50.000 km yi geçtim tecrübeliler buraya
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 01:14
Super Moderator
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 01:17
Hayırlı olsun nice 50.000'lere.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
26 Ağustos 2012, 01:20
Hayırlı olsun Alper,
Virajların ne lastikle nede hacim ile alakası yok haberin olsun Michelin takıp viraja girdiğinde hüsrana uğrama diye yazıyorum .
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
26 Ağustos 2012, 01:21
Hayırlı olsun Ben de 50.000 civarındayım sanırım, CBF150 35.000'e geldi, Fazer'la da 20 bin yapmıştım; yalnız kardeşim arada 7-8 bin yaptı CBF'le; net rakam çıkartamıyorum. CBF'i 40K'ya getirince 50.000 kulübündeyim derim
-
26 Ağustos 2012, 01:22
-
26 Ağustos 2012, 01:38
Super Moderator
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun nice 50.000'lere.
çok teşekkürler
oocan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Alper,
Virajların ne lastikle nede hacim ile alakası yok haberin olsun Michelin takıp viraja girdiğinde hüsrana uğrama diye yazıyorum .
Sevgilerimle
teşekkürler
demek ki virajlarda gene mi tam yatıramıcam motoru
bi ara ders almak istiyorum ama bi işe yarar mı emin olamıyorum
Khutuck adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Ben de 50.000 civarındayım sanırım, CBF150 35.000'e geldi, Fazer'la da 20 bin yapmıştım; yalnız kardeşim arada 7-8 bin yaptı CBF'le; net rakam çıkartamıyorum. CBF'i 40K'ya getirince 50.000 kulübündeyim derim
teşekkürler
sende 50.000 olmuş sayılırsın
adem80 adlı üyeden alıntı
Alper tim vitesliden sonra scoter tat verdimi? Ben 100 binleri devirdim. Allah herkese daha çoğunu nasip etsin inşallah. Bende bindiğim motorları yazayım barı. 1997 -2002 mobilet bionik, 2002-2012 96 honda titan. 6 aydır 2005 titan es yanında. Onldada çok km ler katettim. Babamın hero hondasınada nerden baksam 20 bin km kat etmişimdir. Alper tim vitesliye geri dönmeni diliyorum. Gaz ver git, fren sık dur. Sarmıyo beee
eskimiş o motor, değiştir.
adem şöyle söyliim regaldeki titreşimlerden ve 5 yaz kask mont taşımaktan bıkmış biri olarak bu kymco bana mercedes gibi geldi
ancak ilerde ya gene chopper almayı yada enduro bir motora geçme isteğim var bakalım zaman ne gösterecek
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
26 Ağustos 2012, 01:40
Maaşallah. nice km lere.
benim de 2 motorum oldu şimdiye kadar. ilki senin ilk motorundan. regal raptor 250 e9. onunla yaklaşık 3000 km falan yol yaptım. sonra fazer... onunla da bir 5000 olmak üzeredir. zaten bu 5000 ininde 2400 ünü bayramda yaptım. yani toplamda 8000 km lik tecrübem var demek ki daha 50.000 e çok ekmek yememiz lazım. kazasız belasız olsun inşallah acelemiz yok.
-
26 Ağustos 2012, 01:43
Super Moderator
serdar60 adlı üyeden alıntı
Maaşallah. nice km lere.
benim de 2 motorum oldu şimdiye kadar. ilki senin ilk motorundan. regal raptor 250 e9. onunla yaklaşık 3000 km falan yol yaptım. sonra fazer... onunla da bir 5000 olmak üzeredir. zaten bu 5000 ininde 2400 ünü bayramda yaptım. yani toplamda 8000 km lik tecrübem var demek ki
daha 50.000 e çok ekmek yememiz lazım. kazasız belasız olsun inşallah acelemiz yok.
teşekkürler
vayyy regalle 3000 yaptıktan sonra müthiş bir sıçrama olmuş fazer a aman dikkati elden bırakma her zaman full koruma
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
26 Ağustos 2012, 01:56
Vayyy hayırlı olsun Allah milyonlarca km yapmayaı nasip etsin ;)
Tavuk döner ben yolumdan dönmem
Az çene, çok sürüş
-
26 Ağustos 2012, 01:56
Alper_tim adlı üyeden alıntı
teşekkürler
demek ki virajlarda gene mi tam yatıramıcam motoru
bi ara ders almak istiyorum ama bi işe yarar mı emin olamıyorum
Alpercim doğru hocadan alacağın bir günlük ders çok fark yaratır
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
26 Ağustos 2012, 01:58
alper abi bide o motorla ayağa hizmet yapsan köfte servisi 50 bin değil 150 bin km yapardın
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
26 Ağustos 2012, 02:00
enduro veya capır. Hımm. Alper tim suzuki inzuma al, bunların tam ortası. hem tes eder, bizi bilgilendirirsin 10 bin bulsam hemen kendime alcam. Bide gelecek, gelmicek, belirli miktarda gelecek muhabetı bitiriyor beni. Sevgiler.
-
26 Ağustos 2012, 02:06
Sevgili Alper umarım o 50.000 km nin yanına en az bir adet 0 (sıfır) daha kazasız belasız eklersin.
Arkama baktığımda bunca yıldır (hiç km. tutmadım) kaç yüz bin km yaptım bilmiyorum ama motoru her zaman acemi motorcu gibi ve her gün yeni birşeyler öğrenecekmişim gibi kullanıyorum .Bu tür kullanmanın çok faydasını gördüm.Yeri geldi sürat yaptım ,yeri geldi cross motorumla en olmadık yerlerde gezdim ama hep acemi motorcu gibi dikkatli kullandım.
Motor kullanırken en zayıf anlarımızdan biri kendimize olan aşırı güvenimizin tavan yaptığı andır.
Herkese bol km.li yıllar dilerim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
26 Ağustos 2012, 02:41
hayırlı bol km ler Alper.
bende km hesabı yapmayanlardanım,kim bilir kaç km oldu ama hayla bu işte yeniymişim gibi ögrenmeye açığım.
ögrenmekten zarar gelmez çok bilmişlikten zarar gelir (anonim)
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
26 Ağustos 2012, 02:45
hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin birşey soracağım hyosung gv250 almak istiyorum fakat bütçem el vermesse regal alabilirim tavsiye edermisin??
-
26 Ağustos 2012, 03:45
Alperim,
Nice 50 binli kilometrelere. Allah kaza beladan uzak tutsun. Ben milyon km devireli bayaği oldu her geçen gün yeni bir şeyler öğreniyoruz.
-
26 Ağustos 2012, 03:55
Super Moderator
Onur Y. adlı üyeden alıntı
Vayyy hayırlı olsun Allah milyonlarca km yapmayaı nasip etsin ;)
amiin cümlemize saol
halepli adlı üyeden alıntı
alper abi bide o motorla ayağa hizmet yapsan köfte servisi 50 bin değil 150 bin km yapardın
bi de köfte servisiyle uğraştırmayın beni
adres belli isteyeni bekliyoruz
oocan adlı üyeden alıntı
Alpercim doğru hocadan alacağın bir günlük ders çok fark yaratır
inşallah ayarlayıp ders alıcam teşekkürler
adem80 adlı üyeden alıntı
enduro veya capır. Hımm. Alper tim suzuki inzuma al, bunların tam ortası.
hem tes eder, bizi bilgilendirirsin
10 bin bulsam hemen kendime alcam. Bide gelecek, gelmicek, belirli miktarda gelecek muhabetı bitiriyor beni. Sevgiler.
onlarada bi bakayım ben
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Sevgili Alper umarım o 50.000 km nin yanına en az bir adet 0 (sıfır) daha kazasız belasız eklersin.
Arkama baktığımda bunca yıldır (hiç km. tutmadım) kaç yüz bin km yaptım bilmiyorum ama motoru her zaman acemi motorcu gibi ve her gün yeni birşeyler öğrenecekmişim gibi kullanıyorum .Bu tür kullanmanın çok faydasını gördüm.Yeri geldi sürat yaptım ,yeri geldi cross motorumla en olmadık yerlerde gezdim ama hep acemi motorcu gibi dikkatli kullandım.
Motor kullanırken en zayıf anlarımızdan biri kendimize olan aşırı güvenimizin tavan yaptığı andır.
Herkese bol km.li yıllar dilerim.
teşekkürler abi
yazın herşeyi anlatıyor öğrenmekten zarar gelmez
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
hayırlı bol km ler Alper.
bende km hesabı yapmayanlardanım,kim bilir kaç km oldu ama hayla bu işte yeniymişim gibi ögrenmeye açığım.
ögrenmekten zarar gelmez çok bilmişlikten zarar gelir (anonim)
teşekkürler
hergün hem yollarda hem burda topiclerde çok şeyler öğreniyorum bende
kışa doğru başını ağrıtıcam şu çakarları halledelim
mali_181 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
Allah bizede nasip etsin birşey soracağım hyosung gv250 almak istiyorum fakat bütçem el vermesse regal alabilirim tavsiye edermisin??
teşekkürler
regali tavsiye ederim ben 5 sene kullandım gözüm gibi baktım bakımlarını hiç aksatmadım oda beni ufak tefek şeyler hariç hiç üzmedi motorla yolda kalmak nedir hiç bilmedim çok şükür ama uzun yolda mola verdin mi poponu hissetmezsin ellerinde hafif uyuşmaya bağlı zonklamalar olabilir
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
Alperim,
Nice 50 binli kilometrelere. Allah kaza beladan uzak tutsun. Ben milyon km devireli bayaği oldu her geçen gün yeni bir şeyler öğreniyoruz.
çok teşekkürler
öğrenmenin yaşı yok
-
26 Ağustos 2012, 04:03
ben zatımı aldığımda 2900kmdeydi, şimdi 38500civarında, yaklaşık 35bin km yapmışım yani. zatla en uzun mesafe giden benimdir heral
-
26 Ağustos 2012, 04:17
Super Moderator
RunemagicK adlı üyeden alıntı
ben zatımı aldığımda 2900kmdeydi, şimdi 38500civarında, yaklaşık 35bin km yapmışım yani. zatla en uzun mesafe giden benimdir heral
maşallah bende zat da bu km yi hiç duymamıştım
kazasız belasız sürüşler
-
26 Ağustos 2012, 06:34
RunemagicK adlı üyeden alıntı
maşallah enez de iyi yapmışsın bu km yi bende ilk okul 3 ü enezde okumuştum çok güzel bir yer belki eylülde olmadı seneye yazın mutlaka bir daha gideceğim oraya gelmeyeli yaklaşık 20 sene oluyor
Tavuk döner ben yolumdan dönmem
Az çene, çok sürüş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)