Yeni Motoruma Kavuştum Sayılır 1998 Kawasaki EN 500
Reklamlar
-
24 Ağustos 2012, 11:23
Reklamlar
-
24 Ağustos 2012, 12:36
Allah yardımcın olsun
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
-
24 Ağustos 2012, 13:08
bir arkadaşımız dükkan açmıştı GKN idi galiba araştırda masaj atıver az da olsa tanıyoruzhttp://www.motosiklet.net/forum/ince...ir-servis.html
-
24 Ağustos 2012, 16:31
Karşıya motorun yürür halde gideceğini sanmıyorum,avrupa tarafında yokmu kimsenin tanıdığı güvendiği kawasakiden anlayan bir usta.Hayret doğrusu !
-
30 Ağustos 2012, 10:19
İyi bir usta buldum ve motoru tamir ettirdim sonunda.Motor uzun süre yattığında ateşleme ve radyatör tesisatı elden geçmesi gerekiyormuş.Buji ve pipoları değişti,radyatör hortumlarında yıprananlar vardı onlar değişti.Şimdi motor canavar gibi 3 gündür işe gidip gelirken kullanıyorum.Avcılar-Eyüp arası 1:15 dk.'dan 00:35 dk.'ya düştü.Motoru özlemişim ya... Bu arada 125cc lik Honda CBR 125'ten sonra bu motor beni acayip sardı.Gazı açtınmı inanılmaz ivmeleniyor,bence trafikte hayat bile kurtarır.
-
30 Ağustos 2012, 10:26
İkinci el motosiklet alımı hakkında ileri geri konuşanlarada örnek olsun. 14 yaşındaki motosiklette insana keyif veriyomuş. Resim yokmu.
-
30 Ağustos 2012, 10:38
Denemesi bedava acayip keyifli Resimleri pazar günü ekleyeceğim inşallah.
-
30 Ağustos 2012, 11:09
en 500 sınıfındaki en güzel motordur..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
30 Ağustos 2012, 11:35
Yeni motorunuz hayırlı olsun. EN500 hızlı ve sağlam bir motordur. Az daha ilk motorum olacaktı.
Ama tanıdığım bir kaç kişi yedek parçası pahalı diye soğutmuştu motordan.
Keyifli binmek nasip olur inşallah.
Bu arada genel bakım ve her türlü tamir için biraz uzak olsada Kartal daki Burak ustayı öneririm.
-
30 Ağustos 2012, 11:54
hayırlı olsun arızasız güle güle kullan
-
30 Ağustos 2012, 12:22
scooboy adlı üyeden alıntı
Yeni motorunuz hayırlı olsun. EN500 hızlı ve sağlam bir motordur. Az daha ilk motorum olacaktı.
Ama tanıdığım bir kaç kişi yedek parçası pahalı diye soğutmuştu motordan.
Keyifli binmek nasip olur inşallah.
Bu arada genel bakım ve her türlü tamir için biraz uzak olsada Kartal daki Burak ustayı öneririm.
Öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler.Yedek parça ya gelince de çok ta pahalı değil,ebay ve benzeri sitelerde de hemen hemen bütün parçalar mevcut ve biraz daha uyguna geliyor.Şuanda yenilemek isteyipte bulamadım parça olmadı.Floryada beşir usta var o nu tavsiye ettiler.Şu an sorun yok gayet iyi ilgileniyor.İlerde ihtiyaç olursa,iyi bir usta olduktan sonra yer ve mesafe gözetmeksizin önerdiğin ustaya gideblirim.
tr100a adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun arızasız güle güle kullan
Teşekkür ederim , allah herkesin kalbine göre versin.
-
-
çok temiz motormuş belki orj olmayabilir.
bunun amma sesi çıkıyor bu sitede cenk diye bi arkadaşta var gürül gürül vallaha
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Benimki fazla gürül gürül ,sağ ekzost komple açık.Araçlar farkedemedi sıkıntısı yok görüntüden önce ses gidiyor.
-
-
Bıldırcın mubarek...
Hayırlı olsun
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
hey gidi hey.. ben ilkokuldayken kawa motor yapmış eheheh
-
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Bıldırcın mubarek...
Hayırlı olsun
Kargaya yavrusu şahan gibiidir derler Teşekkürler yorumlar için.
-
Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun yeni motorun kazasız belasız iyi günlerde binersin inş.
her zaman full koruma full dikkat lütfen
usta olarakda güneşlide oktay usta var onuda bi araştır derim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
motorunun maaşallah'ı var,
Tertemiz,
allah nazardan esirgesin.
hep söylüyorum motorun yaşı kadar bakımıda önemli diye,
bu yaşta olan bir motor bu kadarmı temiz olabılır???
yani motor alırken önceki kullanıcısının nasıl baktıgı motorun ciğerini gösterir...
Tekrar hayırlı olsun,
bu arada olurda eyüp civarında başına bişiy gelır ise yardımcı olurum bilgin olsun,
ben eyüp PierreLoti tepesine 5 dk mesafedeyim...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)