Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

En mantıklı naked??

REKLAM ALANI

Merhaba dostlar,

3 motor arasında kalmış bir arkadaşınız olarak sizlerden tavsiye ve yardım beklemekteyim.

İlk motorumuz aynı zamanda ilk tercihim. Hyosung gt 250 naked/comet. Dizayn, performans ve fiyat açısından gerçekten harika bir motor. Söylentileri okudum-duydum ancak ilk ağızlardan dinlediğim tecrübeler önyargılarılarımı yıkmamda yardımcı oldu. Bütçemi 4500 tl' ye kadar düşünüyorum. Bu fiyata iyi bir 2. el gt 250 bulunur mu? Bulunursa ne haldedir?

2. ve 3. motorlarımız yakın modeller Honda cbx 250 twister ve cbf 250. Honda güvencesi ile birlikte bir çok avantajının farkındayım. Bütçe aynı olmakla beraber bu motorların 2. elleri daha mı temiz olur? Dizaynı ve performansı hyo kadar cazibeli olmadığından sizce bu motorlar beni tatmin eder mi? Şindiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    napıcan naked i al sana notor (örnek teşkil etsin diye link veriyorum sen zevkine göre araştır) pazarlıkla istediğin fiyata yaklaşır
    bende 500 lük var memnunum diğer konudaki yazımı oku
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95853559/detay
    baysamin bunu beğendi.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hyosung gt 250 al keyfine bak.......
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    4.500 liraya o bahsettiğin motorların ölüsünü alırsın.Onun yerine al bi cbf150.1.500 lira da cebine kalsın.
    tr100a bunu beğendi.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o paraya hondanın her iki modelinin masraflısı alınır twister eski, cbf 250 parça pahalı ymış öyle dediler banada zamanında hyosung o paraya kanser eder adamı

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cbf 250 ve cbx 250 nin parçası aşırı derecede pahalı.. babaçi'nin bi ara paylaştığı cbx 250 rektefiye faturası vardı 3bin lira civarında bunu göz önünde bulundur derim.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Zaten hyosung gt 250 naked dedigim gibi ilk tercihim. Uzun soluklu bir surucu olmadigimdan arac vasat mi yoksa iyi mi tek basima anlayamayabilirim. Nelere dikkat edebilirim bir hyo gt 250 naked incelerken?

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Hyo iyidir ama şunu 5500 6500 arası yapalım 2010 model ve üstü olsun zor satılır eskiler cbf lere bulaşma sakın
    www.erkakurye.com

Tamamdır o halde, kendimi biraz daha kasıp 5000-5500 e cikartacagim araligi. Uzun sure kullanmayi dusunuyorum cunku, 2-3 sene en azindan yoldasim olabilmeli

Motosikleti
    2002 Aprilia Atlantic 500
    Bu cbf 250 yi neden tavsiye etmiyorlar bilmiyorum.Buralarda bir kullanan bulsam alıp bir deniyeceğim.Bu arada gt250 hakkında altın elbiseli adam; test için aldıklarını fakat test sonucunu yayınlayamadıklarını çünkü yayınlayıp motor hakkında izlenimlerimizi paylaşsak adamlarla mahkemelik olurduk diye yazmıştı yine bu sitede.Sanırım nici wolfarth olacaktı.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bende bi hondacı olarak cbf 250 yi tavsiye etmem. Hayo iyimi kötümü bilmem ama o motordanda elektrik alamadım. Şahsen ben 250 cc ye geçecek olsam şu üçü arasında seçim yapardım suzuki inzuma 1 ci seçeneğim. Cbr 250 r 2 ci, kawa ninja 250 3 cü olurdu. Ama bu motorları almak için en az 10 bin olması gerekir cepte. Oda ne sizde var nede bende. Eğer olursa param, inzumadan başlıcam değerlendirmeye. Olmazsa saydıklarınızın 3 ü nede 5 para vermem, titana devam sevgilerimle.

dogus2006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    al bir exciting bak keyfine
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    Scoter tavsiyelerini hiç takma sen scooter kullanmak ile motosiklet kullanmak aynı değildir
    eray_uluyazı bunu beğendi.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Sert çok sert
    www.erkakurye.com

Ya açıkçası naked e gönül verdiğimi açıkça söylediğim halde arkadaşlarımın neden scooter önerdiklerini anlamıyorum. Yine de canları sağolsun fiyat aralığım ne yazık ki bu, yoksa alabileceğim motorların ben de farkındayım. Bir de yaz sonunda fiyatlar düşer diyorlar? Var mıdır bu bilginin aslı astarı? Sabretmek mi gerek dersiniz??

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    birader hem hyo yu hemde cbx 250 yi tavsiye ederim ikiside süper makinelerdir işini fazlasıyla görür
    yalnız cbx in yedek parçaları inanamayacağın kadar pahalıdır aynasının çifti 180 lira diğer şeyleri saymıyorum bile hesabını yap ona göre düşün al
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birader hem hyo yu hemde cbx 250 yi tavsiye ederim ikiside süper makinelerdir işini fazlasıyla görür
    yalnız cbx in yedek parçaları inanamayacağın kadar pahalıdır aynasının çifti 180 lira diğer şeyleri saymıyorum bile hesabını yap ona göre düşün al
    Dostum teşekkür ederim tavsiyen için.

Beyler bayanlar, yaz sonuna doğru fiyatlarda düşme olur mu düşündüğüm motorlar için? Bilenlerden yardim rica ediyorum.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SendromystiC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum teşekkür ederim tavsiyen için.

Beyler bayanlar, yaz sonuna doğru fiyatlarda düşme olur mu düşündüğüm motorlar için? Bilenlerden yardim rica ediyorum.
    Tatlı su motorcuları genelde yazın ve yağışsız sıcak havalarda motora bindikleri için yazın motor alım satımları hızlanır. Dolayısıyla piyasa fiyatları artar. Kışın ise motora talep azaldığı için ilan fiyatları düşer olay budur Öyle aman aman bi düşüş bekleme yalnız.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Alıntı SendromystiC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya açıkçası naked e gönül verdiğimi açıkça söylediğim halde arkadaşlarımın neden scooter önerdiklerini anlamıyorum. Yine de canları sağolsun fiyat aralığım ne yazık ki bu, yoksa alabileceğim motorların ben de farkındayım. Bir de yaz sonunda fiyatlar düşer diyorlar? Var mıdır bu bilginin aslı astarı? Sabretmek mi gerek dersiniz??
    Ben kullanışını bilmem çünkü 3 ünüde kullanmadım fakat buradan yazılan yorumlardan yola çıkarsak en iyisi hyosung gözüküyor.Ayrıca Hyosung gt250 rakiplerine göre daha asi daha cıpkın daha bi şekil görünüyor.Birde sezon muhabbeti var bu doğrudur şöyleki yazın bilindik üzre okullar kapanır herkes bir yerlere gezer yazın ve piyasa hareketlenir bol motor alım satımı gerçekleşir o nedenle satıcılar pekte indirim yapmaz.Ama sonbaharın sonların kışın başlarında kimse motor kullanmaz daha doğrusu mecburi olmadıkça kimse o kaygan yollara çıkıp mal ve can güvenliğini tehlikeye atmaz bundan dolayıda kışın satılan motorlar elde patlar anlıycağın yazın pazarlıkta fiyat 100lira oynarken kışın yaza göre baya büyük meblalar farkedebilir hele ki birde pazarıkta iyiysen kış gibi motor aldığında daha ucuza kapatmış olacaksın Ama öyle çokta büyük meblalar bekleme ama yaza oranla büyük normale göre küçük indirimler yapılır yazın indirimcik olan pazarlık kışın indirim olur
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tatlı su motorcuları genelde yazın ve yağışsız sıcak havalarda motora bindikleri için yazın motor alım satımları hızlanır. Dolayısıyla piyasa fiyatları artar. Kışın ise motora talep azaldığı için ilan fiyatları düşer olay budur Öyle aman aman bi düşüş bekleme yalnız.
    Tamamdır, dikkate aldım yorumunuzu. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kullanışını bilmem çünkü 3 ünüde kullanmadım fakat buradan yazılan yorumlardan yola çıkarsak en iyisi hyosung gözüküyor.Ayrıca Hyosung gt250 rakiplerine göre daha asi daha cıpkın daha bi şekil görünüyor.Birde sezon muhabbeti var bu doğrudur şöyleki yazın bilindik üzre okullar kapanır herkes bir yerlere gezer yazın ve piyasa hareketlenir bol motor alım satımı gerçekleşir o nedenle satıcılar pekte indirim yapmaz.Ama sonbaharın sonların kışın başlarında kimse motor kullanmaz daha doğrusu mecburi olmadıkça kimse o kaygan yollara çıkıp mal ve can güvenliğini tehlikeye atmaz bundan dolayıda kışın satılan motorlar elde patlar anlıycağın yazın pazarlıkta fiyat 100lira oynarken kışın yaza göre baya büyük meblalar farkedebilir hele ki birde pazarıkta iyiysen kış gibi motor aldığında daha ucuza kapatmış olacaksın Ama öyle çokta büyük meblalar bekleme ama yaza oranla büyük normale göre küçük indirimler yapılır yazın indirimcik olan pazarlık kışın indirim olur
    Teşekkürler fikrinizi belirttiğiniz için. Sanırım karşıma iyi bir motosiklet çıkmadıgı sürece bekleyeceğim

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)