Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

En mantıklı naked??

REKLAM ALANI
    aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Amman diyorum arkadaşım, bu gün 98'le radara girdim ve 319 TL. ceza yedim. İnan bir ara satıp fly 100 alasım geldi. Henüz almamışken iyi düşün. Ve sakın "ben hız yapmam" deme. Altındaki makine büyük olunca maalesef hakkını vermen gerekiyor ama kurallarımıza TAKILIYORUZ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motonoyedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cbf 250 kullanıp satmış biri olarak tavsiye etmem.onun yerine cbf 150 alabilirsin.herşeyiyle daha ekonomik ve fazla bütçeni zorlamaz.illa ki 250cc diyorsan bulabilirsen ybr 250 al derim.6000tl civarı.

Alıntı aquarist4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amman diyorum arkadaşım, bu gün 98'le radara girdim ve 319 TL. ceza yedim. İnan bir ara satıp fly 100 alasım geldi. Henüz almamışken iyi düşün. Ve sakın "ben hız yapmam" deme. Altındaki makine büyük olunca maalesef hakkını vermen gerekiyor ama kurallarımıza TAKILIYORUZ..
    Hocam ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ve haklısın da. Söylediklerini dikkate aldığımı bilmeni isterim. Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------

Alıntı motonoyedi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 250 kullanıp satmış biri olarak tavsiye etmem.onun yerine cbf 150 alabilirsin.herşeyiyle daha ekonomik ve fazla bütçeni zorlamaz.illa ki 250cc diyorsan bulabilirsen ybr 250 al derim.6000tl civarı.
    Usta valla ben de yavaştan cc yi 150'ye mi dönsem diye düşünmüyorum değil, en azından fiyatlar bir miktar daha düşene kadar. Gerekirse 150 ile daha fazla tecrübe edinip 6 ay sonra 250 geçerim diyorum. Daha mantıklı sanki?

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    250cc ile edineceğiniz tecrübe size çok daha fazla şey kazandırır ayrıca binerken zevk alıyorum dersiniz Hyo için konuşuyorum tabi.Vakti zamanında gt250r dan cbf 150 ye kısa 1 süreliğine geçmiş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum amacım ekonomik yapmak a noktasından b noktasına gitmek diyorsanız ayrı tabi

Alıntı ferad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250cc ile edineceğiniz tecrübe size çok daha fazla şey kazandırır ayrıca binerken zevk alıyorum dersiniz Hyo için konuşuyorum tabi.Vakti zamanında gt250r dan cbf 150 ye kısa 1 süreliğine geçmiş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum amacım ekonomik yapmak a noktasından b noktasına gitmek diyorsanız ayrı tabi
    Sanirım bi yanlış anlaşılma oldu, bu motor zaten benim ilk motorum olacak. Yani 250 den 150'ye cc düşürmeyecegim 6 aydan sinra cc arttırsam mı yoksa direkt 250 ile mi başlasam kararsızım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Sürüşünüzü bilmediğim için burdan 1 şey söyleyemem ama belirli süre sürücü kurslarına gidip kendinizi geliştirmeniz daha doğru olur kanaatindeyim.Zira Gt250 ağır 1 motor ve hacmine göre oldukça seri acemi birisi için tehlikeli olabilir

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Düşündüğünüz motorların 3 üde sıkıntılı,heleki 2. elleri.tavsiyem TVS,CBF 150,YBR şeklinde olur.Hangisini alırsanız şimdiden hayırlı olsun.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    size tavsiyem sıfır km bir tvs rtr150 almanız. yeni başlıyorsanız gücü hızı kalıbı ve sorunsuzluguyla sizi epey bir süre oyalar. bu süre zarfında eger bütçe ayarlayabilirseniz sonraki hedefiniz büyük ihtimalle gw250 inazuma olur.

ben tvs ile bir günde 535 km yol yaptım. en ufak sorun çıkarmadı. şehir içindede oldukça keyifli bir model. yedek parçası fiyatlarıda hesaplı. zaten motor ile kafadan bir yere girmezeniz yan yatırma ile motora bişey olmaz.

Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşündüğünüz motorların 3 üde sıkıntılı,heleki 2. elleri.tavsiyem TVS,CBF 150,YBR şeklinde olur.Hangisini alırsanız şimdiden hayırlı olsun.
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Şayet temiz bir cbx veya cbf 250 bulamazsam bahsettiğiniz motorlara yönleneceğim. Tvs yi tavsiye eder misiniz peki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Alıntı sezer aykaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    size tavsiyem sıfır km bir tvs rtr150 almanız. yeni başlıyorsanız gücü hızı kalıbı ve sorunsuzluguyla sizi epey bir süre oyalar. bu süre zarfında eger bütçe ayarlayabilirseniz sonraki hedefiniz büyük ihtimalle gw250 inazuma olur.

ben tvs ile bir günde 535 km yol yaptım. en ufak sorun çıkarmadı. şehir içindede oldukça keyifli bir model. yedek parçası fiyatlarıda hesaplı. zaten motor ile kafadan bir yere girmezeniz yan yatırma ile motora bişey olmaz.
    Hocam gayet güzel bir noktaya parmak basmışsınız o halde size bir kaç soru sorayım müsadenizle. Elbette bu sorular okuyan tüm arkadaşlarım tarafından cevaplanmaya açıktır

Yazdığınız üzere bir tvs kullanicisiniz, bu markayı tavsiye eder misiniz?
    Ben motorumla haftada bir sakarya-ankara yolunu gidecegim; bu motot uzun yolda bana sıkıntı çıkarır mı? Maksimum hızı nedir, zira sollama, yoldan sıkılma gibi problemler yaşamak istemiyorum.
    Yedek parçası bol ve ucuz demişsiniz ama motor sürekli arıza çıkartırsa ucuzluğun hiç bir anlamı kalmaz, daha bile pahalıya gelebilir. Böyle bir sorun yaşar mıyım?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)