sevgili arkadaşlar canınızı sıkmak istemiyorun...bi arkadaşınızın ikazıyla bu siteyi farkettim ...benim videom paylaşılmış ve doğal olarak eleştiriler yapılmış...videonun orjinalinde de kendi öz eleştirimi yapmıştım...tabii herkesten oraları bulup okumasını bekleyemem fakat burdaki yazıları okurken ''oocan'' nikli kullanıcınızın benim için akılsız adam vs diye yazdığını okuyunca kendisini facebooktan mesaj attım... mesajın orjinali şudur...
''hemşerim bak...seni tanımam etmem...benim bi videom paylaşılmış eleştirilere bişey dediğim yok ama sen de orda benim için akılsız adam vs bişey yazmışsın... sayfanın imajı bende...tanımadığın etmedin adamın arkasından hakaret ediyosun...ben istanbulda vatan caddesinde polis bloklarında oturuyorum...ama bayramda Ankara keçiörene devrelerimin yanına gelicem...ben böyle şeyleri kafama çok pis takarım...ya efendi biriysen adam gibi özür dilersin...yada ben sana meydanı boş bulunca sallamanın ne demek olduğunu güzelce anlatırım...benden söylemesi...gerisi sana kalmış...''
hah şimdi bu mesajı da eleştirenler çıkacaktır tabii...belki de kendi onuruna şerefine önem veren biri olarak bana hakaret eden birisine süklüm püklüm bi teşekkür mesajı yazmamı bekleyenler de olabilir...onlara da saygım var... o arkadaşın bana yazdığı cevap da şöyle :
''Bu mesajına bakarsak her nerede sana ne dediysem doğru demişim buyur gel misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş ....''
evet o da kendince haklı diyelim bakalım...ama millete akıl kural dersi vermeye kalkan arkadaş iş başına düşünce nası karakter değiştiriyor...akabinde beni engellemiş tabii...ben de burdan yazıyorum... onla hesabım ayrı...o yakında neyle uraştığını anlayacak...belki bayramdan sonraya kalacak ama ...o sözlerin hesabını verecek ...ben sağ şeritte gazlamışım ama o meydanı boş bulunca terbiyeyi falan unutup nasıl gazlamış bak hele
şimdi bizim zekamızı beyenmeyen arkadaşın ordaki saptamalarına bakalım...bi aracı sağından geçmek için soldaki aracın yavaşlaması yada sinyal vermesi lazımmış...videoyu izleyin bakalım...ilk geçtiğim a soldaki araçlar yavaşlıyormu ? stop lambaları yanıyor mu ? evet demekki zeki arkadaşımızn mantığına göre de benim geçme hakkım var...
gelelimhızıma fotosunu çekmiş koymuş 100km nin üstünde diyor...olay yerinden 400 metre önceki foto ve ibre 5 . tırnağa gelmemiş ve hızım hala düşüyor ...ve olay yerinde firen yapmadan önceki hızım 80km...tekrar izleyen görebilir...şimdii...ben hangi şeritteyim o an ? en sağ şeritte...araç nerden direksiyonu kırıyor en sol şeritten...yanii aramızda bir şerit daha var...
hadiii bunları da geçtik...o çok zeki arkadaş benzinliğe dalan aracın o sırada kaldırımdan yeni inip
benzinliğin yanından geçmekte olan YAYA yı da biçtiğini, adamın koşarak hatta zıplayarak kaçtığını görmüyor mu...doğru ya o adam da hatalı...
Bakın ben hata yapmadım demiyorum...hata başka bişey ...suç başka ...farkı anlayan anlar...
Şimdi ben 43 yaşındayım...89 yılında motorsiklete başladım senelerce kuryelik yaptım ... kuryetel de kodum 11 di ...yani türkiyenin ilk 3-5 kuryesinden biriyim...459 defa yunanistana motorla seyahat ettim...diğerlerini saymıyorum...paraşütçü olduğum için askerde komando idim ve bitince özel harekata katıldım ama şimdi profesyonel fotoğrafçıyım, özel harekattan ayrılmış bu fotoğrafçılığa merak sarmış biriyim...bu videoyu kaydecek ve iyi kötü teknik bilgi beceri ve eğitime sahipim...iyi kötü insanların bu konuda tartışıp kendince bi ders çıkarması için koymuşum ...google ismimi yazın...nekadar akılsız birisi olduğumu anlayacaksınız elbet...
ama böyle bi olayda kendi gibi motorsiklete tutkun birisine geçmişolsun bile demeden hakaret eden birisinin ahlakı ve karakterinin yorumunu size bırakıyorum... onunla işim bitmedi...ben gerçek adımı soyadımı adresimi yazdım...ve bu tip insanların maalesef motorsiklet camiasında ancak klavye başındaki cesaretini bilirim...ben bana yapılan hakarete sessiz kalmam ve bunun hesabını sorarım...soracam da...zaten başkalarına yazdıklarını da okuyunca zeki arkadaşın nasıl coştuğunu da görüyoruz...ama merak etmesin onların hepsi ayarlanacak...
bunun dışında yapılan en ağır eleştirilere bile teşekkür ederim...hernekadar akılsız olsak da bin musibet bin nasihatten iyidir derler ve böyle bi sohbete vesile olabildiysem ne mutlu bana...
kazasız belasız bi bayram ve sürüşler dilerim...salıcakla kalın...