Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

scooter motor değilmiş bunu anladım ...

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    olum takılmayın benim titana. Transformens gibi motorum. Sadece konuşamıyor dili tutuldu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bu sizce neye benziyor?
    bence ayrı bi tarz ayrı bi güzellik

hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih hangi motordan bahsediyosun?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Tablo gibi maşallah baktıkça bakası geliyo insanın içi geçiyo aman içi açılıyo
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    2sininde yeri apayrı birisi vitesli diğeri vitessiz ayırcada karsılastırdıgınız 2 motor arasında da bayaa bi fark var... Piyasada ne scooterlar var mesela Honda Pcx Suzuki Burgman 400 Sym Gts evo gibi...
    Ayrıcada benim tek kişide yedek depoyu kullanmadan yani 10 litre ile 488 km dir belki bunu 500 yapanlar vardır ama o motorun 12 litre ile gideceği maximum 600 kilometredir arkadasın sana karsı biraz fazla övmüş motorunu

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    aha işte beyler ben size dedim bu tarz mootorlar her zaman ilgimi çekmiştir ama ybr deki yakıt tasarrufu sağlamlık yedek parça bolluğu nedeni ile ybr yi satamıyorum yoksa onu satsam ben bi vespa alırım yani
    benim ybr o cbf in yaptığı km yi yarım depo benzinle yapmazsa bu ybr yi yakarım arkadaş
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih pembe vespa sana çok yakışır

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fatih pembe vespa sana çok yakışır
    fatih vespayı alsın
    ben üstündekini :D
    # motosikletle.blogspot

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı raven71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial scooter ile bir piaggio scoter'ı yan yana koy ki önce scooter ne onu gör ve anla sonra scooter motor mu değil mi anlarsın
    son nokta olarak burkman 650 deseydin daha iyi olurdu.

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Bir honda 100 km'de 3,6 lt benzin yakarsa 200 km mesafede ne kadar yağ yakar?

A)1 litre B)2 litre
    C)Hiç yakmaz D)Epeyi yakar
    Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Yakıt tüketimi fazla olmasa hayatta vitesli motora binmem alır bi 500 - 600 cc scooter keyfime bakarım
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

bi arkadaş yamaha xenter ile cbf i karşılaştırmışta.5-0 farklı başlar demiş aradaki fiyat farkından bahsetmiş sanırım ve o motorun sitedeki tanıtım resminde dahi disk aynası paslı açın bakın.bunumu savunucaksınız.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Belkide haklısınızdır bi burgman a falan binsem scooter ları tekrar severim ama mondial 150 mash le ancak bu kadar seviliyor işte )

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Bi depoyla şehir içi 650 km giden cbf 150 mi var ? Özel üretim mi Hybrit motormu ? Nasıl bişey bu Benim cbf yeni kasa, bahsedilen cbf eski kasa bile olsa, km si benden çok yüksek dahi olsa takasta üstüne 1000 tl veriyim Ben de geçmişimde scooter kullanmış ve ikisininde artılarını bilen biri olarak şunu söyleyebilirim. Cbf in yeri başka, scooter in de yeri bambaşkadır. Tüm kontrolün elde olması, vites olmaması, yağmurda çamurda paçalarının ayakkabılarının batmaması, tamamiyle sürüş konforudur. Cbf 150 nin herşeyi aynı olsun, sadece şansımanı otomatik olsun, yinede harika olurdu ! Tam otomatik vites Mercedes

Motosikleti
    650 km gider ben demiyorum ama kullanan kişi bizzat akrabam yalan söylemez diye düşünüyorum Belki biraz abartmıs olabilir mi bilmiyorum ama hem motordan anlar bir sıkıntısı olduğunda tamir eder motoru hemde çok sakin kullanır 60-70 gibi hızda işi yoktur bunları düşünürsek bence 650 km gidebilir

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Bir burgman var grubumuzda, 2 cbf 150 geziyoruz. 3 motor geziyoruz geçmiş tarihte. Burgman dedinde yazayım dedim. Hızımız 30-40 km/h seviyelerinde. Burgman gaza hafif dokuyor, aradan sıyrılıyor ok gibi fırlıyor. Biz arkadan o 30-40 km/h farkı kapatıcaz diye 3 vites attırıp şanzımanın üstünde zıplıyoruz resmen. Burgman gaz kolunun 4 te birini çevirsin, sen arkadan 3 vites değiştirerek gazı kapatman gerekiyor. Vites çok keyifli ama küçük cc de aslına bakarsan zaman zaman, büyük cc ye nazaran viteslerle fazlaca oynaman gerektiğinden yorucu olabiliyor. Yoğum İst. trafiğine girdiğim bi kaç kez debriyaj kullanmaktan sol elimin uğuştuğunu bilirim. İşte sana scooterle viteslinin bir farkı daha.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------

Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    650 km gider ben demiyorum ama kullanan kişi bizzat akrabam yalan söylemez diye düşünüyorum Belki biraz abartmıs olabilir mi bilmiyorum ama hem motordan anlar bir sıkıntısı olduğunda tamir eder motoru hemde çok sakin kullanır 60-70 gibi hızda işi yoktur bunları düşünürsek bence 650 km gidebilir
    Yok yalan söylememiştir elbette, sadece biraz abartmış, mübalağ yapmış diyelim. yedekte dahil hepsini kullansa, hepsi şehir içinde bi sürüş yapılsa en iyi şartlarda herhalde 400-450 km gider diye düşünüyorum.
    piyanist_irf bunu beğendi.

Motosikleti
    Doğrudur haklı olabilirsiniz ben sadece şahsi fikrim olarak yazdım belkide daha adam gibi scooter a binmediğim içindir

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Merhabalar hayırlı Ramazanlar ;

Dün bir akrabama ziyarete gittim. Gitmişken motorsikletini de inceliyim dedim . Motoru cbf 150 .

Üzerine otururur oturmaz garip bir his geldi . O anda anladım benim 150 mash meğersem motor değilmiş ...

cbf 150 kesinlikle apayrı bir yer kazandı gözümde ve vitesli ye kesinlikle cbf ile geçicem...

Vitesli motor almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim cbf 150 yi

Bu arada sahibi bana 12 litre benzinle 650 km gidebildiğini söyledi şehir içinde ( almayı düşünenler için yardım )
    hyırlısı olsun ): bu arada cbf nin sahibi galiba inceden abartmış yada hesap karışıklığı olmuş 450, 480 bilemedin makasimum 500 hadi bilemedim rüzgar hep arkadan esti hep yokuş aşağıya boşta indi, 550 diyelimde 650 km menzil , 3 . cebfsini kullanan bir arkadaşın olarak biraz fazla geldi bana

scooterlarda iyidir tarzı, motor mekaniği her şeyiyle farklı katagorilerde değerlendirilecek aletlerdir ve birbirlerinden yana artılarıda vardır eksileride tamamen tercih ,kulanım yeri ve amacına göre kişinin seçenekleri arasındadır ,

o iyidir şu kötüdür demek doğru olmaz sonuçta , çocuklarında olsa, 3 tekerli bisiklette birilerinin işine yarar ama cbf 150 iyi seçimdir konforlu, dayanıklı, bol servisli , ekonomik ve piyasası olan bir alettir , satıyorum dediğin an satarsın helede bakımlı ve temiz ise
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Merhabalar hayırlı Ramazanlar ;

Dün bir akrabama ziyarete gittim. Gitmişken motorsikletini de inceliyim dedim . Motoru cbf 150 .

Üzerine otururur oturmaz garip bir his geldi . O anda anladım benim 150 mash meğersem motor değilmiş ...

cbf 150 kesinlikle apayrı bir yer kazandı gözümde ve vitesli ye kesinlikle cbf ile geçicem...

Vitesli motor almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim cbf 150 yi

Bu arada sahibi bana 12 litre benzinle 650 km gidebildiğini söyledi şehir içinde ( almayı düşünenler için yardım )
    Sen yenisin galiba. Yeni başlayanlar sonbindiği motora aşık olur hep.
    Eski motorcular her bindiğinden zevk alır.
    yaşar35 bunu beğendi.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    Haklısınız

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)