scooter motor değilmiş bunu anladım ...
Reklamlar
-
21 Ağustos 2012, 21:35
scuterın tek güzel yanı vites attırma sorunu olmaması bas gitsin etrafı izle cok kolay kullanımı var keyifli ayrıca ben zat150 mi cok severim onca motor kullandım ama onun keyfi başkaydı şimdi cbf 150 de dier rakiplerine göre cok üstün ama eksikleride yok deil bence tek eksigi cc cok düşük herkezin fikri başkadır ama bana sorsalar 2.motor ne alırsın die scuter alırım kısa mesafelere gitmek için ama vitesliye binceksem 450cc den aşşa mümkünse hayatımdan hep uzak olsun
Reklamlar
-
21 Ağustos 2012, 21:43
CİHAN adlı üyeden alıntı
cbf 150 12 litre ile 650 km gitsin,
gidene benim cbf 150 yi bedeva verecem dolu depo ile.
sözmü cihan abi bak ben gidicem 650 km ama motoru çalıştırıp çalıştırmamak benim elimde olcakite ite 650 km giderim
-
21 Ağustos 2012, 21:43
Valla scooter daha iyi gibi..İlla bulunması lazım oda ayrı bi apacilik :D Bisiklet gibi kaydır gaz ver :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
21 Ağustos 2012, 21:45
Kolaylık açısından tabiki scooter çevir gitsin ama motorsiklet bence zevk işi ve scooter bana zevk vermemeye başladı doğrusu ....
-
21 Ağustos 2012, 21:47
beko12345 adlı üyeden alıntı
Kolaylık açısından tabiki scooter çevir gitsin ama motorsiklet bence zevk işi ve scooter bana zevk vermemeye başladı doğrusu ....
zevk istiyosan imkanında olcak kenarda bi scuter bi yüksek cc vitesli bi tane araba bide hatun ee aklıma şimdilik bunlar geldi oılursa son söyledigini bi daha söylemezsin
ama hepsinin yeri ayrı ve birbirini tutmuyo onu demek istedim.
-
21 Ağustos 2012, 21:47
Thracian adlı üyeden alıntı
2 sene boyunca şehir içinde scooter kullandım.Açıkça söylemek gerekirse tekerlek boyutlarından,tiplerinden ve aşırı yakıt tüketimlerinden dolayı bu motorlardan nefret ediyorum
O zaman siz PCX kullanmamışsınız Tekerlek boyutu ve tip gibi bi sorunu yok, yakıtıda cbf,ybr gibi
-
21 Ağustos 2012, 21:49
Tabiki gönül ister 1000rr :D ama zamanı var daha )
-
21 Ağustos 2012, 21:56
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şehir içinde scooter müthiş kullanışlıdır.
Ya da kaymak gibi asfaltı olan dağlık yerlerde..
Keyif verir,çok yormaz.
Dikkati trafiğe daha çok vermeyi sağlar.
Ben scooter motor değil diyenlere en az 250 cc scooter ile bir şehirdışı seyahat öneririm..
Ayrıca o cbf yakıt değeri içinde;Atma Ziyaaaaaaa derdi,Münir Özkul bi filmde
-
21 Ağustos 2012, 23:01
scooter motosiklet benm için ap ayrı kötü bişey diyemem. Zamanında mondial 151rs vardı ve ybr lerler resmen dalga geçerdim. Kaygan asfaltta cayırdata cayırdata patanaj çektirebilrdm :D çocuklugm 151 rs nin üstünde geçti kendimden bi parça gibiydi duygusal bi bağım vardı :D İlk kız arkadaşımı 151RS ile gezdirmiştm :D 3 şu anda arora zorro modeli motosikletim var fitesli olmasına ragmen bazen hep aklıma gelir bi zamanlar hep 151RS m vardı ah aah derdm
Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum
-
22 Ağustos 2012, 00:26
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
sözmü cihan abi bak ben gidicem 650 km ama motoru çalıştırıp çalıştırmamak benim elimde olcak
ite ite 650 km giderim
Kanunlara ve nizama karsi degil
hersey uslubuna gore..
-
22 Ağustos 2012, 00:46
Barış Şuşut adlı üyeden alıntı
Scoter.. motorun ilahıdır.. vitesliye geçsen bile kenarda durması gereken bir motordur.
cbf 150 ile 5 lt lik bile suyu taşımak sorundur.. 50 cc todayle 19lt damacana bile taşırsın .. pazara gider alışverişini yaparsın ..
scoter candır..
+1907
mondial scooterdan inip cbf150 ye binersen böyle düşünmen gayet normal
ayrıca 12lt ile şehir içi 650km giden cbf150 hangisiymiş yaa
-
22 Ağustos 2012, 00:55
para verseler üstüne binmem. Damacana suyu ben titanlada taşıyorum. Siz scoterde neyi taşıyosunuzda ben vitesliyle taşıyamayayım? Ben arkaya kasa takıp dağda odun çekiyorum. Hemde kros yapa yapa. Scoterle yapında göreyim?
-
22 Ağustos 2012, 01:02
adem80 adlı üyeden alıntı
para verseler üstüne binmem. Damacana suyu ben titanlada taşıyorum. Siz scoterde neyi taşıyosunuzda ben vitesliyle taşıyamayayım? Ben arkaya kasa takıp dağda odun çekiyorum. Hemde kros yapa yapa. Scoterle yapında göreyim?
adem kardeşim sende her motoru titanınla kıyaslıyon..tamam anladık senin motor bi numara
-
22 Ağustos 2012, 01:05
adem80 adlı üyeden alıntı
scoteri zaten hiç sevmedim. Babasınıda sevmezdim
Evet scooterden nefret ediyorum!
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
22 Ağustos 2012, 01:06
yaşar35 adlı üyeden alıntı
adem kardeşim sende her motoru titanınla kıyaslıyon..tamam anladık senin motor bi numara
yok abicim fitezli motörnen kıyasladım
-
22 Ağustos 2012, 01:13
yaşar35 adlı üyeden alıntı
Motor ölür titan kalır
Titan ölür motor kalmaz :D
konuyu açan hocam iyi güzelde scooter motora hakaret etmişsiniz yaw zevk meselesi seven var sevmeyen var
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
22 Ağustos 2012, 02:47
mondial scooter ile bir piaggio scoter'ı yan yana koy ki önce scooter ne onu gör ve anla sonra scooter motor mu değil mi anlarsın
-
22 Ağustos 2012, 02:54
scooter diye motosiklet tarzımı war scooter adı üstünde motor degil o
-
22 Ağustos 2012, 02:55
Karlıyollar adlı üyeden alıntı
Motor ölür titan kalır
Titan ölür motor kalmaz :D
konuyu açan hocam iyi güzelde scooter motora hakaret etmişsiniz yaw
zevk meselesi seven var sevmeyen var
adem abiye para veriyor honda titanın reklamı için :D
transformers gibi motor adem abininki :D
-
22 Ağustos 2012, 02:58
ademin titanında tek silindir görünümlü 4silindir war (şahin görünümlü dogan gbi)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)