Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Keske yapmasaydim dedigim bir gezi

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaslar Merhaba,

Oncelikle gecmekte olan bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim. Dun basima gelen bir o kadar moral bozucu bir animi sizinle paylasmak uzere bu konuyu aciyorum. 3-4 ay once 2.el aldigim motosikletimle (kawasaki er6n 2006) acaba uzun yolda ne yakiyor edasiyla. bayrami firsat bilip, kendimi istanbul`dan cikarak karadan bursa yoluna vurdum. Bayramin 2. gunu oldugundan yollar kaymak, hava sicakligi ise muthisti. Hizimi optimum oldugunu dusundugum 110-120 arsinda tutmaya calisiyor, seytanin ara ara durtmesiyle sol seridi kapatmayi ihmal etmiyordum. Pek bi artist tavirlarla kulagimda kulaklik yolculugumun tadini cikartmayi deniyordum. Kim bilebilirdi ki butun gezi
    Yer Golcuk`e nerden baksaniz 4-5 km, sol seridin sag tarafina yakin seyrimi surdururken yanimdan 41 plaka siyah Nissan Xtrail bir jip oyle hizli gecti ki, dalginlikla hafif sola kacsam sanirim suan su cumleleri yaziyor olamayacaktim. Bu yaptigi agirima gitmis, kanim coktan kaynamisti, ben de arkalarindan hizlanip sagindan napiyorsun dermiscesine el-kol hareketleri yaptim. Sofor hatasini bildiginden olsa gerek yuzume bile bakmiyordu. Bu esnada Golcuk`e girmis bulunmustuk. Isiklarda yanina yanastim. Abi seridinden neden gitmiyorsun diye sordum. Icerdekiler pek bi sinirlendi bu soyledigime sanirim ki sofor bana `sen emniyet muduru musun?` diye bir cevap verdi. Ortam cok cabuk gerilmis, ben de sert bir sekilde `yok yaa, bu kadar kolay mi?` diye cevap verdim. Tam bu arada isiklar yesildi ve `Tamam ilerde cek saga` dedi ve yoluna devam etti. Ben de hakkimi ariyordum ki sanirim bu memlekette hak aramak buyuk bir suc. Ilerde araci saga cekti, ben de hafif arkasina yanastim. Motosikletten daha inmemistim bile. Tam bu arada arabadan iki kisi indi ve uzerime gelmeye basladi. Su an hatirlayamadigim bir ton asagilayici soz ve dahasi. Sofor elini kaskima atti, `cikart bi yuzunu gorelim` dedi. Alttan bagli oldugundan ben geri gitmeye basladim. Soylediklerimi dinlemiyorlardi bile. Ellerimle motosikleti mi tutayim, adamlara mi karsi koyayim derken, motosikler pat yere dustu, ben motosiklete bakiyor. Adam bana ehliyet verene kadar kufur ediyordu. Tam bu arada taksiciler adamlarin uzerine atladi, ben motosikleti yerden kaldirana kadar, etrafimda kimsenin kalmadigini gordum. Sonra taksiciler aralarinda 2 tane vuramadik vay be diye konusuyorlardi. Butun bu arbede 2 saniye icerisinde olup bitmisti. Kendime yedirmeye calismaktayim hala da orasi ayri.
    Insan tartaklamanin bu kadar kolay oldugu bir ulkede yasadigimizi anladim. Kendimi savunmama bile izin vermemislerdi. Sonra biz buralarda, yakin cevremizde motosiklet gezilerimizden, aldigimiz keyiften carttan curttan bahsedelim. Geziyoruz da, guvenligimizi de bir o kadar dusunelim. Saniyorum bundan sonra arkadasimin tavsiyesi uzerine biber gaziyla motosikletime binecegim. Insanlarimizin bayram dahil cok duyarli oldugu bir donemde yasiyoruz, ne olacagi hic belli olmaz. Keyifli suruslere, tesekkurler. 34 DC 0229
    oguzhancık, sgurdal, anaconda84 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Sopa falan sart..Biber gazı..Gecmiş olsun..O Kaskla nie kafa atmadınki
    Re!S*33 bunu beğendi.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    kardeşim çok gecmiş olsun üzülme.. motorun hayırlı uğurlu olsun umarım motorunda sıkıntı yoktur..
    elit motogaraj

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım gerek yok ya karşına ne çıkacağını bilmiyosun hakkını savun ama delikanlı adam değil herkes..
    biber gazıda işine yaramaz pek öyle yakın münakaşalarda ...
    dikkat etmek gerekir sen bulaşma kimseye
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    of of of !

inan okurken sanki yanında yaşamış gibi oldum ve bir okadar sinirlendim!

bunun benzeri durumlar başıma geldi ama ciddi bir durum söz konusu olmadığından asla sağa çekip "in aşağı biraz konuşcaz" muhabbeti yapmadım, çünkü olacakları biliyorum (öldürsemde elime birşey geçmeyecek)

bu ülkede o kadar çok kendini beğenmiş, kültürsüz, gaza gelen, görgüsüz, insan var ki inanın istatistik yapsalar buraları terkedersiniz

inşallah o günü unutturacak güzel gezilerin olur.

bu tip durumlarda plakayı alman yinde faydalı olcaktır..

ayrıca kendi denediğim ve etkili olan bir yöntem vardır oda

eğer hayatınızı hiçe saymış sürücüyü yakalayabilirseniz onun yüzüne araçtan inmeden sinirlenmeden aynen şu bedduayı edin!

"senin evladında inşallah bir gün motosiklet kullanır ve onada aynısını yaparlar"

arkadaşlar ben denedim bu laf gol gibi koyuyor resmen soğuk duş etkisi yapıyor..

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Sen de çok çelimsiz bişeymişsin ya neyine güvendin de adamları sağa çektirdin, öyle kaskıma asılacak adamın kolunu kopartmadan bırakmazdım.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    şimdi okudum herşeyi
    cok büyük geçmiş olsun
    beni cok ceker böyle şeyler
    bir gün dedim ki ne zamandır akrabalarımı görmüyorum gideyim dedim 50 km uzaktalar
    giyindim montumu
    mont bu= http://www.hudsonderi.com/?urun-183-...torsiklet.html
    montumun cebinde daimi portakal gazım vardır ...
    gaz bu = http://www.polismalzemeleri.com/imag...es-500x500.jpg
    eldiven bu = http://www.hudsonderi.com/?urun-621-...G-ELDiVEN.html
    gerekli aleti edavatı anlattıktan
    sonra lise ve üniversite yıllarımda judoyla ilgilendim bir süre
    neyse konu dagıldı
    gidiyorum tabiki bi doblo beni içinde apacilerin oldugu sıkıştırdı yol kenarına
    el koldu bilmem neydi derken cek lan saga diye bagırdı bunlar bana
    arabadan 2 tane zipidi indi 25 30 yaşlarında
    tabi ben kaskı bile cıkarmadım
    tam aramızda 1 metre kala bunlar ne oldugunu anlamadan bi sıktım gazı suratlarına biri kaydı gitti digeri de elimi tutarken bi geçirdim eldivenin sert plastiğyle agzına
    ona da verdim gazı
    o da yıgıldı
    ikisi çöktüler yere sövüyorlar bana
    gerisi malum
    arkadaki araçlar duruncaya kadar tekmeledim bunları
    sinirimi aldım yola devam ettim 1 yıl geçti üstünden..
    ben böyle şeylerden uzak durmaya calışıyorum
    ama çekiyor beni diyorsan
    tedbirsiz cıkma
    git bir av bayine anlat durumu
    küçük joplar var
    elektirk şoklayıcılar var
    biber gazı var portakal gazı var
    portakal gazını yiyen 1 saatten evvel kendine gelemez
    elinde bi şoklayıcı bir jop bir gaz olsaydı
    onlar böle zıplayamazdı ..
    geçmiş olsun takma kafana böyle itler her yerde var
    seigen, oguzhancık, anaconda84 ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    # motosikletle.blogspot

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    güzel kardeşim gerçekten geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum sen harbi sığır lara denk gelmişsin..
    benim başıma da bir defasında bi olay geldi motoru park ettim büfe den içecek alacağım bi münibüs geri geri geliyor pat motora çarptı yanında bayan var dayı neden aynaya bakmadan geri geliyorsan dedim ya motorun üstünde ben olsa ne olacaktı dedim o da ne olacak ki dedi bende yanında bayan olmasına rağmen ana avrat küfürü bastım aşşağıya inmeye tırstı gözümden çıkan dumanı gördi herif camı kapatıp bön bön bakıp bastı gitti benide büfeci yatıştırmaya çalışıyor o arada neyse o gün zehir oldu adama birşey yapamadım diye

bu gün benzin alacağım yanımda eşim var benzin pompa sına yanaştım önümde bi araba motor tam ayna izasında yani tam arkasında değil neyse pompacı öndeki araçtan pompayı çıkardı adam aynaya baka baka geri geri gelmeye başladı ben tabi hopppp diye bağırınca allahtan yerler ıslak motor geri geri orta sehpa da kaydı ama düşmedi neyse adam durdu tam ben bağıra çağıra gidiyorum eşim tuttu o arada adam bastı gitti bayram bayram peşimden gidip uğraşmak istemedim yani senin anlayacağın bi türlü kavga edemedim gitti

ama harbiden çok sığır insanlar var ya öküz hata yaptın bari el işareti ile özür dile ne yani hem insanın canını tehlikeye atacan hemde dövmeye kalkacan ya varya alacan baltayı vuracan kafasına kafasına
    sonra onu adam yerine koyup seni içeri atarlar
    kim haklı kim haksız sormazlar yani böyle adaletin içine tüküreyim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Böyle bir olayda asla kaskı çıkarma eğer üzerine daha fazla gelirse kafayı vur ve ordan hemen uzaklaş
    anaconda84 bunu beğendi.
    Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    kötü olmuş geçmiş olsun, böyle durumlarda öncelikle motoru terk edip motorla olan mesafeyi açmak gerek,sonrası da üzerimize kalabalık geleceklerini tahmin ederek kendi savunma malzemelerimizi yanımızda bulundurmamız lazım..kaskla kafa atmak öncelikli yapılacak şeylerden biri olsa gerek..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen öyle ...
    benim olayda da öyle sabr etmek fayda etmedi 2-3 dk adamlar beni taciz ettiler resmen geliyor sıkıştırıyor
    la dedim nolcaksa olsun
    verdim kutsal gazı yıgıldılar tekmeledim patlattım agızlarını burunlarını
    sonra da ayırdılar bindim motora cıkardım plakayı polise yakalanmayayım diye
    vardım akrabalarımın yanına
    ne sinir kaldı stres arkadaş :D
    adaletini sen saglıcaksın hem vijdan olarak
    hem bedensel olarak
    bazen olması gerekiyor ..
    007mac ve oguzhancık bunu beğendiler.
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim gerçekten geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum sen harbi sığır lara denk gelmişsin..
    benim başıma da bir defasında bi olay geldi motoru park ettim büfe den içecek alacağım bi münibüs geri geri geliyor pat motora çarptı yanında bayan var dayı neden aynaya bakmadan geri geliyorsan dedim ya motorun üstünde ben olsa ne olacaktı dedim o da ne olacak ki dedi bende yanında bayan olmasına rağmen ana avrat küfürü bastım aşşağıya inmeye tırstı gözümden çıkan dumanı gördi herif camı kapatıp bön bön bakıp bastı gitti benide büfeci yatıştırmaya çalışıyor o arada neyse o gün zehir oldu adama birşey yapamadım diye

bu gün benzin alacağım yanımda eşim var benzin pompa sına yanaştım önümde bi araba motor tam ayna izasında yani tam arkasında değil neyse pompacı öndeki araçtan pompayı çıkardı adam aynaya baka baka geri geri gelmeye başladı ben tabi hopppp diye bağırınca allahtan yerler ıslak motor geri geri orta sehpa da kaydı ama düşmedi neyse adam durdu tam ben bağıra çağıra gidiyorum eşim tuttu o arada adam bastı gitti bayram bayram peşimden gidip uğraşmak istemedim yani senin anlayacağın bi türlü kavga edemedim gitti

ama harbiden çok sığır insanlar var ya öküz hata yaptın bari el işareti ile özür dile ne yani hem insanın canını tehlikeye atacan hemde dövmeye kalkacan ya varya alacan baltayı vuracan kafasına kafasına
    sonra onu adam yerine koyup seni içeri atarlar
    Boşver abi uğraşmaya değmez. 2.5-3 hafta önce benim cub'un önüne bi reno 19 atladı, naaptım ettim bi S çizdim arabaya sıfır geçtim motoru takmadan. Hemen durdum geri geri gittim dedim napıyosun sinyal yok bilmem ne. Özür diledik işte vıdı vıdı ediyo, ya sabır dedim bastım gittim arkama bile bakmıyorum, ayaklık demiri de bacağıma battı bi şekilde nası oldu bilmiyorum hala şişi duruyo ama, sağlık olsun böyle adrenalinin tavana vurduğu anlarda gerçekten biraz zamanı durdurup sakince düşünmeye çalışmak lazım. Yani gerçekten karşı tarafı perişan edebilecek durumda olsanız bile değmez, bi tane dikkatsiz herif yüzünden kıronun alası olmaya değmez.
    007mac bunu beğendi.

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Trafikte artist çok , adamı uzaktan takip edip park ettiği yerde , molotof hazırlayıp arabasını yaksaydın keşke o zaman aklı başına gelirdi şerefsizin.

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı y.infernal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafikte artist çok , adamı uzaktan takip edip park ettiği yerde , molotof hazırlayıp arabasını yaksaydın keşke o zaman aklı başına gelirdi şerefsizin.
    bombacı mülayim :D
    anaconda84 ve oguzhancık bunu beğendiler.
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Alıntı tetiquee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar Merhaba,

Oncelikle gecmekte olan bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim. Dun basima gelen bir o kadar moral bozucu bir animi sizinle paylasmak uzere bu konuyu aciyorum. 3-4 ay once 2.el aldigim motosikletimle (kawasaki er6n 2006) acaba uzun yolda ne yakiyor edasiyla. bayrami firsat bilip, kendimi istanbul`dan cikarak karadan bursa yoluna vurdum. Bayramin 2. gunu oldugundan yollar kaymak, hava sicakligi ise muthisti. Hizimi optimum oldugunu dusundugum 110-120 arsinda tutmaya calisiyor, seytanin ara ara durtmesiyle sol seridi kapatmayi ihmal etmiyordum. Pek bi artist tavirlarla kulagimda kulaklik yolculugumun tadini cikartmayi deniyordum. Kim bilebilirdi ki butun gezi
    Yer Golcuk`e nerden baksaniz 4-5 km, sol seridin sag tarafina yakin seyrimi surdururken yanimdan 41 plaka siyah Nissan Xtrail bir jip oyle hizli gecti ki, dalginlikla hafif sola kacsam sanirim suan su cumleleri yaziyor olamayacaktim. Bu yaptigi agirima gitmis, kanim coktan kaynamisti, ben de arkalarindan hizlanip sagindan napiyorsun dermiscesine el-kol hareketleri yaptim. Sofor hatasini bildiginden olsa gerek yuzume bile bakmiyordu. Bu esnada Golcuk`e girmis bulunmustuk. Isiklarda yanina yanastim. Abi seridinden neden gitmiyorsun diye sordum. Icerdekiler pek bi sinirlendi bu soyledigime sanirim ki sofor bana `sen emniyet muduru musun?` diye bir cevap verdi. Ortam cok cabuk gerilmis, ben de sert bir sekilde `yok yaa, bu kadar kolay mi?` diye cevap verdim. Tam bu arada isiklar yesildi ve `Tamam ilerde cek saga` dedi ve yoluna devam etti. Ben de hakkimi ariyordum ki sanirim bu memlekette hak aramak buyuk bir suc. Ilerde araci saga cekti, ben de hafif arkasina yanastim. Motosikletten daha inmemistim bile. Tam bu arada arabadan iki kisi indi ve uzerime gelmeye basladi. Su an hatirlayamadigim bir ton asagilayici soz ve dahasi. Sofor elini kaskima atti, `cikart bi yuzunu gorelim` dedi. Alttan bagli oldugundan ben geri gitmeye basladim. Soylediklerimi dinlemiyorlardi bile. Ellerimle motosikleti mi tutayim, adamlara mi karsi koyayim derken, motosikler pat yere dustu, ben motosiklete bakiyor. Adam bana ehliyet verene kadar kufur ediyordu. Tam bu arada taksiciler adamlarin uzerine atladi, ben motosikleti yerden kaldirana kadar, etrafimda kimsenin kalmadigini gordum. Sonra taksiciler aralarinda 2 tane vuramadik vay be diye konusuyorlardi. Butun bu arbede 2 saniye icerisinde olup bitmisti. Kendime yedirmeye calismaktayim hala da orasi ayri.
    Insan tartaklamanin bu kadar kolay oldugu bir ulkede yasadigimizi anladim. Kendimi savunmama bile izin vermemislerdi. Sonra biz buralarda, yakin cevremizde motosiklet gezilerimizden, aldigimiz keyiften carttan curttan bahsedelim. Geziyoruz da, guvenligimizi de bir o kadar dusunelim. Saniyorum bundan sonra arkadasimin tavsiyesi uzerine biber gaziyla motosikletime binecegim. Insanlarimizin bayram dahil cok duyarli oldugu bir donemde yasiyoruz, ne olacagi hic belli olmaz. Keyifli suruslere, tesekkurler. 34 DC 0229
    Valla hocam sen gine iyi dayanmışsın o adam gelecek benim kaskımı çekicek böle laflar edecek ha nasılsa üstümde full koruma var pek bi zarar veremiycek kaskı çıkarmadan her ikisinede kafayı atardım sonra plakayı gizleyip(sonra bide şikayetçi olurlar biz suçlu oluruz ondan gizliyelioz) tam gaz olay yerinden giderdim.Valla şu iki tekerleri araçlarıla ne alıp veremiyorlar bi türlü anlamıyorum Benim başımada buna benzer bir olay geldi ama biz daha motora geçme aşamasında olduğumuzdan bisiklet kullanıyoruz neyse geçenlerde tek şeritli caddedeyim ve kenardan kenardan gidiyorum arkamdan bir ford münübüs korna çalıyor sanki az sola gidip geçimiyor neyse benimde kaçaçak yerim yok sağımda park helinde arabalar var ve adam tam dibimden geçti ve sağ tarafta oturan yürüsene lan dedi altımdaki bisiklet araçmı sandın lan sen bunu dedim az ilerde gel lan buraya gibisinden hareket yaptı ne var lan gibisinden bende ona hareket yaptım gelmiyip kaçıcağımı sandı ama ben adamın yanına gidiyodum adam geldiğimi görümce 2 kişi sopayla araçtan indiler baktım ki ben tek onlar 2 kişi sopalı onlar baktım girersem ben fena daya yicem nese sağa sokağa girdim .Adamlarda nasıl bir manyaksa peşimi bırakmayıp oda dönüp sokağa girmiş baktım arkadan geliyo bende kalabalık caddeye girdim ve trafik yavaş ilerlerken ben araçların arasından geçtim izimi kaybettiler Bu millet böyle tek yemiyo işte adam 2 kişi bide daha hala yusuf bide sopa alıyolar Ben motorumu aldığım ilk gün ardından direk biber gazı v.s alcam en iyisi bu tür şeyler kullanmak başka çaresi yok
    Tsubasa ve TATLIHIZ bunu beğendiler.
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Çok geçmiş olsun.
    Kocaeli'de çok var bunlardan,biz alışığız.
    Bunları ciddiye asla almayın,nasılsa altınızda yüksek cc de varmış,solu kapatıp keyfinize baksaymışsınız.
    Ben bunlarla hergün tartışıyorum,sövmekten yoruldum.
    O yüzden hiç ciddiye almayın,keyfinize bakın...

Motosikleti
    Demir At
    @motorhstası
    biber değil portakal gazı
    benim olayı oku
    evde denemek için salak gibi 3 arkadaş oturuyoz bi sıkayım dedim
    ortaya bi sıktım
    öldürse iyi resmen süründük 1 saat öksürmekten göz acamamaktan bi hal olduk
    evde de kimse yoktu
    komsuya bagırdım limon getirin ölüyoruz diye :D
    adamlara bi sıktım o anda
    adamın biri kendinden geçti
    oturdu yere aglıyor :D küfür ediyor :D
    nasıl tekmeliyorum ama :D
    gazsız jopsuz bi yere gidilmez
    it kopuk ugursuz cok bu memlekette
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla hocam sen gine iyi dayanmışsın o adam gelecek benim kaskımı çekicek böle laflar edecek ha nasılsa üstümde full koruma var pek bi zarar veremiycek kaskı çıkarmadan her ikisinede kafayı atardım sonra plakayı gizleyip(sonra bide şikayetçi olurlar biz suçlu oluruz ondan gizliyelioz) tam gaz olay yerinden giderdim.Valla şu iki tekerleri araçlarıla ne alıp veremiyorlar bi türlü anlamıyorum Benim başımada buna benzer bir olay geldi ama biz daha motora geçme aşamasında olduğumuzdan bisiklet kullanıyoruz neyse geçenlerde tek şeritli caddedeyim ve kenardan kenardan gidiyorum arkamdan bir ford münübüs korna çalıyor sanki az sola gidip geçimiyor neyse benimde kaçaçak yerim yok sağımda park helinde arabalar var ve adam tam dibimden geçti ve sağ tarafta oturan yürüsene lan dedi altımdaki bisiklet araçmı sandın lan sen bunu dedim az ilerde gel lan buraya gibisinden hareket yaptı ne var lan gibisinden bende ona hareket yaptım gelmiyip kaçıcağımı sandı ama ben adamın yanına gidiyodum adam geldiğimi görümce 2 kişi sopayla araçtan indiler baktım ki ben tek onlar 2 kişi sopalı onlar baktım girersem ben fena daya yicem nese sağa sokağa girdim .Adamlarda nasıl bir manyaksa peşimi bırakmayıp oda dönüp sokağa girmiş baktım arkadan geliyo bende kalabalık caddeye girdim ve trafik yavaş ilerlerken ben araçların arasından geçtim izimi kaybettiler Bu millet böyle tek yemiyo işte adam 2 kişi bide daha hala yusuf bide sopa alıyolar Ben motorumu aldığım ilk gün ardından direk biber gazı v.s alcam en iyisi bu tür şeyler kullanmak başka çaresi yok
    kardeş bunun programımı var böyle hikaye yazan yoksa kendin mi hazırlıyosun
    TATLIHIZ bunu beğendi.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O gazı sıktığın kişi astım hastası ise ve geberip giderse bir gün tersten görürsün yalnız!

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O gazı sıktığın kişi astım hastası ise ve geberip giderse bir gün tersten görürsün yalnız!
    emin ol astım hastası olan böyle aptal saptal şeyler yapmaz
    yaparsa da katlanır olana
    ben bilemem ne olacagını
    adam beni sıkıştırıcak arabayla
    hayatımı tehlikeye atacak
    sonra sag cek diycek bana
    eline sopa alıcak inicek
    ve ben gaz sıkmıcam öyle mi?
    agzının içine sıktım gazı
    bak konuyu acana neler yapmışlar
    itle kopukla ugraşılmaz ama nefsi müdafa ..
    sen cakmazsan beynine yersin sopayı
    anaconda84 bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)