Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bu adama nedenir şimdi

REKLAM ALANI
    conquista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki Z750S
    bu adama hiç bişey denmez de o yolda o kadar hız yapan motorcuya bişey denir... madem o kadar hız yapıyorsun trafik bu herşeye hazırlıklı olcaksın... ya arabanın önunde çocuk çıksa at çıksa eşek çıksa :D sonuçta burası türkiye otobanda bile at çıkıyo adamın önune ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Aynı olay benimde başıma geldi hatta forum konusu açtım. Motosikletle sağdan geçmenin ne kadar tehlikeli olduğunu anladım o günden beri sağ taraftan geçmiyorum. Yine videodaki araba görmeden atlıyor beni göre göre ezmeye çalıştı.
    Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport

Motorun hızı 100 km/s nin az üzerinde yani hız sınırlarını aşmış durumda.

---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 13:59 ----------

Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madem kanun önünde geçiş soldan yapılır o yola boşuna 3 şerit koymuşlar dimi abicim
    Ben motorcudada hata var hatrasıda az bi hızlı girtmesi ama Anlayamadığınız bir nokta var önündeki araç geçilirken sollama yapılır siz nerede gördünüz önünüz boş ken dolu yere geçip sollama yapıldığını anlamış değilim yada şöyle söylim
    Hızın 80 orta şerittesin sağ şeritte araç 50 ile gidiyor ve seninde önün boş yani sollama gerekdirecek durum yok o racın arksasına girip yer mi isticekdin _?
    Ki bu adamın sağlama yaptığı yok zaten şeridinde ilerliyor Motor sürücüleri orta şeridi kullanamaz diye bi kayde varrsa söyleyin he tmmm diyek ?
    Arkadaşım ,

Sabrımı zorluyorsun , trafik bilgin yok bilenlerle uğraşma. 3 şerit oraya sağdan geçilsin diye konmamış , motosikletin kendi şeridinde ilerlerken o aracı sağından geçmesinin kanuni olarak istisnaları var elbette ama bunlar sadece istisna.

- Araç sola dönüş işareti vermiş ise
    - Soldaki araç kendi şeridinde yavaşlamış ise

Hızınız yasal olmak ve arttırmamak şartı ile sağdan geçebilirsiniz burada bu durumların hiçbiri yok.

Mümkünse kıt bilginiz ile buradaki genç arkadaşlara yanlış örnek olmayınız

Saygılar
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Umarım aynı olay başınıza gelmezde aynı şekilde sizde Bir konu açmasınız
    Bide bilmiyom ne kadra saygılı davranmaya çalışsamda insanları anlamak zor kırıcı laflar yazıyorlar kıt bilgileri ile
    Sado

Motosikleti
    23 Yıldır motor kullanıyorum yılda ortalama 50.000km motosiklet ile bir o kadarda otomobil ile yapıyorum. Aynı olay yüzlerce kere gelmiştir başıma . Hala hayatta ve tek parça olduğuma göre ya çok şanslıyım ya da tedbirimi önceden alıyorum demektir. Sizce hangisi olmalı

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bide bilmiyom ne kadra saygılı davranmaya çalışsamda insanları anlamak zor kırıcı laflar yazıyorlar kıt bilgileri ile
    Burda kırıl... Hatta kız bize...Boşver...
    Aman trafikte kırılma, Başına birşey gelmesin...
    Kazasız belasız nice yollar yap yeter...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Gozden kacirmamaniz gereken en onemli noktayi atliyorsunuz.
    Motosikleti kullanan hiz sinirlarina uysa dahi bir kaza durumunda kendi akilsizliginin cezasini cekecekti.
    Neden?
    cunku sol serit surekli isgal edilemez.
    Bilincli bir surucu,
    soldaki aracin her an sag seride gecebilecegini ongorerek surus yapar.
    Onunuz bos,sol seritte arac var.
    Eger ondan hizliysaniz sol seride gecip sollama yapacaksiniz.
    Ama degilseniz seridinize gecmesine hazirlikli olacaksiniz.
    Aman dikkat!!!!

Motosikleti
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gozden kacirmamaniz gereken en onemli noktayi atliyorsunuz.
    Motosikleti kullanan hiz sinirlarina uysa dahi bir kaza durumunda kendi akilsizliginin cezasini cekecekti.
    Neden?
    cunku sol serit surekli isgal edilemez.
    Bilincli bir surucu,
    soldaki aracin her an sag seride gecebilecegini ongorerek surus yapar.
    Onunuz bos,sol seritte arac var.
    Eger ondan hizliysaniz sol seride gecip sollama yapacaksiniz.
    Ama degilseniz seridinize gecmesine hazirlikli olacaksiniz.
    Aman dikkat!!!!
    Ee ben ne dedimki ))))
    Konuyu hep ben derleyip toparlayayım sen gel hazır konuya kon iyi valla

Hoşgeldin İlkay

Motosikleti
    Honda
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ee ben ne dedimki ))))
    Konuyu hep ben derleyip toparlayayım sen gel hazır konuya kon iyi valla

Hoşgeldin İlkay
    Hosbulduk.
    Debelenmenizi seyretmek hosuma gidiyor.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Sol şerit hızlı araçlar içindir. Sağ şerit ağır vasıtalar içindir. Emniyet şeridi emniyet içindir. Ehliyet alırken herkese öğretiyorlar.
    Artık tek suçlu, tek haklı aramayı bırakalım. Burda iki tarafta hatalı.

Hata üzerine, şerit ihlali üzerine Şöför hikmet abiden başkasını tanımam. Ölümüne isyankar
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Biraz araştırma yaptımda adamın altında Honda varadero var
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    Onunda max hızı 220 Hızı yarıda bile değil ken nasıl olursa o hızı 140 lara çıkarırsınız anlayamadım
    Bu arada oocan abicim ben o yolun içerisinde bulvar olduğunu göremiyorum istanbula hiç girtmedim ama
    Hani yolun sağında solunda hiç ev abartman yok 1 tane teee uzakda apartman avr o kadar ayrıca ben böyle bir şeyide hiç hörmedim Şehir içinde bir yolda 12. Saniyede otoban girişini
    Mersin ,adana k.maraş ,aydın,antalya buralarda da görmedim yani
    Genelde bölünmüş kara yollarında oluyor bunlar
    Neyse uzatmıyacam bu yorumum altına ne yazarsanız yazın Yukardada ayzdığım gibi İpin ucunu nereye çekerseniz oraya gider
    Orası 4. Levent-Maslak yolu. Pek ev yok ama Türkiye'deki büyük şirketlerin belki yarısının genel merkezi orada, sağda solda bir sürü gökdelen var.

Haritadan görebilirsin:

https://maps.google.com/maps?q=%C4%B...E&z=18&iwloc=A

Shareton otelinin karşısındaki bina da adamın girdiği benzinlik.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    aynı olay benim başıma geldi 2 yıl once cbf 150yle
    sonucu söyleyeyim..
    kaza yapmama 1 metre kaldı son anda kıvırdım yan şeride
    yan şeride geçerken arkamdaki de son anda bana vurmadan durdu ..
    ve ben indim..
    35 yaşlarında bir serseri (kırmızı dogandı araba)
    sonrası malum ..
    karakolda bitti
    neyseki elimiz kolumuz sopamız var
    konuşmadan geçirdim beline sopayı
    adamın kaşı acıldı ..
    bende bişi yok tabi
    2 saat ifade verdim
    trafik polisi geldi olay iyice canlandı
    tutanak tutuldu
    görgü şahitleri vardı baya bi ceza yedi bu vatandaş
    karakolda da şikayetçi olmadı benden suclu oldugu için
    emin olun böyle şeyler iyi şeyler değil
    vidyoyu izlerken kendimi gördüm bi an
    başımızı belaya sokuyor bu it kopuk
    tehlike arzedenler
    1 apaçiler (tofaş kullananlar) altlarında sanki porshe var ''5 bin tllik arabaya 10 bin tl masraf yapıp 7 bin tlye satıyorlar mallar''
    2 kamyon dolmuş tır taksi
    3 kadınlar
    allah seni korumuş ..
    # motosikletle.blogspot

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Dün bir bayan sürücü beni ezecekti ben yola çıkmaya hazırlanırken Aniden sağa kırdı yol kenarına durmak için sanki ben orda hiç yokmuşum gibi Zar zor kurtardım derken sürücü kapısına yanaştım cama dayandım iyicene homurdanıp duruyordum

Cama iyice dayandım beni hala görmüyor baktım görmemezliktenmi geliyor yok sahiden görmüyor bastım kahkahayı
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

sevgili arkadaşlar canınızı sıkmak istemiyorun...bi arkadaşınızın ikazıyla bu siteyi farkettim ...benim videom paylaşılmış ve doğal olarak eleştiriler yapılmış...videonun orjinalinde de kendi öz eleştirimi yapmıştım...tabii herkesten oraları bulup okumasını bekleyemem fakat burdaki yazıları okurken ''oocan'' nikli kullanıcınızın benim için akılsız adam vs diye yazdığını okuyunca kendisini facebooktan mesaj attım... mesajın orjinali şudur...

''hemşerim bak...seni tanımam etmem...benim bi videom paylaşılmış eleştirilere bişey dediğim yok ama sen de orda benim için akılsız adam vs bişey yazmışsın... sayfanın imajı bende...tanımadığın etmedin adamın arkasından hakaret ediyosun...ben istanbulda vatan caddesinde polis bloklarında oturuyorum...ama bayramda Ankara keçiörene devrelerimin yanına gelicem...ben böyle şeyleri kafama çok pis takarım...ya efendi biriysen adam gibi özür dilersin...yada ben sana meydanı boş bulunca sallamanın ne demek olduğunu güzelce anlatırım...benden söylemesi...gerisi sana kalmış...''

hah şimdi bu mesajı da eleştirenler çıkacaktır tabii...belki de kendi onuruna şerefine önem veren biri olarak bana hakaret eden birisine süklüm püklüm bi teşekkür mesajı yazmamı bekleyenler de olabilir...onlara da saygım var... o arkadaşın bana yazdığı cevap da şöyle :

''Bu mesajına bakarsak her nerede sana ne dediysem doğru demişim buyur gel misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş ....''

evet o da kendince haklı diyelim bakalım...ama millete akıl kural dersi vermeye kalkan arkadaş iş başına düşünce nası karakter değiştiriyor...akabinde beni engellemiş tabii...ben de burdan yazıyorum... onla hesabım ayrı...o yakında neyle uraştığını anlayacak...belki bayramdan sonraya kalacak ama ...o sözlerin hesabını verecek ...ben sağ şeritte gazlamışım ama o meydanı boş bulunca terbiyeyi falan unutup nasıl gazlamış bak hele

şimdi bizim zekamızı beyenmeyen arkadaşın ordaki saptamalarına bakalım...bi aracı sağından geçmek için soldaki aracın yavaşlaması yada sinyal vermesi lazımmış...videoyu izleyin bakalım...ilk geçtiğim a soldaki araçlar yavaşlıyormu ? stop lambaları yanıyor mu ? evet demekki zeki arkadaşımızn mantığına göre de benim geçme hakkım var...
    gelelimhızıma fotosunu çekmiş koymuş 100km nin üstünde diyor...olay yerinden 400 metre önceki foto ve ibre 5 . tırnağa gelmemiş ve hızım hala düşüyor ...ve olay yerinde firen yapmadan önceki hızım 80km...tekrar izleyen görebilir...şimdii...ben hangi şeritteyim o an ? en sağ şeritte...araç nerden direksiyonu kırıyor en sol şeritten...yanii aramızda bir şerit daha var...

hadiii bunları da geçtik...o çok zeki arkadaş benzinliğe dalan aracın o sırada kaldırımdan yeni inip benzinliğin yanından geçmekte olan YAYA yı da biçtiğini, adamın koşarak hatta zıplayarak kaçtığını görmüyor mu...doğru ya o adam da hatalı...

Bakın ben hata yapmadım demiyorum...hata başka bişey ...suç başka ...farkı anlayan anlar...

Şimdi ben 43 yaşındayım...89 yılında motorsiklete başladım senelerce kuryelik yaptım ... kuryetel de kodum 11 di ...yani türkiyenin ilk 3-5 kuryesinden biriyim...459 defa yunanistana motorla seyahat ettim...diğerlerini saymıyorum...paraşütçü olduğum için askerde komando idim ve bitince özel harekata katıldım ama şimdi profesyonel fotoğrafçıyım, özel harekattan ayrılmış bu fotoğrafçılığa merak sarmış biriyim...bu videoyu kaydecek ve iyi kötü teknik bilgi beceri ve eğitime sahipim...iyi kötü insanların bu konuda tartışıp kendince bi ders çıkarması için koymuşum ...google ismimi yazın...nekadar akılsız birisi olduğumu anlayacaksınız elbet...

ama böyle bi olayda kendi gibi motorsiklete tutkun birisine geçmişolsun bile demeden hakaret eden birisinin ahlakı ve karakterinin yorumunu size bırakıyorum... onunla işim bitmedi...ben gerçek adımı soyadımı adresimi yazdım...ve bu tip insanların maalesef motorsiklet camiasında ancak klavye başındaki cesaretini bilirim...ben bana yapılan hakarete sessiz kalmam ve bunun hesabını sorarım...soracam da...zaten başkalarına yazdıklarını da okuyunca zeki arkadaşın nasıl coştuğunu da görüyoruz...ama merak etmesin onların hepsi ayarlanacak...

bunun dışında yapılan en ağır eleştirilere bile teşekkür ederim...hernekadar akılsız olsak da bin musibet bin nasihatten iyidir derler ve böyle bi sohbete vesile olabildiysem ne mutlu bana...

kazasız belasız bi bayram ve sürüşler dilerim...salıcakla kalın...
    eren özer ve polo34 bunu beğendiler.

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    geçmiş olsun
    adam kazmanın teki daha ne olsun
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    iyiki videoyu izleyip gaza gelip bişeyler yazmamışım. Buyrun şimdi cenaze namazına video sahibi geldi.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Abi arkadan atıp tutuyodunuz hadi şimdi sallayın bakım o çok bilmiş tavırlarınızı
    Özellikle çok bilgili 30 yıllık Sürücüler
    Hızının 140 olduğunu idda edenler
    Sado

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    her ne kadar motor hızlı gitsede araçta ki öküzün aynalara bakıp düzgün bir şekilde benzinliğe girmesi gerekirdi, trafikte herkes birbirini tolere ediyor, araçtakinin motoru görmesi gerekiyordu, adamın çarpacağını bile bile direksiyon kırılmaz, ne değerli benzinlikmiş, motora yol verip çıkışından tersten girseymiş, herifler motorcular için ölürlerse ölsün diyorlar, motorun hemen duracağını sanıyorlar ...
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    Honda
    Alıntı Mete Başkoça adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oyarim, koyarim,dalarim, çiakrim, 30 yillik sürûcüyüm,43 yasindayim, söyle kralim, böyle süperim,
    bla bla bla....
    Alinti uzun olunca yazdiklarinizdan anladigim kadariyla özet geçtim.

Biz videoyu seyredince nasil bir acemi oldugunuzu hemen fark ettik.
    Videoda gördügümüz olay, ancak bir aceminin yasayacagi bir olay.
    Isterse 40 senedir motosiklet kullaniyor olsun, videodaki adam bir acemi sürücü.
    Ama yine de iyi niyetli oldugunuzu düsünmüstük.
    Düsünmüstük çünkü videoyu buraya koyan arkadas sizin özelestiri yaptiginizi da yazmisti.
    Ama buraya yazdiklarinizla bütün karizmayi battal ettiniz.
    Umarim akillanir, iyi bir sürüs egitimi alirsiniz.
    Tabi oocan'la görüstükten sonra sagliginiz müseade ederse.
    Simdiden en içten geçmis olsun dileklerimi iletiyorum.
    Okan Sinan Ocan bunu beğendi.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Alıntı Mete Başkoça adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlar canınızı sıkmak istemiyorun...bi arkadaşınızın ikazıyla bu siteyi farkettim ...benim videom paylaşılmış ve doğal olarak eleştiriler yapılmış...videonun orjinalinde de kendi öz eleştirimi yapmıştım...tabii herkesten oraları bulup okumasını bekleyemem fakat burdaki yazıları okurken ''oocan'' nikli kullanıcınızın benim için akılsız adam vs diye yazdığını okuyunca kendisini facebooktan mesaj attım... mesajın orjinali şudur...

''hemşerim bak...seni tanımam etmem...benim bi videom paylaşılmış eleştirilere bişey dediğim yok ama sen de orda benim için akılsız adam vs bişey yazmışsın... sayfanın imajı bende...tanımadığın etmedin adamın arkasından hakaret ediyosun...ben istanbulda vatan caddesinde polis bloklarında oturuyorum...ama bayramda Ankara keçiörene devrelerimin yanına gelicem...ben böyle şeyleri kafama çok pis takarım...ya efendi biriysen adam gibi özür dilersin...yada ben sana meydanı boş bulunca sallamanın ne demek olduğunu güzelce anlatırım...benden söylemesi...gerisi sana kalmış...''

hah şimdi bu mesajı da eleştirenler çıkacaktır tabii...belki de kendi onuruna şerefine önem veren biri olarak bana hakaret eden birisine süklüm püklüm bi teşekkür mesajı yazmamı bekleyenler de olabilir...onlara da saygım var... o arkadaşın bana yazdığı cevap da şöyle :

''Bu mesajına bakarsak her nerede sana ne dediysem doğru demişim buyur gel misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş ....''

evet o da kendince haklı diyelim bakalım...ama millete akıl kural dersi vermeye kalkan arkadaş iş başına düşünce nası karakter değiştiriyor...akabinde beni engellemiş tabii...ben de burdan yazıyorum... onla hesabım ayrı...o yakında neyle uraştığını anlayacak...belki bayramdan sonraya kalacak ama ...o sözlerin hesabını verecek ...ben sağ şeritte gazlamışım ama o meydanı boş bulunca terbiyeyi falan unutup nasıl gazlamış bak hele

şimdi bizim zekamızı beyenmeyen arkadaşın ordaki saptamalarına bakalım...bi aracı sağından geçmek için soldaki aracın yavaşlaması yada sinyal vermesi lazımmış...videoyu izleyin bakalım...ilk geçtiğim a soldaki araçlar yavaşlıyormu ? stop lambaları yanıyor mu ? evet demekki zeki arkadaşımızn mantığına göre de benim geçme hakkım var...
    gelelimhızıma fotosunu çekmiş koymuş 100km nin üstünde diyor...olay yerinden 400 metre önceki foto ve ibre 5 . tırnağa gelmemiş ve hızım hala düşüyor ...ve olay yerinde firen yapmadan önceki hızım 80km...tekrar izleyen görebilir...şimdii...ben hangi şeritteyim o an ? en sağ şeritte...araç nerden direksiyonu kırıyor en sol şeritten...yanii aramızda bir şerit daha var...

hadiii bunları da geçtik...o çok zeki arkadaş benzinliğe dalan aracın o sırada kaldırımdan yeni inip benzinliğin yanından geçmekte olan YAYA yı da biçtiğini, adamın koşarak hatta zıplayarak kaçtığını görmüyor mu...doğru ya o adam da hatalı...

Bakın ben hata yapmadım demiyorum...hata başka bişey ...suç başka ...farkı anlayan anlar...

Şimdi ben 43 yaşındayım...89 yılında motorsiklete başladım senelerce kuryelik yaptım ... kuryetel de kodum 11 di ...yani türkiyenin ilk 3-5 kuryesinden biriyim...459 defa yunanistana motorla seyahat ettim...diğerlerini saymıyorum...paraşütçü olduğum için askerde komando idim ve bitince özel harekata katıldım ama şimdi profesyonel fotoğrafçıyım, özel harekattan ayrılmış bu fotoğrafçılığa merak sarmış biriyim...bu videoyu kaydecek ve iyi kötü teknik bilgi beceri ve eğitime sahipim...iyi kötü insanların bu konuda tartışıp kendince bi ders çıkarması için koymuşum ...google ismimi yazın...nekadar akılsız birisi olduğumu anlayacaksınız elbet...

ama böyle bi olayda kendi gibi motorsiklete tutkun birisine geçmişolsun bile demeden hakaret eden birisinin ahlakı ve karakterinin yorumunu size bırakıyorum... onunla işim bitmedi...ben gerçek adımı soyadımı adresimi yazdım...ve bu tip insanların maalesef motorsiklet camiasında ancak klavye başındaki cesaretini bilirim...ben bana yapılan hakarete sessiz kalmam ve bunun hesabını sorarım...soracam da...zaten başkalarına yazdıklarını da okuyunca zeki arkadaşın nasıl coştuğunu da görüyoruz...ama merak etmesin onların hepsi ayarlanacak...

bunun dışında yapılan en ağır eleştirilere bile teşekkür ederim...hernekadar akılsız olsak da bin musibet bin nasihatten iyidir derler ve böyle bi sohbete vesile olabildiysem ne mutlu bana...

kazasız belasız bi bayram ve sürüşler dilerim...salıcakla kalın...
    Yüzüne karşı söylüyorum arkadaş burda hatalısın.Sağ şerit boş diye gazlamıyacaksın.Geçeceksin sol şeride , taksinin arkasına geçip selektör yapıp korna çalıp yol vermesini bekleyeceksin.Çünkü bi araç en sol şeritte ilerliyosa arkasından gelen daha hızlı araçlara yol vermek zorundadır.Trafik sola akar.Kural budur.Sol şerit sollama şerididir.Elbette taksici de hatalı ama onun hatası en fazla maddi hasarla sonuçlanır ama biz motorcuların hatası canımıza bile mal olabilir.Bu kadar senelik motorcuysanız ve bu şekilde sürüşün hatalı olduğunu bilmiyosanız gerçekten bu kadar zaman hayatta kalabildiyseniz çok şanslısınız.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)