Deveye diken, Türk milletine ...... anladınız siz
Deveye diken, Türk milletine ...... anladınız siz
ANGARAJ
Dünyada birinci olacağız, durmak yok yola devam.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Yaşanmaz hale geliyor artık herşeye zam zam zam.Yakında giydiğimiz dondan bile vergi alacaklar
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Vayy AMK yaaa.. Bu adamlar varya Açık,Mert ve Korkusuz yuhh diyorum başka birşey demiyorum ...
Dipnot : AMK = Açık Mert Korkusuz .
Listen to Your Heart
verdiğimiz paralara yazık daha ney istiyosun anlamadım kı bizim tarlalaırımız bize tekrar tapu alma için satıyo sanki gavur devletinden alıyoz bu memleketın topraklarını kımsede hiç bişey demiyo bedavamı kazanıldı bu topraklar....
Yazıklar olsun, ve hâlâ açık ara götürüyor bu hükümet...
Ya oyları sayarken hile yapıyorlar,
Ya millete sus payı veriyorlar,
Yada gerçekten öpen yaranırmış derler ya, o hesap iyi öpüyorlar..
En son bana cbf 150 yi sattırıp elektrikli pisiklet aldıracaklar. O olacak. Ulen cbf 150 ile bile gezemez olduk be. Rezilliğin yüz karası.
Benzin pahalı diyoruz buna rağmen bayram gidip dönüş yolculuğu esnasında satılan benzin ve motorinde rekor kırılmış. Bilmem kaçbinton benzin bi o kadarda mazot satılmış, İstanbul' da birinciymiş bu konuda. Kimse (benzin çok pahalılandı, bu bayramda gezmeyelim) demiyorki. Hükümet salak mı! Niye zam yapmasın. Tepkisiz olmaya devam ettiğimiz sürece düdüklenmeye devam.
durmak yok yola devam,hedef 2023!!!ekonomimiz süper gidiyor arkadaşlar neden öyle diyorsunuz!!!
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Gelsin anasına satayım gelsin olsun 5 değil 10 TL olsun binen binmeyen belli olsun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Ufak bir hesap yaparsak;
15 litrelik bir depoyu fullemek için artık 1.80 lira daha fazla vereceğiz,
1.80 liralık yakıtta Intruder motorum ile yaklaşık 10 km yol alabiliyordum,
...
Şimdi, 10 km boyunca yoldaki tüm direkler alayına...
www.motorumla.net
epeydir zam gelmiyodu ama 10 gün falan oldu normal
zamcık oldu yine he....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
zaman artık senin dediğine gidiyor etemcim için rahat olsun artık elektirikli hafif ticari araçlar göreceğimiz zamanlar çok uzaklarda değil lakin bedava , sudan ucuz , ohhh elektirik enerjisiyle yol alacam diye sevinmeyelim, zira bir yolu bulunacak ondanda yerleştirilmesi gereken taşlar yerine yerleştirilecek ,
leee bana ip getirin kendimi asacam arkadaş bun ne yavvvv ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Rusya, Venezuella ve İran.. Petrolün pahalı olmasına neden olan 3 şişman adam.. Aslında rezervlerin tükendiği falan yok... Tamamen kağıt üzerindeki ufak oynamalar bizde çıldırma etkisi yapıyor
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Mükemmel ya şükürler olsun (!)
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)