dün konu açmıştım merzifona 15 km kala sağlı sollu tarlalar var önce yağmur yağıyor zannettim bi anda tüm vizör sinek oldu önce çamur sandım :D hep sinek temizlenmiyor böyle bi rezillik yok hemen yavaşladım
Uploaded with ImageShack.us
dün konu açmıştım merzifona 15 km kala sağlı sollu tarlalar var önce yağmur yağıyor zannettim bi anda tüm vizör sinek oldu önce çamur sandım :D hep sinek temizlenmiyor böyle bi rezillik yok hemen yavaşladım
Uploaded with ImageShack.us
Hahahaha
Buna benzemiş 1.27 Den sonra
Video ekleyemiyorum ne ayaksa ?
http://www.youtube.com/watch?v=JswgUBkaBsE
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Ben 100 civarında daldım da yine lağıma girip çıkmış gibi oldum.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
büyük çekmeceden geçerken olmuştu banada. çıkarken meteoroojide bakmıştım yağmur gözükmüyodu, havada açıktı bulut filan yok ama giderken birden sağanak başladı. hay dedim senin meteoroloji gibi. bir süre gittim ama ıslaklık yok. meğersem sinekmiş.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
ben çamur zannettim :D eldiven de deri silinmiyor kayıyor vıcık vıcık oldu :D
Kask takmayanlar ders almalı yani ağzına burnuna gözüne yada başka bir tarafına kaçar bu sinekler..Kaskın faydası
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
O kaskı direk çöpe atıp yenisini almak lazım Bu işin şakası tabi Leşleri kolonyağlı mendille silersen bir sorun kalmaz diye düşünüyorum
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Phoenixs ceketten memnun musun ?
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
çok memnunum hocam bundan önce 1000 tl civarı deri kullanıyordum benim değildi o daha güzeldide buda gerçekten güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
yalnız işin kötü tarafı acayip kan kokusu var :D sineklerden dolayı midem bulandı
motosikletin ön farı ne durumda?
Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum
aynı ceketin siyah kırmızı olanı var açık renk t-shirt giyiyorum ceket kask eldiven filan 15-20 dakika geziyorum 15-20 km/h hızlarda off road sürüş scooterle eve geliyorum t-shirt koyu renk olmuş oluyor içinde bir parça var fermuarlı onu çıkardım daha az terletiyor yalnız mal güzel
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
geçmiş olsun eğer kask olmasaydı ağzınıza bile girerdi ıyyk benimde midem bulandı şimdi
yazık sineklere
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
ben oğul vermiş arı sürüsüne dalmıştım birkeresinde...yaz günü iyiki maskemde varmış yoksa boğazım falan onlarca arı tarafından sokulacaktı...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
sineklerin suçu ne trafikte onlarada yer verilmeli
kaskın faydalar NO = 351435...
facebook.com/SalcanoMotosiklet
animal planette izledim afrikada adam kovayla yakalıyor sinekleri eşide bir güzel köfte yapıyor sineklerden çoluk çocuk ailece afiyetle yiyiyorlar
Helal olsun hocam, sineklere çarpıp kaçmamışsın, evine bile almışsın
Katliam gibi bi kaza olmuş, geçmiş olsun
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)