Maxi sco.ne gerek var?cok para ziyan para.
Maxi sco.ne gerek var?cok para ziyan para.
honda pcx kafama yattı aslında ama kampanyaları pek cazip deyil. SYM veya KYMCO mu tercih etsem acaba onlarda kampanya daha iyi sanki
Vitese alışman kolaymı olacak?bisikletteki gibi çevir yada mandalı ittir geçsin değil vites sol ayaktandır ve en alt 1.vites bir üstü N(Yani boş) onun üstü 2-3-4-5 diye gider.Bu olayı seni küçümsüyormuşum gibi anlama sakın yardımcı olmak istedim.Ayrıca ilk motora bindiğim zaman yaşadığım bir tecrübeyi anlatayım sana bir scooterdi 150lik ramzey tabi ben ilk defa bindiğimden bimdim çalıştırdım kolu çevirdim hareket etmedi nese herhalde az çevirdim diyip biraz daha çevirdim ki kazı farkında olmadan köklemişim ama scooter ve çim malı olunca öle üçürmadı beni sadece bağırarak yol aldır biraz.Eğerki altımdaki bir 250cclik bir motor olsaydı kesin kafa diker yada o olmadan direk geriye takla atardım.Sen sen ol gaz kolunu yavaş çevir nerde gaz yemeye aşlıyor nereye kadar dönüyor bu elcik bunları anladığın zaman kafan rahat olur o konuda.He birde fren var benim bindiğim scooter nasıl bişeyse daha 10dk önce fren balataları yeni değişmişti ve ön disk idi ben frenleri sonuna kadar asıldım amma sadece yavaşladı nasıl bir frense ondan inip başka bir motora bindim onun frenlere bastığımda az kalsın öne doğru takla atacaktım ki neyse sadece arka teker yerden biraz havalandı ve indi Yani anlıycan bunun frenleride bisiklete benzemiyor normal iyi bir motorsa fazla basmaya gelmez başka taraflara doğru gidersin.Bu arada senin ehliyet yok hocam onu nezman alcan?Kimse ehliyeti sormuyor?
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)