Beni yanlış anlamada motoru sürerken depoya değiyormusun depoya değmemen lazım depoyla aradan bir yumruk mesafe olacak ve depoyu dizlerinle tutacaksın sırtını hafif kamburlaştırıp dirsekler kırık halde gidonu tutacaksın.
Beni yanlış anlamada motoru sürerken depoya değiyormusun depoya değmemen lazım depoyla aradan bir yumruk mesafe olacak ve depoyu dizlerinle tutacaksın sırtını hafif kamburlaştırıp dirsekler kırık halde gidonu tutacaksın.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
bence bu normal birşey zaman zaman çoğumuzun başına gelebilir, sorun etmemek lazım kafaya fazla takmayın bence zamanla düzelir.
ayrıca kilo fazlalığı varsa tabi vermeniz sağlık açısından iyi olur...
sevişmeden önce motora binersen ormalden daha geç boşalma şansına sahip olablirsin...
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
hiç uğraşma bence kestir gitsin diyecem olmayacak
zmanla alışırsın
Ben uzun yol yaptığımda (100km ve üzeri) bacaklarda uyuşma oluyordu. Pegleri 5 cm geriye alarak düzelttim. ( ayakları uzatarak gidilen tipte bir model)
Koltuk süngerini kalınlaştırmayı deneyin.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Sağlık konularıyla dalga geçilmez... Dar iç çamaşırı kullanmasanız da uyuşma olduğunu belirtmişsiniz. Motosiklete binme dışında uyuşma olmuyorsa kullandığınız motosikletteki oturma pozisyonunuz ya da giydiğiniz pantolon (özellikle blucin giyiyorsanız) buna neden oluyordur belki. Başka marka/model motosikletleri ve daha bol tarzda pantolonları deneyin. Uyuşma, o bölgenin kansız kaldığının işaretidir ve ciddi sorunlara yol açabilir. Böyle bir sorun yaşamamanız için kasık bölgenizin sıkışmaya maruz kalmaması lazım. Forumda sağlık sektöründen arkadaşlar varsa daha yararlı tavsiyelerde bulunabilirler.
Diğer CBF kullananan arkadaşlardan yakın şikayetler gelmediğine göre 2 ihtimal var. Diğer arkadaşlardan farklı olan bir durum mevcut bu oturuş pozisyonunuz veya fiziki durumunuz olabilir
Gökhan YAŞDAL
bugün oturuş pozisyonumu biraz değiştirdim.biraz öne geldim ve kasıklarımı biraz yukarıya aldım.böylelikle kollarımda biraz esneme oldu.kollarımı çok dik tutuyordum.ayrıca sort tarzı don giydim.biraz rahatlama oldu.ama daha uzun yola çıkmadım.bunu asıl onu o zman anlayacağız.daha sonra tekrar paylaşırım.tavsiyeleriniz için beni ciddiye alıp görüş bildiren bütün duyarlı üyelere çok teşekkür ediyorum.iyiki varsnız...
bence motoru tek elinle sürmeye çalış
büyük ihtimal kasıklarda kan dolaşım bozukluğu olabilir,selede otururken kasık bölgesine basınç uygulandığından kan dolaşımı zaten azalıyor bu yetersizlik,bacaklarda ve kasıklarda uyuşmaya yol açar,eğer kısa sürede oturma pozisyonunuzu değiştimenize rağmen hala rahatsız edici boyuttaysa doktora görünmeniz en iyi yapılacak şey olur
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Fizyolojik bir durum olduğunu düşünüyorum. Bisiklet selesinde de, X9'un yumuşak ve konforlu selesinde de aynı sorunu ben de yaşıyorum. Kıyafetle ilgili olduğunu sanmıyorum, çok rahat şortlarla bindiğim bisiklette de aynı sorun oluyor. Kilo ile alakalı da değil, gençliğimde, şimdikinden 20 kg daha hafifken de bunu yaşıyordum. Açıkcası ben bunu normal karşılayıp, herkeste olduğunu düşünüyordum ama görünen o ki nadir bir durummuş. Ben hiç sorun etmedim, arada bir ayağa kalkıp dolaşımı düzeltmek yeterli oluyor. Damara yapılan basınçla alkalı olduğu kesin. Motorun ayağa kalkmak için müsait, uyuşma hissettikçe ayağa kalkarsan bir sorun yaşamazsın.
depoya çok dayanırsan olur dostum biraz arka tarafa yayıl bi problem kalmaz bide boxer gy geniş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)