selam herkese
avrupadan asyaya geçerken köprü girişinde polis çevirme yaptı ben de gayet kendimden emin kendim işaret ettim gireyim mi diye
daha sonra klasik ehliyet ve ruhsat olayı ama olay burda koptu
montun cebinden ruhsat çıkmadı almamışım yanıma hadi sorun değil dedik bi şekilde uydururuz sonra cüzdanı açtık ehliyet de yok ortada. polis kimliğin var mı bari dedi ben de bankaya gitmek için yanıma aldığım kimliği çıkardım sorgulama yapalım bari dedi. ehliyet var sonra plakayı sordu muayene yok dedi telsizden, dedimki var zaten bir sene oldu trafiğe çıkalı. kanıtla deyince kaldık tabi belge yok hiç bir şey yok üzerimde kimlik bile tesadüfen orada. neyse az insaflı çıktı sadece ruhsattan ceza yazdı ama motoru da bağlayacağız dediler. yok mu çaresi yok 2 dakka önce emniyet müdürü geçiyor oradan, şansa bak. allahtan dedim hiç bi borcu cezası yok köprüden kaçak geçişi de yok. öyle deyince plakaya baktı bu niye aşağıya bakıyor dedi benm de kuyruğu sökmüştüm çirkin duruyor diye yine cevap veremedim.
motoru kendi ellerimle götürdüm bıraktım ehliyeti bulursam motoru alacağım ama bu boğaz girişinde emniyet nerede? motorun işi tahmini ne kadar süren bilen başından geçen varsa yardımlarınızı rica ediyorum.