantıklı olur mu emin olamıyorum.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ömür boyu güncelleme garantisi var ama motorun güvende olması gerekir yoksa çalarlar
lenovo p70 kullanıyorum daha dün geziye çıktık 5 saate yakın navigasyon kullandım bunun yanında müzik dinledim intercom yazılımını aktif halde kullandım mecburen wifi de açıktı. Gün boyu yetti powerbank i sadece go pro nun pilini şarj etmek için kullandım. powerbank i de motorun çakmaklık girişine bağlayıp şarj ettim. Yani demem o ki bence navigasyon cihazları bence gereksiz. Üstelik telefonlar hem yol durumunu hem de radarların bir kısmını gösteriyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)