tekerleği kopan motosiklet bariyerlere çarptı
Reklamlar
-
19 Ağustos 2012, 15:29
TEM otoyolu Okmeydanı sapağı Mecidiyeköy istikametinde seyir eden 34 BR 4210 plakalı motorsikletin arka tekerleği koptu. Tekerleği kopan motorsikletin sürücüsü kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Motorsiklet üzerinde bulunan sürücü Toygar Akdikmen ve arkasında oturan Gamze Koca belli bir süre uçtuktan sonra bariyerlerin önüne düştü. Olay yerinden geçen doktor Kemal Gürsel yerden yatan iki yaralıya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 dakika yerde bekleyen yaralılar olay yerine gelen ambulansla yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olay yerinde yaralılara ilk müdahalesini gerçekleştiren doktor Kemal Gürsel, yolda araçlarıyla seyir ederken yerde tekeri kopmuş bir motorsiklet gördüklerini söyledi. Gürsel, "Vatandaşlar tarafından yanlış bir müdahale yapılmasını engellemeye çalıştık. Ben ilk müdahaleleri gerçekleştirdim. Yaralı bayanın kafatası tramvasına bağlı olarak beyin kanaması var. Solunumu şuanda devam ediyor. Bayanın yoğun bakım desteğine ihtiyacı olacağını düşünüyorum. Erkek olan yaralının durumunun biraz daha iyi olduğunu gördüm. Biz geldiğimizde kaza meydana gelmişti. Arkadaşımla beraber ilk yardım müdahalesini gerçekleştirdik. Boyunluğunu taktık. Stabilize etmeye çalıştık. Hastanın kulağından gelen bir kanaması vardı. Onu stabilize ettik." şeklinde konuştu.
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Toygan Akdikmen'in kolunun kırıldığı hayati bir tehlikesinin olmadığını, Gamze Koca'nın yoğun bakımda olduğu hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
http://videolar.sondakika.com/730/te...e-carpt_sd.mp4
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
19 Ağustos 2012, 15:36
Motosikletin nasıl arka tekeri kopar ya? El insaf. Bayanın durumu pek iyi gözükmüyor, umarım en kısa zamanda iyileşir. İkisine de geçmiş olsun. :(
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
19 Ağustos 2012, 15:39
Bizim gibi bir ülkede şekilsel kontrollerle araçların trafiğe çıkmasına izin verildiği için şaşırılmaması gerek
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
19 Ağustos 2012, 15:43
geçmiş olsun, tekeri kopan motosiklet vakasında sanıyorum kaiinatta ilk biziz
-
19 Ağustos 2012, 15:45
Serviste vidalari tam sikilmamis bir motorsiklet vakasi sanirim.Cok vahim.Acil sifalar diliyorum...
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
19 Ağustos 2012, 15:48
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Serviste vidalari tam sikilmamis bir motorsiklet vakasi sanirim.Cok vahim.Acil sifalar diliyorum...
bence öyle değildir.. bu tarz motorlarda kulan vidası saplama şeklinde ve uzundur.. somun takılmasa bile yerinden ayrılmaz... ayrılsdada mekaniz ma çıkmasına izin vermez birde yük varken .. yani en azından ben böyle tahmin ediyorum.. ama burçların bağlı bulunduğu yerden kırılan bir çok motor gördüm.. yani 2 kişi sert bir çukura sürat le düşerse çantlar veya kırılır diye tahmin ediyorum..
ama neyse konu bu değil yaralı arkadaşlara allahtan acil şifalar diliyorum..ç tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
19 Ağustos 2012, 16:35
Allah acil şifalar versin bayanın durumu evet kötü gözüküyor.İnş. ikiside sağlıklı hayatlarına devam eder.
Motorun markası neydi acaba davalık bir olay resmen bu!!!
-
19 Ağustos 2012, 16:40
marefb adlı üyeden alıntı
Allah acil şifalar versin bayanın durumu evet kötü gözüküyor.İnş. ikiside sağlıklı hayatlarına devam eder.
Motorun markası neydi acaba davalık bir olay resmen bu!!!
Piaggio X9
-
19 Ağustos 2012, 16:46
Vlc yi indireyim en iyisi
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
19 Ağustos 2012, 16:48
yaralılara acil şifalar diliyorum, umarım motosiklet sahibi en kısa sürede iyileşirde bu işin peşine gider.
-
19 Ağustos 2012, 16:49
allah acil şifa versin.
bende korktum şimdi.
alışmıştım ama bu haberi görünce gene korkuttu. Arka tekerim tek amatisör ve sadece varyatöre bağlı olması bana güvensizlik veriyo.
-
19 Ağustos 2012, 16:50
Ben eski piaggio kullanıcısıyım.X8 vardı bende ne çukurlara girdim düştüm km si 30.000 e vurdu eski performansından hiç bişi değişmedi.Sorsalar bana en sağlam scooter piaggio derdim.
Şuan çok büyük şaşkınlık içindeyim! Tabi en önemlisi inş. bişi olmamıştır Gamze KOCA ya. Dualarımız seninle =(
-
19 Ağustos 2012, 17:00
Yaralılara allahtan şifalar diliyorum. Daha büyük bir motorla daha hızlıyken neler olabileceğini düşününce tüylerim ürperdi resmen...
-
19 Ağustos 2012, 17:06
Allah acil şifalar versin.Bu nasıl bir olay ben hiç birşey anlamadım??
-
19 Ağustos 2012, 17:17
bir tane kask gördüm, bayanın kaskı yokmuydu acaba.
umarım hayati tehlikeyi atlatır.
-
19 Ağustos 2012, 17:39
Bayan kask takmamışmı acaba :( Bir kere ufak bir kaza geçirdim o zaman kaskın önemini çok çok iyi anladım. Kask olmasa kafamı asfalta şakak tarafından vurmuştum. Kazadan sonra kasktaki hasara bakınca anladım. Arkama asla ama asla ekipmansız birini almıyorum. İllede almam gerekiyorsa asla ve asla 50km/h üzerine çıkmıyorum. Kendimden çok arkamdaki kişi beni düşündürüyor. O sorumluluğu almak gerçekten zor.
Allah acil şifalar versin.
-
19 Ağustos 2012, 18:12
Yaralılara acil şifalar diliyorum ama videoda göründüğü kadarı ile kızcağızın durumu hiç iyi değildi muhtemelen sağ tarafında felç durumu var . Kask hayat kurtarır derken bunu söylüyoruz arkadaşlar yaralıların durumuna bakıldığında sürüklenme görünmüyor demekki hızları oldukça düşükmüş buna rağmen kızcağızın vücudunda önemli hiçbir hasar görünmemekle beraber sadece kafasına aldığı darbe ağır sonuçlar doğuracak yazık çok yazık gencecik bir insan, evine ocağına ateş düştü şimdi.
İkinci konu ise tekerlek kopma durumu ile ilgili . Yine işgüzar bir muhabir düştükten sonra bariyere vurup kopan arka kısmı yolda giderken kopmuş gibi haber yapmış olabilir , o parça oradan kendi kendine koparak çıkması neredeyse imkansız bir parça . Yolda giderken o motor şaseden ikiye bölünse inanırım ama varyatörün komple gövdeden ayrılması imkansıza yakın bir durum.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
19 Ağustos 2012, 19:12
motosikletin markasıda iyi ama olacagı varmış allah korusun yaralıları
-
19 Ağustos 2012, 19:40
İnşallah kurtulur, çok kötü olmuş.
-
19 Ağustos 2012, 22:00
Daha once bu foruma uye birisinin de cin mali scooterinin arka tekerlegi seyir halinde iken cikmisti/kopmustu.
mhrrmkpnr nickli arkadasti diye hatirliyorum.
Bu kazada galiba kasksizlik ve surat biraz etkili olmus.
Gecmis olsun insallah duzelirler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)