http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94629436/detay
Nedir bu ya..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94629436/detay
Nedir bu ya..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hakkatten ne bu yav. Yurt dışındaki videolarını youtube den izlerdik hep. Türkiye'mizdede yapılması lazımdı.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
32 Hp cub motor için.. Adem abiii Plakayı okucan bunun sanırım..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
olum ben bilmem. Bu motor yarı yolda patlar, bende bu motoru sanayiye kadar çekmem
Adem abi :D o seni ceker belkide :D 140 ı deviriyormu diye bakk :D
Kanmix :D Neyine güvenicek.. Sanki sehir için bu yarıslara cıkıyor heralde ..Finisten sonra baya bi durma mesefesi vardır sanırım :D
:D Adem abi tokatlar bu crypton senin titanı
saçmalık yaw :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
arkadaşlar bu nosu bastığı zaman 32 hp olabilir. Nos u kaç dakika basabilirsin? Kaç dakikada nos biter? Nos bittikten sonra kaç hp acep?
anlamadığım bir durum üstelik motora ybr 125 silindir ve üst kapak takılmış nasıl oldu ki değişik bir şey olmuş
Satmak için resimleri çekmeden önce yağ kaçaklarının izlerini silmek için temizlemeye ne kadar uğraşmışlardır kimbilir Yalnız üst kapağa subab ayar tapasından yağ basma işini sevdim, benim cub'a yapabilirim bir gün.
hava soğutmalı 125 cc motorda bu güç imkansız hararet yapar şişer motor kendini soğutamaz kesinlikle bu motor 30 saniyeden daha fazla gidemez yaaaa nerden çıkıyor bu dalavereciler madem bu kadar mükemmel niye satıyor
üzerındekı 125 cc eskı 2 zamanlı motosiklet karbüratörü,
o motora nos'u ile aldığı aşırı yakıtı düşünürsek,
o segmanlar o ısıya nasıl dayanacakkı???
Her motorda yağ devir daim kanalları var,
onu herkes yapabılır,
fakat pompa neye gore yaglayacak?
o subap tapasından yağı neden vermiş oda tartışılır...
EntelHasan Bir Durum
Fakat görseli güzel
iyi görünüyor aslında
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ben buna ps150 ile fark atarım milleti kandırmasın ya da kendini yemesin
Mustafa Kemal Atatürk
görünümü çok hoş olmuş ama
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
anaaammmmm laaa bu bizim burada yaaa :D ben nasıl görmedim bunu
---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:29 ----------
arkadaşlar sonradan açıklamasını okudum da bu motoru yapan abimiz yarışçı drag yarışlara katılıyor ve 1.likleri de var akhisar'da moto kırbaş bu motoru da arışlar için yapmıştır kendisi. nos kullanımını da dakikalarca değil kalkışta kullanmak için koymuştur bence. yoksa dediğiniz gibi motor ne zaman, nerede ve nasıl duracak o frenlerle.bu gün ilk işim o dükkanın önünden geçip o motoru görmek olacak hatta isteyen olursa bilgi de alabilirim motorla ilgili.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)