Merhaba arkadaşlar..
Motora yeni başlamış biri olarak başımdan geçenleri paylaşıyorum. Motora başlayacak arkadaşlar için ilgisini çekebileceğini umuyorum..
Blogum: http://bilmeyenadam.wordpress.com
Umarım ilginizi çeker..
İyi forumlar.
Merhaba arkadaşlar..
Motora yeni başlamış biri olarak başımdan geçenleri paylaşıyorum. Motora başlayacak arkadaşlar için ilgisini çekebileceğini umuyorum..
Blogum: http://bilmeyenadam.wordpress.com
Umarım ilginizi çeker..
İyi forumlar.
harbi yarıldım başından gecenlere :D
# motosikletle.blogspot
Sesli olarak güldüm. Devamını bekliyoruz. Anlatım şeklin çok güzel.
the A.G.Z
güzelmiş yalnız keşke o kadar uğraşmak yerine sıfırını alsaydınız. O zaman da bu kadar hikaye olmazdı tabi
Guzel ve samimi bir paylaşım. Teşekkurler. Ve vatana m,illete hayırlı ugurlu olsun iyi bk yedin kazasız belasız inşallah.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Hem güldüm hemde kendimden bir cok şey gördüm yazıda, aşağı yukarı benimde basımdan benzer hadiseler gecti; bende bir yazı dizisi hazırlasam herhalde farki olmazdı 😄 neyse gevezelik etmeyelim, hayirli olsun. tekerin düz bassin dostum
Çok iyi! Aynen devamını bekliyoruz, benim gibi 2 ay yazıp sonra salma.
http://khutuck.blogspot.com
Çok güzel yazı olmuş. Eline sağlık. Özellikle özeleştiriler çok hoşuma gitti. Devamını bekliyoruz
Motoru alım sürecim sıkıntılıydı hakikaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
teşekkürler sağolun. Blog daha taze zaten 8 gün oldu açalı. Sık sık yazacağım diye umuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
Motoru düşüreceğimi bildiğim için 2. el alayım içim yanmasın dedim ki öyle oldu hakikaten yazdım zaten yazıda da ilk kazamı, hemen 3-5 gün sonra düşürdüm motoru allahtan sıfır almamışım dedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
Teşekkürler. kazasız olmadı ama belasız olur artık inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Teşekkürler sağolun. Eğer yazarsanız haberimiz olsun, keyifle okurum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
daha 8 gün oldu. amacım hep yazmak ama eminim siz de o duygularla başlamışsınızdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
Devamı olacak sürekli, daha 8 gün oldu zaten teşekkürler sağolun.
Aynı konuyu ben açtığımda silinmişti...
çok zevkle okudum ve ailece güldük gözümüzden yaş geldi
ben dışımdan sesli okudum onlar bedavadan güldü
Dostum iyisin hoşsun da, senden motor alınmaz Şaka şaka, umarım son kazan olur.
Fight till the end!!!
Sağolun teşekkürler güldürebildiysem ne mutlu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
Doğru diyorsun ama son kazam olmadı yakında yayınlayacağım 2. kaza da geldi. Artık buralara ilan da veremem motorumu satıyorum diye 50 tane kaza yapmışsın der üstüne para istersiniz mübarekler
şaka bi yana motorumu değiştirdiğimde bir arkadaşıma satacağım 5000 e aldım 3000 e satacam
Güzel yazı olmuş. Küfür hat safhada olsa da güzel. medeni cesaretinden ve paylaşımından dolayı seni tebrik ediyorum.
Çiziminde harikaymış benim hoşuma gitti
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Blogu guncelledikce bu konuyu da guncelle ki kaynamasin arada
Çok güldüm çook. yazıların hakketten güzel o anları tekrar yaşadık sayende
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
adam inci sözlük yazarı degılse hıç bırsey bılıom
eline sağlık yazı tarzın da çiziminde süper :D
mutlaka devam et yazmaya
Hiç bişey bilmediğin gibi görgü kurallarını da bilmiyorsun heralde, küfürler kaba sözler havada uçuşuyor blogunda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)