Dostum çok geçmiş olsun çok daha büyük bişey olabilirdi.Allah korumuş
Dostum çok geçmiş olsun çok daha büyük bişey olabilirdi.Allah korumuş
cidden bilmiyorum videoda dolaylı yoldan ulaştı bana heralde güzel bi dayak vardır
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
hakkaten videoda sağ kapıdan girip dalıyo heralde
açık net belli adam umursamadan çıkmış motorsiklet i olan olmuş motorları fark edin diye bas bas bağırıyoruz daha ne yapmamız lazım bendede hyosung var sürekli kornaya basıyorum düt düt düt millet duruyor pek umursamıyor arkadaşımda 1000 rr var korna yerine aragazı veriyor giderken yüksek gürültü millet gene duruyor
teşekkürler experle görüştüğümde unutmassam bunlarıda dile getiririm
Çok teşekkür ederim abi, Dediğiniz gibi iki durumuda anlatırım.Sanırım servise exper geldiğinde exper benimle görüşecek ve olayı anlatmamı isteyecek.Evraklarımda kesinlikle bir eksik yok.Karşı tarafın daha önceden muayneden yediği cezası var ve ruhsatında muayne yaprağı yok. sadece muayne istasyonundan aldığı geçerlilik kağıdı var.Onu ruhsata işletmesi gerek fakat işletmemiş (poliste bu konuda sadece uyarıda bulundu) Karşı tarafın aracının vurulmadık yeri yok! yarı yarıya hasar karşılama alırsa, karşı tarafın çok işine yaracaktır.. bir çok parçasını benim sayemde yarı fiyatına yeniletmiş bulunacak.Benimse elimde, bana ömür boyu sabıkalı imajı verecek dikiş izim kalacak.
Duramayıp vurdum gibi bir ifade tahmin ediyorumki benim yazdığım ifadeden daha kötü sonuçlar çıkartırdı.Çünkü duramayıp vurmak demek yüksek süratte seyretmek demek oluyor.
Öncelikle teşekkür ederim.Evet hasar aracın sağında ve tutanakta u dönüşünü belirtmiş,geriye tek sıkıntım resim eksikliği ve yavaş gittiğimi ispat edememem kalıyor.Dediğiniz gibi araçlardaki hasarlara bakıp yavaş gittiğime karar verirlerse beni haklı çıkartmalılar.Kamera kaydı için nasıl bi izin almam gerekiyor nereden alabilirim?
Teşekkürler,peki nereden nasıl birşey almam gerekiyor kamera kayıtlarını isteyebilmek için?
Fren yapacak fırsatım olmayışını nasıl es geçtim bilmiyorum en önemlisini yazmamışım
Evet kamerayla gitmek daha mantıklı olacak en azından kendim çekerim teşekkürler
Görgü tanığı yok aslında dükkanda duran annesimidir akrabasımıdır yaşlı teyzeyi yazdı o görmediki dışarda değildi dememe rağmen teyze başımın etini yedi.İnsanlar kendilerinden para gideceğini anladıklarında öyle tavır değiştiriyorlarki dinlerini bile satarlar.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Yasal olarak sen haklısın ama biraz daha dikkatli olsan sıfır motorun hasarsız olmaya devam edecek, elinde de dikişler olmayacaktı.
Tutanakta çarptım olarak yazman kusur belirlemesinde bir şey değiştirmiyor, zaten aslında çarpan sensin ama çarpmana sebep olan karşı taraf. Arabayla olan kazalarımda çarpan ben olmama rağmen kusurlu olduğum bir kazam yok mesela. Ayrıca eksper senden olayı anlatmanı istemeyecek, hatta muhtemelen eksperi görmeyeceksin bile. Eksperin görevi araçtaki hasarı belirlemek ve hasarın tutanaktaki kaza sebebiyle olup olmadığına karar vermek. Kimin kusurlu olduğuna sigorta şirketleri, eğer onlar anlaşamazlarsa bağımsız bir komisyon karar verir.
Yarın motoru evraklarla beraber servise götür bırak. Servis dosya açtıracak, eksper gelip hasarı belirleyecek, 1-2 gün içinde kimin kusurlu olduğu tramerden öğrenilebilecek, kusur oranlarının belli olmasıyla motorun tamir edilecek, hasarın faturası kesilip dosya kapatıldıktan 8 iş günü sonra hasarın tazminatı senin banka hesabına yatırılacak.
Öncelikle geçmiş olsun bende benzer bir kaza geçirdim ocak ayında araç sağ şeritte park halinde bende yolumda gidiyorum birden kırıp çıktı bende sürücü kapısına çarptım gidonun sağıyla ve devrildim o an kamera fot. mak. olmadığından çekemedim sadece tutanak tuttuk. 1 gün sonra motorun ve aracın fotoğraflarını çekip servise verdim onlar iletti gereken yerlere. karşı taraf suçlu çıktı sigortası karşıladı ama onun araçta herhangi bir şey yok bende 300 tl ye yakın masraf vardı. İnşallah karşılar karşı taraf.
Çok yanlış kesinlikle bunu belirt, sigortacını falan arayarak durumu izah et. Teyze gidip durabilirdi ama inadına vurdu bide indi hakaret etti der ciddi belalar alırsın başına. Çok saçma kişi böyle bişey yapmaya çalıştığında önleyip trafik polisini çağırman gerekirdi.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
aynı şekilde arabayla kaza yaptım. karşı taraf asli kusurlu 8 de 8 suçlu.
kamera kayıtlarına gerek yok bence. vurdugun aracın hasarından yola dik pozisyonda oldugu belli.
sucu!
ticari!!
van tipi araç!!!
elimden geldiği kadar uzak oynarım bunlar ekmek parası muhabbetine hayattan sıtkını sıyırmıştır haberleri yoktur..
bende ormanlı cad. kızılcık sok.ta oturuyorum komşu sayılırız belki.. ilk önce klasik bi laf vardır cana geleceğine mala gelsin diye ama malada gelmesin =) kamera kayıtlarını vermemezlik gibi bişey yapabileceklerini sanmıyorum insaflı kişilerse bir sorun çıkartmazlar diye düşünüyorum yada yukarıdaki arkadaşların dediği gibi olay yerini gören kamera var kayıtların alınmasını taleb edersin polis alır ve ya kendin yukarıdaki videodaki gibi kayıt edersin. bence haklısın sonuçta adam ters yöne bakıyor ve ters tarafa doğru u dönüşü yapıyor.. ama en önemlisi o kamera kayıtları sonuçta orada sizin söylediklerinizde ziyade herşey ap açık gözükür.. kazasız belasız sürüşler..
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
Karşılıklı olarak imzaladığınız tutanaktaki kroki en büyük delildir.
Hiç boşuna kamera kayıtları için filan uğraşma, krokiden rahatca anlaşılıyor ki karşı taraf suçlu.
Geçmiş olsun.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Benim bildiğime göre araba şeride tam olarak girmediyse kusur araç sürücüsünde oluyor.
aynı olayı 2002 senesinde kiralik araba ile ben yaptım. karşı taraf 8/8 suçlu bulunmuş rent a car ın söylemesine göre. o yüzden siz haklı olmanız lazım. ama yaralanmalı (3 dikişlik kesik de olsa) trafik kazasında motoru çektirir tutanağı polise tutturmak lazımdı...
geçmiş olsun
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
aynısı benim başıma geldi büyük pick up tarzı bi arabaydı, virajı dönmüştüm arabanın dörtlüleri yakıp geldiğini gördüm korna çaldm adam durmadı dönmeye kalktı tek hamlede dönemedi yavaşladım sonra geri vites yaparak çekildi ben yol vereceğini zannetm hızlandm ve altına kaydm arabanın adam U dönüşü yaptı yani hata bende bulundu arabaya temasım yoktu ama sürüklenmiştim belli olmuyor bu işler cidden :/ sigortam motorumun masrafını karşılamamıştı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)