kanuni bs125 var yanımdan kamyon otobüs gecerken motor çok sarsılıyor yerden kesilcek hissi oluyor sizdede oluyormu 125 cc motorlarda
kanuni bs125 var yanımdan kamyon otobüs gecerken motor çok sarsılıyor yerden kesilcek hissi oluyor sizdede oluyormu 125 cc motorlarda
evet oluyor100 cc cub ile mümkün olduğunca kamyonla veya tırla mesafeyi uzak tutmaya gayret ediyordum yandan esen rüzgarlarda çok sarsılıyordum kırklarelinden çorluya gelirken yan rüzgardan tarlaya uçtum allahtan korumalı mont-pantolon kask eldiven vardı bir şey olmadı ama artık kymco xciting 500 aldım 230 kg (özellikle ağır olsun oynamasın diye) şimdi rahatım
ben kamyonun yanından geçince kamyon sarsılıyor. bu işte bi terslik var ama ne?
O durum otomobilde bile oluyor.Yani motosiklette ağırlıkta bir yere kadar.Bu sebeple her türlü dikkatli olmak gerekiyor.
ANGARAJ
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Kamyon eğer solluyorsa ki trafik kurallarına göre sollaması gerekir ama burası Türkiye Her neyse solluyorsa selenin biraz sol tarafına kayık olarak oturmak soruna bir nebze çare olacaktır.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Normaldir, zamanla alışıyorsun. Ağır ve alçak motorlar daha az sarsılır.
emniyet şeridinden gidiyorum yoll boş ama 80-90 civarı sürüyom dahasına motor güven vermediği çıkmıyorum o yüzden şerit dışı sürüyorum sıkıştırılmamak için şeritten sürünce takmıyolar aynı şeritten solluyolar
Ben de transalple sarsılıyorum.Rüzgarlardan en az etkilenen alçak motorlardır.
henüz motorum olmadığı için hiç başıma gelmedi bişey diyemiycem
Apacilik burda işe yarıyor demekkii Herkezin motoru basık :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Alçak motorlara örnek ?
motor dediğin yola oturacak bizimkiler gibi 97 kg olmayacak ben de sarsılıyorum acayip
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
Ben bi bayan gecince sarsiliyorum. Kocaman 750 lik cruiserim var, bir bayan gecince sarsiliyorum arkadaş.
Türbülans daha çok kamyon yanından geçtikten sonra sarsılırsn
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Ramazanın dediği gibi olur Türbülans. Kamyon yada tır seni geçtikten sonra arkadan gelen rüzgarına yakalanırsın. Motor hafif 8 çizer.
Birde sana dirsek aralığı geçtiyse kendine şarampol beğenmem en güzeli olur. Mümkün olduğunca tır ve kamyon ile aranda mesafe olsun. Birde onlar geçerken hızını düşürürsen kontrolü daha fazla eline almış olursun. 3 çanta ile her gün türbülans akımını girmekten Turbo prof oldum çıktım. 2 kere yoldan çıkmışlığım haricinde bir sorun yok
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Bende Adana-Kızkalesi yaparken (100 ukh ile) iki kişi olmamıza rağmen, arkadan kamyon geldigini görünce, emniyet şeridine kaçıyordum. Birde o güzergahta çok fazla kamyon var.
---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:45 ----------
Yoldan çıkmak dediğin, sarampole yuvarlanmaksa; daha nasıl bir sorun bekliyorsun? ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)